ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (και οποιος αντέξει)

Οι καταστάσεις είναι απλές.....Όταν κερδίζεις σε προκαθορισμένα ματς (και δοξάζεσαι), θα κάτσεις να χάσεις σε προκαθορισμένα ματς (και να ξεφτιλιστείς).Η ζωή βλέπεις είναι ένα διαρκές πάρε-δώσε.Γι αυτό και όταν κάνεις τις διπλούρες στο Μιλανο και στην Βρεμη, θα κάτσεις να χάσεις μετά από τα Σέρρας.

Δεν μπορούν να σου δώσουν οι book όλη την δόξα και τα λεφτά στο C.L. και να μην ζητήσουν ανταλλάγματα.Και τα πήραν (και) χθές.....Άλλωστε το πόσο στυγνοί είστε το δείξατε σε 4 μέρες στα τέλη του Οκτώβρη.Που σας πήγα ε;Βλέπετε δεν ξεχνάω.

26/10/2008 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2 Στο 90 ο Σαλπιγγίδης χαλάει την ανατροπή του 1 ημιχρ./2 τελικό.

29/10/2008 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 Το θράσος τους ξεπερνάει όλα τα όρια(αν υπάρχουν αυτά).Δεν γινόταν να χαλάσει αυτήν την φορά.....2-3 και 1ημιχρ./2 τελικό.

Όσο για το παραμύθι οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μεταμορφώνεται στην Ευρώπη,δεν το χάβω.Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.Σίγουρα έχουν πολύ καλές άκρες έξω και οργανώνουν ωραίες δουλειές.Χαρακτηριστικά είναι 2 παραδείγματα :

1995/96 ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ C.L. : Πρώτο ματς στο Αμστερνταμ.0-1 με Βαζέχα στα τελευταία λεπτά(για να είναι ωραίο το παραμύθι) και στον κουβά όλο το σύμπαν που έπαιζε την (τότε) υπερομάδα του ΑΓΙΑΞ.Στον επαναληπτικό στη Αθήνα,ήρθαν όλα στα ίσια τους.Παρτυ κάνει ο ΑΓΙΑΞ και 0-3 με κάτω τα σώβρακα.

2002/03 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ UEFA : Πρώτο ματς στο (Ο)Πόρτο.Σάρωνε τότε η ομάδα του Μουρίνιο αλλά όταν βρήκε μπροστά της τον ΠΑΟ τα έχασε.0-1 με γκολ του 'Μανώλη' προς το τέλος (και πάλι).Στον κουβά όλο το σύμπαν που έπαιζε φόλα Ζοσέ.Επαναληπτικός στην Αθήνα.Ίδιο το στορυ, μόνο που αυτή την φορά η ΠΟΡΤΟ το πήγε στο σβηστό.Δυο γκολ του Ντερλει (ένα στην αρχή και ένα στην παράταση) και ο καθένας πήρε το δρόμο του.

Με βάση όλα αυτά, έκπληξη ήταν για μένα το 1-1 στο Μαδριγαλ.0-1 το περίμενα να σας πω την αλήθεια.Ο επαναληπτικός σε λίγες μέρες.....Για να δούμε τι έχουν οργανώσει πάλι.....Λέτε πάλι 1-1 και 'παράτα';Λέτε.....Ότι και να ρθει πάντως θα είναι ωραίο ως παραμύθι.....Και θα πουλήσει όπως πάντα.....

PS1 : Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Απλώς ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και μόνο θα αποτελεί το γεγονός αν κάτι απο όλα αυτά έχει (κάποτε και κάπου) συμβεί στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

PS2 : Με 15 μέρες κλειστό τον Προμαχώνα, οι Σερραίοι πήραν πρόκριση επι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για τα ημιτελικά.Δηλαδή αν τον έκλειναν για κανα μήνα τι θα έπρεπε να γίνει;Να πάρουν το κύπελλο;

Όταν ... πρασινίζουν ...


Χαίρομαι όταν σας πηγαίνω δίπλα από τον κουβά όπου βρίσκεται το ταμείο...Όπως λέει και ο Φιλόσοφος είμαι on fire (πάλι) αλλά πρέπει να προσέχουμε διότι το ΣΚ έχει πολλά ματς και μερικές φορές δε κάνουμε τις καλύτερες επιλογές.
Τα λέμε αύριο, διότι σήμερα θα δω ταινιούλα με τον κουμαρτζή.

ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΙ ΜΑΥΡΟ

Αυτές θα είναι οι επιλογές μου για σήμερα το βράδυ.Οι αγώνες που προσφέρονται για στοίχημα σήμερα είναι ελάχιστοι και σημεία δεν προκύπτουν.Ευκαιρία λοιπόν να δούμε κανα δυο απο τις πολλές ταινίες που κυκλοφορούν.

Πάμε στα καλύτερα τώρα.Είναι οι μέρες του.....Ότι και αν προτείνει επαληθεύεται.Ο λόγος για τον μέγα δάσκαλο που με ένα μαγικό 7 στα 8 άγγιξε την τελειότητα και έκανε το πιο δυναμικό ξεκίνημα στο thebetkillers.blogspot.com.Πάντα τέτοια Φωτάρα.(Εσείς οι μαθητές του αποθεώστε τον σήμερα.Το αξίζει.)

Mε ένα πράσινο (το χάντικαπ του ΠΑΟΚ) και τρια κόκκινα στα διπλά(φαίνεται είχαμε διπλω-ματικά επεισόδια) είχα 32,5 μονάδες επιστροφής στις 40 που πόνταρα (10 στο καθένα).7,5 μονάδες χασούρα δηλαδή.Ας πρόσεχα.Συνεχίζουμε με το κουπόνι-εφημερίδα του Σ/Κ.Ως τότε καλή στοιχηματική ξεκούραση.

PS : Σε λίγο τα πάντα όλα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Γι΄ αυτό είσαι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...

Με δύο μαγικές τετράδες πήγε να μας βάλει όλους τα γυαλιά ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...και μας τα ΕΒΑΛΕ..αν και στάθηκε άτυχος στην 2η...
Στην πρώτη απλά μάγεψες..όχι με 4 στα 4 ΑΛΛΑ με 5 στα 5(διπλή επιλογή στην ΠΑΤΟΣ Φ.)
Στην δεύτερη ΑΠΛΑ στάθηκες άτυχος φιλαράκι και το 4 στα 4 χάθηκε για ένα λεπτό...ΕΣΥ το έριξες 'καρφί' το ξέρω, ΑΛΛΑ όσοι μάγκες ΕΒΑΛΑΝ και την κάλυψη της τριάδας απλά σε δικαίωσαν ΚΑΙ πλΕρώθηκαν..
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...

Καλό μας βράδυ...

free counters