Σαμαρά ή Ντεμικέλι;;;;;

* Τετάρτη 23 Ιουνίου, 12:05 π.μ. *

Σαμαρά: Ο (τάχα-δήθεν) ποδοσφαιριστής που κάνει τάκλιν TO σημαιάκι του κόρνερ. Παγκόσμια πρωτοτυπία και αποκλειστικότητα βέβαια.

Την υπερφωτογραφιά του Βαμβακάρη-Αβράμη με το μπαμπάκι στο στόμα θα την βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο..... Άρχισε ήδη να κυκλοφορεί και σε έκδοση Santa Claus. O koumartzis θα επικεντρωθεί στην τιτανομαχία των δύο Τιτικών και θέτει ευθέως σε όλη την πελατεία του thebetkillers.blogspot.com, τις εξής ερώτησεις:
-Ποία είναι η μεγαλύτερη Τιτίκα; Ο Σαμαρά ή ο Ντεμικέλι;
-Ποιανού κομμώτρια είναι η καλύτερη; Του Σαμαρά ή του Ντεμικέλι;
-Γιατί ο Ντεμικέλι φοράει κορδέλα και ο Σαμαρά όχι;
-Ποία λακ(ναι καλά διαβάσατε) χρησιμοποιεί ο ένας και ποιά ο άλλος;
-Τέλος, ποιανού η βούρτσα έχει και αρχιδότριχες;


Σημαντικότατες ερωτήσεις, που περιμένουν απαντήσεις. Παραθέτω φώτο για να συγκρίνετε.

Παρακάτω δυό φώτο της Αργεντίνικης Τιτίκας μαζί με τον ταχύτερο παίΧτη του Μούντιαλ, τον Βαμβακάρη. Παρατηρήστε με πολύ προσοχή το ύφος του Αβράμη..... Αποκαλύπτω την σκέψη του: ''Πώς είναι δυνατόν, ΕΓΩ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ, να στέκομαι δίπλα στην μεγαλύτερη Τιτίκα;''

Σκοπίμως παραπάνω αφαιρούσα το τελικό (την κατάληξις δηλαδή) από τους Σαμαρά-Ντεμικέλις. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης luque..... Αυτό κύργιοι είναι το νεό κολλητικό από όλα τα μαγικά του Αλέφαντου στις εκπομπάρες του Τηλεάστυ. Να αφαιρεί το τελικό από τα ονόματα. Όχι οτι δεν το έκανε παλιότερα, απλώς τώρα το μονιμοποίησε. Παραδείγματος χάρη (γιατί παντού υπάρχουν και αυτοί που καίνε μαζούτ): Αντί για ''ο Σαλπιγγίδης'' λέει ''ο Σαλπιγγίδη'', αντί για ''ο Γκεκάς'' λέει ''ο Γκέκα''..... Το κορυφαίο όλων είναι όταν αντί να πεί ''ο Νικήτας''(ο πασίγνωστος παρουσιαστής του ΤηλεΆστυ), λέει ''ο Νικήτα''..... Ο Νικήτα..... Μόνο στον Βύντρα δεν υπάρχει πρόβλημα..... Αλλά αυτόν πάλι μπορεί να τον πεί ''ο Βύντρας''..... Στην τελική ένας είναι ο Νικόλας και όπως γουστάρει θα τα λέει..... Και οι betkillers πέφτουν στα πατώματα από τις ατακάρες.

// Ο Παπασταθόπουλος θύμισε κάτι από koumartzi όταν αναλάμβανε ειδική αποστολή τα αντίπαλα δεκά-ρια στα τοπικά της Βορείου Ελλάδος. Τυχερός o daskalos που δεν βρέθηκε αντίπαλος σε κάνα υπερμάτς και δεν γεύτηκε τα υπερδυναμικά τάκλιννννν. //

// Μεγάλη ανάλυση για τις Αφρικανικές. Προσεχώς. //

free counters