Ε δεν ήταν-ε

* Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, 11:12 *

Ένας τρόπος να διαπιστώσεις πώς αντιδρούν οι μάζες στο οποιοδήποτε θέμα, είναι να ρίξεις 4-5 ματιές στα σχόλια που δημοσιεύονται στα διάφορα σαιτ (μπορεί και σαιτς). Έτσι λοιπόν για το χθεσινό 3-3 ο λαός αποφάσισε οτι ήταν καραμπινάτο το στήσιμο και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά….. Τους πετάξανε 10 προκαθορισμένα της Ηλιούπολης, και ξύπνησε ο κάθε μπούφος (που κατάπινε αμάσητα κάτι 3-3 σε τελικούς σεντονιού) και το παίζει σήμερα βλαχο-ψαγμένος και βλαχο-ξύπνιος. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα της αναστροφής. Ε δεν ήταν ρε στημένο….. Δεν ήταν-ε….. Δεν ήταν-ε γιατί η Βασιλεία είναι η πιο τίμια ομάδα του πλανήτου, η ManU δεν επιστρέφει ποτέ δανεικά και το C. League είναι η πιο καθαρή διοργάνωση.

Ψηαμπιονσηιπ

* Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, 11:04 *

Υπερτεράστια διοργάνωσις η Championship μιας και δίνει συνεχώς ανατρεπτικές αν και ακριβές (σκορ) παραστάσεις. Από κοντά και οι μικρότερες Αγγλικές. Για τους ιστορικούς του μέλλοντος το παρακάτω δελτίο:
…..χωρίς να κλαψομουνιάζω μιλισεκοντ για το 2ο τέρμα της Τσάρλτον που δεν μπήκε ποτέ. Δυάδες τέτοιες τις φάγαμε με τις κουτάλες και θα τις ξαναφάμε.

* Όσο για το Football League είναι ξεκάθαρο οτι το αντέγραψαν από την ΕΠΟ. Ας ζητήσει ο Πιλάφι-ος αποζήμιωση. Αλλίως να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.
free counters