Kicks like a sleep twitch

* Σαββάτο 7 Αυγούστου, 10:56 *





(Δεν αλλάζει ο τίτλος. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.)


Koumartzis: Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα. Ούτε μια εβδομάδα.
Μπούφος: Από ποίο;
Koumartzis: Από αυτό ΕΔΩ. Πάτα το ρε μπούφε.

Ήταν η Ξαμάξ που είχε δώσει την μία από τις δύο ανατροπές, ήταν η Ρόζενμποργκ που έδωσε την άλλη ανατροπή και το 4-3. Σήμερα, ήταν πάλι η Ξαμάξ, αλλά τα πήρε όλα πάνω της. Και την ανατροπή και το 3-4. Τον υπέρτατο στοιχηματικό συνδυασμό όπως έχει δεκάδες φορές τονίσει ο koumartzis. Δεν κουράζω άλλο και δίνω την διακύμανσις του αγώνος και τα ταμεία-πλερωσιές.

Τί; Νομίζετε οτι τελειώσαμε για σήμερα; Αλλού αυτά, γιατί εδώ το σερί που έχει ξεκινήσει πρίν ένα σχεδόν μήνα, δεν ξέρω πότε θα σταματήσει. Και Σάλτσμπουργκ-Νέουσταντ 4-2 έχει ο koumartzis. Ξαναπάρτε την διακύμανσις με το ταμείο-πλερωσιά.


Για την ιστορία, πονταρίστηκαν και τα σκορ στους αγώνας της Βασιλείας(Πανιώνιος της Ελβετίας) και της Ρόζενμποργκ που κολλήσανε σε φτηνά σκόρ.

Ας δώκω και το χθεσινό ποντάρισμα-ταμείο στο ματς που άνοιξε στοιχηματικά την σεζόν στην Αγγλία(έτσι δεν θα το έγραφε ένα τσατσάκι-δημοσιογραφάκι;;;;; Οξω ρεεεεε). Πονταρίστηκαν τα 3-2, 3-3, 2-3 με το τελευταίο να επαληθεύεται.


Μπούφος: ΕΧπληχτικά όλα αυτά, αλλά θα ανεβάσατε καμιά πρόταση στο μπλόγκ;
Koumartzis: Είσαι φτηνιάρης ρε. Τί μας πέρασες; Matchλεφτά ή ΒασιλίαΤουΣτοιχήματος που μοιράζει τράπουλες με την εφημερίδα; Αν θές προτάσεις, θα βρείς εκεί με το κιλό. Εδώ προτάσεις θα ανεβαίνουν ΜΟΝΟΝ και ΟΠΟΤΕ γουστάρουμε. Αλλωστε αν είχες έστω και ένα ίχνος ευφυίας, θα μπορούσες με όλα αυτά τα ταμεία που έχουν ανέβει, να καταλάβεις στο χαμηλότερο δυνατό βαθμό την νοοτροπία των πονταρισμάτων σε σκορ, ανατροπές και μεγάλες αποδόσεις και να μπορέσεις να γράψεις σε ένα κωλόχαρτο μια υποτυπώδης πρόταση για ποντάρισμα. Όλα αυτά βέβαια είναι μη εφικτά για σένα οπότε αρκέσου σε οτι δώσουν τα τσατσάκια.

Δεν αλλάζει ούτε το κλείσιμο. ''Papillon'' και πάλι:

free counters