Metaxa με τα Ρεμάλια

* Δευτέρα 29 Μαρτίου, 11:48 μ.μ. *

Ο Βίκτωρρρρρ Μητρόπουλας στην ε-χ-πομπάρα του κύργιου Κώστα Χήτα απολαυάνει την φραπεδάρα του στο κλασσικό ποτήρι-νταμιτζάνα με ρόζ καλαμάκι.


------------------------------------------------------------------------------------------------
Μεταξύ σας, Μεταξύ μας, Metaxa

Koumartzis: -Αλιάγα, πιάσε ακόμα ένα.
Αλιάγας: -Έφτασεεεεε.

Μεταξύ σας Ρεμάλια και Αθλητικοί της Μαδρίτης και Μεταξύ μας μόνο Metaxa μπορεί να υπάρχει στο τραπέζι ή στον πάγκο (αναλόγως που θα καθόμαστε). Σερβιτόρος ο Αλιάγας. Μετά το διαφημιστικό, νομίζω οτι έχει όλα τα προσόντα να μας ε-σερβίρει.

Σε ένα υπερδιάλογο που διαβάσατε εδώ, είχατε πλεροφορηθεί από τον koumartzi ώρες πριν την έναρξη το πώς θα πήγαινε η υπερματσάρα της Μαδρίτης. Πλερωσιά μεν (και οχι men) με την ανατροπή, ουδεμία ευχαρίστηση και ικανοποίηση όμως γιατί το 3-2 είναι πολύ λίγο. Στους καλοπλερωτές όμως δεν δείχνουμε δυσαρέσκεια αφού λίαν συντόμως τα 4-3, 5-2, 4-2 θα είναι πάλι γεγονό-τα.
// Κουίζ: Πόσες ακόμα φοραί θα πλερώσουν τους betkillers τα Ρεμάλια και οι Αθλητικοί; (Αδίκως μετράτε.Ο αριθμός είναι απροσδιόριστος.) //

H Βασίλισσα...

Ταιριάζει γάντι ένας ακόμη τίτλος.. αλλά τον αφήνω..

Για να μην τα ξανα-γράφω.. έχουμε γίνει κουραστικοί πλέον πόνεσαν τα νυχάκια μας και τα πλήχΧχτρα παραπονιένται. ΕΔΩ
και τέλος πάντως σ΄όλο το μπλοκ υπάρχουν υπερ-αφιερώματα.. ο luque θα γράψει 4-5 πραγματάκια και νιώθει και νομίζει ότι αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό όλο το team:

1. Είμαστε όχι απλά θυμωμένοι, αλλά κάτι παραπάνω.. το 3-2 με 0-1 ημιχρόνιο δεν μας αρκεί..
2. Για να παίξει η ΡεΜαλ σε καθαρό ματς (μαγκιά της!), ΜΟΝΟ αν γίνει απολύμανση με χλωρίνη ή ΜΟΝΟ με αίτηση στην αρμόδια (ξέρετε εσείς ποιά..).. ετοιμάζω αίτηση θα την δώσω στον ''αέρα''..
3. ΡαΜούλ.. σε αβαντέρναμε τρέλα.. έκανες τα σπριντς στο ζέσταμα.. πάει.. κάηκες.. ήπιες κατορέτε μετά, λέω ααα νταξ.. πήρε δροσά.. ΑΛΛΑ εσύ.. Πλέον μόνο με ειδικά εφέΣ βλέπω να σκορέρνεις.. άντε VAMOS λοιπόν, στο Αμέρικα αγορίνα μου..
free counters