ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ


Super διαγωνισμός από το thebetkillers.blogspot.com.

Το κλασσικό και πασίγνωστο παιχνίδι 'Βρές την διαφορά', στην πιο σκληρή εκδοχή του εδώ.Και λέω στην πιο σκληρή, γιατί οι δυο παραπάνω εικόνες είναι απόλυτα όμοιες.Τουλάχιστον για μένα, γιατί όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρώ καμία διαφορά.Ο νικητής (αν υπάρξει) θα κερδίσει δωροεπιταγή πολλών ευρω για μαγευτικό πρα-χ-τορείο ΟΠΑΠ σε μυστικό (προς το παρόν) προορισμό.Σε περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός νικητών θα γίνει τίμια κλήρωση στα νέα υπερσύγχρονα γραφεία του blog (luque το πιασές το υπονοούμενο γι αυτό παρήγγειλε από τώρα μια κληρωτίδα από την υπεύθυνη πωλήσεων).

Ας αφήσω όμως τον διαγωνισμό για να πώ κάτι στα φιλαράκια μου που είναι Μπαοκ.Χρόνια τώρα δεν μπορούμε να συννενοηθούμε γιατί μιλάμε διαφορετική γλώσσα.Αναγκάστηκα λοιπόν να κάνω μερικά ιδιαίτερα μαθήματα για να σας πώ δυο λογάκια μπας και με καταλάβετε.Ξεκινάω (και τελειώνω):
''Μπεεεεεεεεέέέέ.....μπέέεεέεεεέεεέεε.....ΜΠΕΕΕΕΕ.....μπεεεεεεεεεέεεεεεέεεεέέέέέ..... Μπε''

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ εξαιρετικά.

// Όλα τα παραπάνω είναι διαχρονικά και ισχύουν αιωνίως και δεν έχουν καμια σχέση με το χθεσινό αποτέλεσμα.Ο Μπαοκ μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα από τον κ. Βασίλη Γκαγκάτση και να γυρίσει από την Ολλανδία με την πρόκρισης.Εδώ ολόκληρη Εθνική πήρε το Εuro2004 υπό την προετοιμασία του.Στην Χερενφεεεεειν θα κολλήσομε-ν; //

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ


Εδώ είμεθα.

Και πως θα μπορούσαμε να λείπουμε δηλαδή αφού αύριο ξεκινάει το καλύτερο και συναρπαστικότερο πρωτάθλημα του κόσμου, η ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.Ίσως βέβαια να κάνω κάποιο λάθος τώρα γιατί σε μερικές εβδομάδες ξεκινάει ένα ισάξιο πρωτάθλημα......Και δεν μιλάω για το ισπανικό όπως πολλοί φανταστήκατε αλλά γι αυτό της Β' Εθνικής.Μέχρι τότε όμως υπάρχει καιρός.

Στα στοιχηματικά τώρα, την χθεσινή μέρα αυτοί που παίζουν φαβορι και μικρές αποδόσεις, θα πρέπει να την θυμούνται χρόνια.Πέρασαν όλα εκτός της Β-Ρομα.Μιλάμε για νικήτρια στήλη.Όσοι οπαδοί λοιπόν του 1,35 δεν πληρώθηκαν χθες, θα πρέπει να τους απογορευτεί να ξαναποντάρουν ακόμα και σε στημένο αγώνα, και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο.Στην Ελλάδα είμαστε, η καλοκαιρία θα συνεχιστεί για 30-40 μέρες ακόμα οπότε το ΨΑΡΕΜΑ είναι μια καλή λύση.

Άγευστα τα σημερινά ματς, θα βάλω μόνο κάτι δίφραγκα (αυτά που περισσεύουν στην δεξιά τσέπη) στην ανατροπή της Στανταρ Λιεγης.

// Χορηγός του πρωταθλήματος (και πάλι) ο ΟΠΑΠ.''Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.....'' που έλεγε και μια μεγάλη μορφή //

Ο πραγματικός διάλογος

μεταξύ του Σπυρόπουλου και του κόουτς...

- Τι έγινε ρε μαλακισμένο γιατί έδωσες την μπάλα??

- Καλά ρε κόουτς δεν είπες να δεχθούμε κι άλλο γκόλ για να δικαιωθεί ο κουμαρτζής??

- Πωπω, καλά εσύ δεν παλεύεσαι ρε, άντε γραμήσου..

- Κοίτα κόουτς άσε τις μαλ...ες ήθελα να δω επίσης τι θα πεί ο μέγας Μίμης, γιατί δεν αναλαμβάνει αυτός να ησυχάσουμε όλοι. Πάντως ο κόσμος είναι σχετικά καλά (να είναι καλά για ακόμη μια φορά ο σάλπι και ο κάρα).

- Που είναι και αυτός ο π.... ο Διευθυντής, ίσως από τους καλύτερους Διευθυντές Ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Έλα λίγο να μαλώσουμε μπας και εμφανιστεί.

κτλ κτλ... ήμουν στην προπόνηση και φυσικά ο διάλογος είναι πραγματικότητα...
Ευτυχώς ο σπυρόπουλος δεν δέχθηκε καμία σφαλιάρα με την ψ..η του αρχηγού (όπως ο Ανρι ο καημένος).

Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε κάθε μέρα...Κρίμα σε αυτούς που αγοράζουν ακόμη αθλητικές εφημερίδες.
free counters