Η ανατροπή και η ντροπή

* Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, 2:05 μ.μ. *

Τέσσερα λεπτά αρκούσαν για την πλερωσιά από την προκαθορισμένη ανατροπή που ήρθε να επιβεβαιώσει οτι τα Κυριακάτικα βραδινά ματς της Λυών/Λυόν/Λιόν προσφέρονται για γούστα. Άνοστο το Σεβίλλη-Βαλένθια 2-1, στο πρωταθληματάκι της Πριμέρα Τιβισιόν.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Και πάμε τώρα στην ντροπή της Αφρικής.


Έχετε καταλάβει από την εικόνα σε τι αναφέρομαι. Ξέρασα 4 κιλά εμετό σήμερα με την
ανυπαρκτοανύπαρκτη Αίγυπτο που σήκωσε το κατσαρόλι για 3η σερί διοργάνωση. Αραπάκια, κλειδώστε τό το μαγαζί και πετάξτε τα κλειδιά στο Λιβυκό Πέλαγος να μην τα βρεί ξανά κανείς. Γιατί και στο επόμενο πάλι οι ανυπαρκτοανύπαρκτες μούμιες θα σας το ξαναπάρουν. Αύτη η ξεφτΕλισμένη ομάδα που έχει να πάει σε Μουντιάλ από το 1990. Ήταν κοντά ( Ιταλία ) τότε και φαίνεται δεν θα τους πείραζε το ταξίδι στο στομάχι.

Δύο είναι οι λόγοι για τον koumartzi που συμβαίνει αυτή η ντροπή. Δύο οι λόγοι, ο εξής ένας: Το χρώμα του δέρματος. Τα αραπάκια εκ φύσεως είναι αφελή και αθώα και πιάνονται εύκολα κορόιδα. Όταν έρχεται η ώρα της συναλλαγής δεν ζητάνε ανταλλάγματα ΚΑΙ στο γήπεδο αλλά ΜΟΝΟ εξωαγωνιστικά. Τους πασάρει ο κάθε Ασιάτης μπούκης το πακέτο με τα μαρούλια και αντί να απαιτήσουν και την δόξα, αρκούνται μόνο στο πρώτο. Ποιός θα έπρεπε να είναι ο διάλογος της συναλλαγής; '' Ναι, θα κάνουμε οτι θέλετε κύργιοι στους αγώνες των ομίλων (ήττες, σκορ, ημίχ./τελ.), θα φέρουμε οτι σκορ θέλετε στα προημιτελικά και ημιτελικά, ΑΛΛΑ θα φτάσουμε τελικάρα και θα σηκώσουμε και το κατσαρολικό.'' Αν' αυτού, έρχονται οι ξεπλυμμένοι-ξεβαμμένοι Αιγύπτιοι, που όσο να πείς έχουν και την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους και δεν έχουν και την ίδια αφέλεια, και γλεντάνε παρέα με τα μπούκια τα αφελή αραπάκια. Φυλετικό και γονιδιακό σε συνδυασμό με τον στοιχηματικό τομεά, είναι το θέμα μάγκες. Και θα σταματήσω εδώ την αναλυσιακή ανάλυση γιατί όλοι την δουλεία τους κάνουν και δεν αξίζει ούτε ο εμετός. Τα μεν αραπάκια αν και άτιτλα θα συνεχίσουν να κονομάμε, οι δε Μούμιες θα συνεχίσουν κι αυτές να κονομάνε συμπληρώνοντας όμως και σετ με κατσαρόλια.

Απλώς ο εμετός κολλάει στην ποικιλία. Δεν ανέχεται ο koumartziς την μονιμότητα και τα ίδια και τα ίδια. Θέλει ποικιλία. Ακόμα και στους πρωταθλητάς. Δώστε το και μια φορά στον Ντρογκμπά, στον Εσιέν, στον Ετό. Και οχι ξανά και ξανά στον Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούντ Φατλάλα Σικαμπάλα.

Καληνύχτα ή καλύτερα καλημέρα.
free counters