Συνεχειακά γεγονότα..

Πριν τις ''εξετάσεις'' απλά θα δώσω και εγώ το ''θέμα'' μου..

Οι χθεσινές επιλογές μου;; λάθος συνδυασμοί.. 2 μέρες: 5 ανατροπαί-μαγικά σκορς.. ΌΜΩΣ σε κάθε επανάσταση υπάρχουν και οι προδόται.. ακόμη και στις ψευτο-επαναστάσεις.. Οι επιλογές έγιναν, δεν βγήκαν..συνεχάμε..

Λοιπόν, τι λέει η παραπάνω φώτο;; 3 συνεχόμενοι κωδικοί - τρία συνεχόμενα μαγικά -betkillerika- αποτελεσματο-γεγονότα.. ανατροπαί και σκόρια..
Απλά, έρχεται να ενισχύσει το λάθος σκεπτικό που κάνουμε καμιά φορά βλέποντας το κωλο-κούπονο της ΟΠΑΠς, γιατί όποιος με πει ότι δεν τον επηρεάζει.. ψέματα με λέει..

ΕΕΕ λοιπόν, ας βλέπουμε τέτοια συνεχόμενα γεγονότα και ας κόψουμε μια προκατάληψη ακόμη.. καλό θα μας κάνει..

//καλά η γιουβέντουκ με το χορηγό -κουμπίνες και τραχχχχτερια ΝΕΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ- τι σκατά κάνει φέτο;;; να πεις οτι δεν έχει και παίχται.. τεσπα..κριμας την ανατροπή//
//Δανι-ούλα, νεραιδό-γοργόνα μου σε έχω στα υπ-και-όψην..//
21¨07@26/3

ΚΑΣΤΙΓΙΑΣ, Ο Σούπερ Στάρ

* Παρασκευή 26 Μαρτίου, 12:05 π.μ. *

Προσοχή: Ακολουθεί εξειδικευμένο επαναληπτικό μάθημα από τα σεμινάρια που διδάσκονται στο thebetkillers.blogspot.com. Κούτρα μάγκες. Δεν ξέρω μέχρι πότε όμως.

Χετάφε-Ρεμάλ Μαδρίτης 2-4
Ήταν η όγδοη νίκη της Ρεμάλ στο πρωταθλημα της Πριμιέρα δεχόμενη παράλληλα δυο γκόλ. Και εδώ είναι όλος ο μαγικός ζωμός. Στο ''δεχόμενη παράλληλα δυο γκόλ''. Είχε παρατηρηθεί από τις πρωτές αγωνιστικές της Πριμιέρα οτι ο Οπαπ ρίχνει τις αποδόσεις των σκορ 3-2, 4-2, 5(+)-2 υπέρ της Ρεμάλ, ένα υπερθέμα για τις πτώσεις των αποδόσεων στα σκορ που διαβάσατε/δεν διαβάσατε εδώ. Αν δεν διαβάσες/ξαναδιαβάσες το εδώ, δεν γουστάρω να συνεχίσεις παρακάτω. Για τους υπόλοιπους, συνεχίζω και γράφω οτι η ίδια ιστορία συνεχιζόταν/συνεχίζεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί που βγαίνει το νέο κουπόνι. Πολλές φορές, με κοκκίνισμα των σκορ πριν καν ανοίξουν τα πρα-χ-τορεία. Τί μαγικά έκανε ο Οπαπ στο Χετάφε-Ρεμάλ; Δές τα.
Ναι καλά είδες. Απέσυρε το 2-4. Με τα Ρεμάλια να χώνουν 4 γκολ στο 35λέπτο και να αράζουν μετά, την Χετάφε να δέχεται τα δώρα για να βάλει τα 2 που έπρεπε, το τελικό 2-4 ήταν γεγονός. Όπως και το ταμείο ήταν αυτονόητο. Τόσο αυτονόητο όσο οι δυο κουταλιαί καφέ που βάζω κάθε πρωί στο ποτήρι.

Θα μου πείς τώρα οτι στην άμυνα της Ρεμάλ μπορείς να βάλεις και εσύ γκολ, θα σου πεί όμως ο koumartzis ''τον ΚασΤίγιας που τον πάς;'' . Δεν χρειάζεται να τον πάς πουθενά. Πάει αυτός από μόνος του κάτι βόλτες μέχρι το κέντρο και δωρίζει γκολ ο χουβαρντάς. Απόλαυστε τον:



Ζήτηξε και φάουλ μετά.....'' Ένα γελίατρο φέρτε ρε'' που λέει και ο Χήτας (ο Κωθτάκης).

Γενικότερα, ο τερματοφύλαξ είναι ο βασικότερος παράγοντας για την εξασφάλιση ενός προκαθορισμένου σημείου. Και ο Καστίγιας είναι το μεγαλύτερο γατόνι. Μεγαλύτερο ακόμα και από τον Βίζε ή αλλίως ' Γκαφατζή της Βρέμης' που χρόνια και χρόνια παίζει άψογα τον ρόλο του. Γι' αυτό άλλωστε δεν τον διώχνει ο Σάαφ. Τεράστιο θέμα έχουμε ξαναπεί η Βρέμη. Και κάθε φορά θα την αφήνω για την επόμενη φορά.

Για επίλογο θα γράψω οτι με την σημερινή επανάληψη, το θέμα με το κοκκίνισμα των σκορ 5(+)-2, 4-2, 3-2 έχει εξαντληθεί. Από εδώ και πέρα, θα ποστάρονται μόνο τα αντίστοιχα ταμεία, χωρίς ίσως κανένα σχόλιο αντίστοιχης θεωρίας. Αφού έφτασες μέχρι εδώ και μορφωθήκες θα σου πώ οτι δεν γουστάρω/γουστάρουμε να ποντάρεις ούτε μισόγραγκο στα παραπάνω. Μείνε στο 2.5 συν του 1.35.

// Στο δεύτερο γκολ της Χετάφε-ς, ο Καστίγιας παρουσίασε το μονόπρακτο έργο 'βγαίνω-δεν βγαίνω'', αν και αρχικά σκέφτηκε να παριστάνει το ''κάποιο άγαλμα που με είδε με θυμήθηκε.....''. ΄Ήξερες όμως Ίκερ οτι θα έτρωγες ισπανική ντομάτα και έσωσες τα προσχήματα. Έτσι λές εσύυυυυ όμως. //
free counters