Πέφτουμε απο τα σύννεφα..

και ακόμη να φτάσουμε στο έδαφος..

Σύμφωνα με αποκάλυψη απο τα ''Νέα'' μάνατζεΝ (και όχι μανατζερ) ποδοσφαίρου στη χώρα μας έχει στον λογαριασμό του καταθέσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ. 

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το δημοσίευμα σε αυτό το link, εγώ όμως θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα σημεία:

''Μεγάλα κέρδη. Από αυτά, τα περίπου 4 εκατ. ευρώ προέρχονταν από καταθέσεις ποδοσφαιριστών καθώς και γνωστών παραγόντων μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Πέντε εκατ. ευρώ αποδίδονται σε καταθέσεις τρίτων προσώπων στους λογαριασμούς του, ενώ επιπλέον 5 εκατ. ευρώ προέρχονταν από κέρδη που είχε ο συγκεκριμένος μάνατζερ από τη συμμετοχή του στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Για τη συγκεκριμένη πτυχή της συμμετοχής του σε παιχνίδια του ποδοσφαιρικού συστήματος, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους ελεγκτές της υπόθεσης το γεγονός ότι στις φορολογικές δηλώσεις τριών ετών (2001-2003) ο μάνατζερ Α.Τ. είχε συμπεριλάβει βεβαιώσεις από πρακτορεία ότι κέρδισε αρκετά μεγάλα ποσά από τη συμμετοχή του σε παιχνίδια του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Σύμφωνα με τις βεβαιώσεις, στο διάστημα των ετών αυτών ο μάνατζερ κέρδισε από το στοίχημα του ποδοσφαίρου 3 εκατ. ευρώ! Ποσό που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο, γι΄ αυτό και οι ελεγκτικές αρχές υποψιάζονται όχι μόνο ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συμμετοχή σε «προκαθορισμένο» στοίχημα.''

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.. Η παραπάνω -μεγάλη- παράγραφος αποκαλύπτει όλο το σκηνικό που επικρατεί στο ''μεγαλείο'' του ξεπλύματος με τη συμμετοχή της Α.Ε. ''Μεγάλα'' δελτία αγοράζονται και από εκεί και πέρα όλα παίρνουν το δρόμο τους..

Καθίστε λοιπόν εσείς να μιλάτε ακόμη για ''επικές ανατροπές'', ''αγγλικά σκορΣ'' κτλ κτλ...
13:57@4/09

Δεν υπάρχει ΓΙΑΤΙ

* Σαββάτο 4 Σεπτεμβρίου, 1:41 μ.μ. *

Παραθέτω τις φώτο, χωρίς να επεκταθώ σε αναλυσιακούς σχολιασμούς. Απλώς οι Μαφιόζοι Ιταλοί και οι Ψαράδες Νορβηγοί είναι εδώ και χρόνια σταμπαρισμένοι.
Όπως διαπιστώσατε, πονταρίστηκαν σε μονά αποδεκτά, αλλά δεν συνδυάστηκαν. Όποιος μπουφός ρωτήσει το γιατί, εκτός του οτι (θα)είναι και γίδοπρόβατο, η απάντηση του koumartzi είναι οτι θα είχε το δικαίωμα αυτής της ερώτησης, ΜΟΝΟΝ, επαναλαμβάνω ΜΟΝΟΝ αν τις πόνταρε και αν τις έπιανε κιόλας.

Κλείνω με αυτή την μπαντάρα, τους The National.




Ψυχρή...ανατροπή..

Κάπου στο mail μου, έχω μια εκπληκτική αναλυσιακή ανάλυση σταλμένη από τον koumartzi (δεν νομίζω να την θυμάται) για τα μάτς των εθνικών -και καλά- ομάδων..  Δυστύχώς τότε γράφαμε σε greekenglish οπότε δεν μπορώ να το παραθέσω προς ανάγνωση.. (άσε που δεν πρέπει κιόλας...)..
Θα παραθέσω όμως, μόνο αυτό:

''3. MONO TYXAIO DEN ITAN oti to mats ellas-moldavia itan to monadiko mono apodekto tis imeras.OLOI paixan asso giati sou leei prwtathlitas eimaste,me tous anapirous paizoume,den mporei...'' 

Όλα αυτά -και πολλά ακόμη και ΟΛΑ αλήθειες!- γραμμένα το 2006-2007 περίπου.. οι ομοιότητες με σήμερα..;;; Δεν ξέρω.. Ο καθένας ας κρίνει...

Τώρα για τις σκέψεις μου.. ήταν οι παρακάτω σε 1-2-3:
 
Πως και γιατί Νορβηγία κτλ. κλτ.. δεν έχει..
Δυστυχώς μείναμε και πάλι ΜΟΝΟ στο 29.00...  Το πήραμε όμως..

*Για τη μεγαλόνησο τι να πεις.. κάπου στο blog έχει αναφέρει πολλά ο koumartzis... Γιατι την ΑΛ-Ι-τάλια πάλι.. τίποτα..

01:29@4/09
free counters