Kommentare IV

* Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 16:47 *

* Πόσο μπορεί να απέχει το να νικήσει κάποια ομάδα 4-2 αντί για 3-2; Από τις χιλιάδες απαντήσεις που μπορούν να δοθούν, επιλέγω αυτή των oddsmakers του Οργανισμού. Αυτό το ένα επιπλέον γκολ λοιπόν, κοστολογείται σχεδόν 120 στοιχηματικές μονάδες. Μα είναι δυναμόν;;;;

Και Δυναμό είναι, και Σπαρτάκ είναι και για όλα αυτά αρκεί μια ματιά στις αποδόσεις των σκορ των αγώνων. Ας δώσω τον πίνακα στο χθεσινό Βιγιαρεάλ-Βαλένθια:
Με ελαφρύ φαβοριτισμό (από τις φαβορίτες) στην Βαλένθια μια τέτοια υπερδιαφόρα στο 4-2 της Βιγιαρεμάλ από το 3-2, δεν δικαιογείται ούτε από τον Κίμωνα τον Κουλούρη. Αυτονόητη επενδυτική ευκαιρία λοιπόν και πολύ λίγο (καθόλου δηλαδή) με νοιάζει αν κάποιοι πληρώνονται για να βγάζουν τέτοιες αποδόσεις. Σάμπως νοιάζει αυτούς που τους πληρώνουν; Μεγάλη κουβέντα αυτή, για το πολύ μέλλον όμως.

* Φιλικά (μπορεί και εχθρικά) δίνουν αυτές τις μέρες οι ομαδάρες που δεν έχουν πρωτάθλημα. Κάποιες από αυτές προπονούνται και στις ανατροπές, όπως το Αμβούργο και η Κλαμπ Μπριζ:
* 'Νανί', 'Νανί' αποκαλούσε χθες ο εκφωνητάς αυτόν που όλοι ξέρουμε ως 'Νάνι' (ο καλύτερος μπαλαδόρος για τον Μάριο). Ότι να 'ναι, κι όπως να 'ναι. Μάλλον απόφοιτος Σχολής Βερνίκου ο τύπος.

* Δεν γουστάρω αυτά τα 'αποσύρομαι οριστικά' και 'επιστρέφω για λίγο'. Ακόμα κι όταν πρόκειται για τον Παυλάρα τον Σκοουλς (αυτή την ατελείωτη χαφάρα) που τον υπερσέβομαι ποδοσφαιρικά όσο ελάχιστους.

* Το οτι 4-4-2 είναι η πιο κλασσική τακτική το ξέρουν και τσιμέντα του ΤΙΤΑΝ. Οχι όμως μόνο στο ποδόσφαιρο....αλλά και στους φορολογικούς ελέγχους στη ΝεοΕλλάδα. Χρωστάει κάποιος 100 δραχμές....εεεεε γράψε λάθος......100 ευρώ; Τα 40 τα παίρνει ο ελεΧτής για τον κόπο του να ελένξει, τα 40 τα διαγράφει οριστικά λόγω των πρώτων 40 που τσέπωσε, και μόνον τα υπόλοιπα 20 τα εισπράττει το τα-μειόν του....Κράτους (του ποιού;;;;). Πάλι καλά δηλαδή, γιατί θα μπορούσε ο προπονητής-ελεΧτής να επιλέξει το 5-3-2, ή ακόμα και το 5-4-1.

* Βάλε τους βαθμούς που χαρίζει (βλ. ΟΦΗ, Πολικό Αστέρα Τρίπολης, Δόξα) στα παραρτήματα ο εφοπλιστής, προσπαθώντας να πείσει (το ποιοι πείθονται είναι άλλη μεγάλη κουβέντα, για το πάρα πολύ μέλλον όμως) και για το οτι δεν υπάρχουν παραρτήματα και για το οτι έχουν λόγο αυτά να υπάρχουν ως ομάδες στην Σούπερλιγκα, μιας και κοντράρουν τον υπερπρωταθλητή. Βάλε και τις ανταποδοτικές αποστολές που πρέπει να εκτελέσει για τον μέγα χορηγό 'Πάμε Στοίχημα', βάλε και την πλάκα που πρέπει να σπάει ο ίδιος γιατί έτσι ή αλλίως το κατσαρόλι θα το σηκώσει, κι αφού λοιπόν τα έβαλες κάτσε τώρα να τα βγάλεις. Το μόνο σίγουρο είναι οτι πλεον δεν θα ρωτάς τί, πώς και γιατί.

* Μεγάααααλος κοουτς ο Κατσαβακουλάκος.
free counters