Χύθηκε ο καφές


Όπως λέει και ο Λούκε...χύθηκε ο καφές στο 90', ήμαρτον...Λίλ 3-2
-------------------------------------------------------------------------------------
Όσο για το ματς..ο κουκουλάκης απλά κουκούλωσε το ένα κεφάλι του δικέφαλου αετού και το(ν) έσφαξε (μετά το 73'). Ελπίζω ο κάκος (άλλος μέγιστος διαιτητής) να μην σφάξει και το 2ο μέσα στην Τούμπα την Κυριακή.
Το ματσάκι το δίνω 1 από τώρα, με πολύ ξύλο (να είστε σίγουροι).
Από ότι διάβασα πάλι ο χέστης ντιόγκο δεν θα είναι ούτε και ο γκαλέτι αν δεν κάνω λάθος. Να μου πείτε θα παίζει το μεγάλο αστέρι-ταλέντο Μήτρογλου (ρε 'σεις που τους βρίσκεται...)
Καλό βράδυ...τι να λέμε τώρα.

Αισθάνομαι...Χούτο και διπλό...


Ημιχρόνιο 0-0
Ένας τέτοιος ΟΣΦΠ δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει σήμερα. Λογικά θα ανοιχτούνε τα παληκάρια και αν ο θεός Σάντος (ο χέστης) βάλει μέσα τον θανατηφόρο (αχώνευτος) Λάμπρο νομίζω ότι ο Πάοκ μπορεί να φύγει με νίκη.
Η απόδοση είναι 6 (δεν με ικανοποιεί προς το παρόν αλλά θα ανεβαίνει).
Αν είναι 0-0 και μπεί ο Λάμπρος λογικά θα το τιμήσω, μιας και κερδισμένος ας τους δώσω 4-5 ευρώ πίσω (αν τα πάρουν και αυτά).
Τα λέμε...ο δάσκαλος...

Αισθάνομαι (ΣΑ.ΡΟΥ)...τυχερός

Για σήμερα, διάβασα για πολλούς απόντες και λέω να σας δώσω κάποια τρελά προγνωστικά.

ΛΙΛ - ΛΥΩΝ Χ
(το βλέπω για παράταση, λείπουν μπενζεμά και ζουνίνιο. Αν κάποιος θέλει περισσότερο ρίσκο να το ρίξει Χ/Χ ή 0-0)
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΙΝΤΕΡ 1
(για σιγουρια 1Χ). Αν κερδίσει η ΙΝΤΕΡ με την μισή ομάδα έξω..να με λέτε κουβά (χαχα)
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1
(για σιγουριά 1Χ) Δεν παίζει ο Παλ-Τόνι (που τον βρήκαν αυτό ρε γμτ @#$%#)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ 1
Διαβάζω για γεμάτο γήπεδο (2-1 το πρώτο μάτς υπέρ της Σεβίλλης) και ότι θέλει πολύ η Μπιλπάο να πάει τελικό κτλ κτλ. Θα της δώσω μια ευκαιρία να με δικαιώσει (την πιστεύω και δεν πιστεύω την φετινή Σεβίλλη). Μάλιστα θα ρίσκαρα και το ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 (πάλι 1 είναι σαν σημείο...)

Εύχομαι Καλά κέρδη

ΔΙΠΛΟ-ΜΑΤΟΥΧΟΣ

Μέρα κυπέλλου η σημερινή.Ο θεσμός των εκπλήξεων λένε οι ''ειδικοί''.....Και τι με νοίαζει εμένα;Πάντα αυτές παίζω.Πάντα αυτές κυνηγάω.Τρια διπλωματικά διπλά λοιπόν προκύπτουν από το σημερινό κουπόνι:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ.....3,80
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ.....2,625
ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ.....3,25

Όλα με την επιλογή του DRAW NO BET για να επιστραφεί το ποντάρισμα σε περίπτωση ισοπαλίας.Γι αυτό άλλωστε και οι αποδόσεις των διπλών είναι χαμηλότερες των 'καρφωτών'.

Στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ θα ποντάρω στο να χάσει ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά.Μια επιλογή που δίνει απόδοση 3,25 στην sportinbet.

Καλή τύχη σε οτι ποντάρετε.

Χύθηκε το καφεδάκι στο 87΄.....


Αυτή είναι η γηπεδάρα της Clyde που δεν άντεξε χθες η ομαδάρα(??!!) και δεν μας έδωσε πίσω μία 'τριανδρία' να βγάλουμε έστω το λογαριασμό του Νερού...Με την Clyde να δέχεται το 2-3 στο 87'(έφαγε και ένα ακόμη μετά..)!!2 στα 4 λοιπόν, σε σύστημα 3-4...δεν δίνει τίποτα...!!!

Αυτή είναι ΚΥΡΙΟΙ η μαγεία του Χ για μένα...καθώς, επίσης και η δυσκολία και η μαγκιά του..Εκεί που έχεις ένα ματσάκι στο 2-2 στο 87' και λες πάμε καλά...με μία στραβοκλωτσιά στο 89' χάνεις τα πάντα...

Κυνηγάς Η΄ να μην σκοράρει καμία ομάδα(μα που είσαι στο Γ'-Τοπικό Δράμας???) Η' να σκοράρουν και οι δύο το ίδιο(πράγμα εξίσου δύσκολο σε ορισμένα ματς)..

Δεν έχω ξεχωρίσει κάτι για απόψε...ίσως μετά τις 19:00 προτείνω 2-3 ματσάκια..

P.S:Καλή επιτυχία στους φιλόσοφο και δάσκαλο...

ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ BOOK



Έγινε κι αυτό.....Μοίρασε λεφτά σήμερα η τριανδρία Αρσεναλ-Τσελσι-Λιβερπουλ,και ο koumartzis κρατούσε ομπρέλα, ενώ έξω είχε καλοκαιρινή λιακάδα με 17 βαθμούς C.Γελάει μαζί μου τώρα ο κυρ Μπάμπης που δεν θα κοιμηθεί όλο το βράδυ για να πάει πρωί-πρωί στο μπουκάδικο,πριν ακόμα ανοίξει ο πρά-χ-τορας, για να εισπράξει την οπαπικη απόδοση του 2,83.Τουλάχιστον αυτός πληρώθηκε θα μου πείτε.Σωστοί.

Ένα θα του πω του κυρ Μπάμπη.Βάλε τα κέρδη αύριο κάτω από τα μαξιλάρια και φύλαξε τα καλά.Γιατί η μόνη τριανδρία που θα δεις από δω και πέρα θα είναι αυτή του Τζορτζεβιτις-Ντιογκο-Γκαλετι (όπως λέει και ο τεράστιος Αλέφαντος).

PS : Με ένα πράσινο (Σαουθαμπτον),ένα πορτοκαλί (επιστροφή πονταρίσμτος στην Στοκπορτ) και εφτά κόκκινα, δεν πήγα καλά σήμερα.Το στοίχημα όμως δεν τελείωνει εδώ.....Τα συγχαρητήρια μου στον δάσκαλο (Φωτάρα το kou-bet-vas δεν το συνήθισα ακόμα) για το 3/3.Αύριο με ένα surebet θα έχεις σίγουρο κέρδος.Τα λέμε

free counters