Kaiser...

Σχεδόν δύο μήνες μακριά… και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ χάθηκα..!! Τέλος πάντων, απείχα λιγάκι για δύο σημαντικούς λόγους, αλλά δεν σταμάτησα να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ.. Σιγά-σιγά ρολάρει η κατάσταση οπότε και οι κανονικοί –στοιχηματικοί–  ρυθμοί θα επιστρέψουν… 
Σταματάω εδώ τον πρόλογο και παραθέτω την εξής photo (όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, για κάποιο χρονικό διάστημα από εδώ θα φαίνονται μόνο photo και τίποτε άλλο..)
Για να μην διαμαρτύρονται και ορισμένοι φίλοι (ίσως να έχουν και λίγο δίκιο) θα τους παραθέσω και την προδιάθεση του παραπάνω γεγονότος..
 

Πολλά έχουμε γράψει κατά καιρούς για πολλές ομάδες και πολλών ειδών ‘’τυχαία’’ γεγονότα ΚΑΙ όλα φυσικά συνοδευόμενα από ντοκουμέντα-αποδείξεις (όχι και καλά πάντα κερδισμένα δελτία).. Θέλω με τα παραπάνω να πω, πως αυτός που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλει να ψαχτεί σε τέτοιου είδους γεγονότα μπορεί να το κάνει έχοντας πλέον μια δυνατή βάση σε όσα έχουμε αναφέρει στις προηγούμενες αναρτήσεις μας (οι οποίες βρίσκονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο ιστορικό του blog, είτε τις θέλετε κατά μήνα είτε κατά στοιχημαΤΙΤΖΗ!! Η επιλογή είναι δική σας!).


Συγχωρέστε με, αλλά η μασημένη τροφή δεν αποτελεί μαγκιά ΑΛΛΑ ηλιθιότητα σε πολλά επίπεδα…


//Η αγαπημένη μας Βρεμούλα.. ή 6 θα τρώει ή 6 θα βάζει ή 0-0 θα φέρνει.. Ένδοξο Σωματείο.. Τα Λυκόπουλα δυστυχώς έμειναν στο 2-2..//

13/11 @ 19:00
free counters