Καρδιακό

Χαχαχαχαχα, τι μαλακίες γράφουμε.

Διάβασα, άργησα είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε, ότι 117 πρώην βουλευτές λέει ζητούν αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης δλδ μαλακίας στον εγκέφαλο....

Για παράδειγμα: Ένας ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους.

Και μετά θα τους πειράξει αν πάρουμε τα όπλα και κατέβουμε αθήνα....

τα λεφτά του ΙΕΚ οι ωρομίσθιοι πότε θα τα πάρουν??????Απάντηση: του Α... Π...τσου.

Τα λέμε. Μάγκες οι κύργιοι βουλευτές.

News...

Σας έχω νέα...

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως πριν γίνει η φορολογική δήλωση του 2012 θα επιστρέφεται ο φόρος στους πολίτες, δεν χρειάζεται να ξέρουν το εισόδημα σας, στην Ελλάδα είμαστε και όλα είναι εφικτά να μην το ξεχνάτε. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι του Αγίου Π...τσου.

Επίσης τώρα που αρχίζει το ψηφιακό σήμα μπορείτε να βλέπετε το alter που θα κλείσει καθώς και τις επαναλήψεις επεισοδίων...κορυφαία πράγματα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μεταδίδονται πάμπολλα επεισόδια μαγειρικής συνεπώς επειδή δεν θα έχουμε να φάμε θα μπορούμε πλέον σε ψηφιακή εικόνα (και όχι αναλογική και μαλακίες) να βλέπουμε τα φαγητά και γλυκά που θα τρώγαμε αν είχαμε κάνα παρά...

Πάμε στα δικά μας.

Η αγγλία είδε τα χάλια μας και είπε να κάνει ένα δώρο με την Ιπσουιτς....3-5 το σκορ και πάω και το ρίχνω 5-2 κατά της Ιπσουιτς..που πας ρε μπάρμπα, είπα από μέσα μου.

Απλά αποδεικνύουν ότι είναι πρωταθληματάρα και όταν μυρίζεστε σκόρ μαγειρεμένο πρέπει να ρίχνετε αρκετούς συνδιασμούς υπέρ και κατά γηπεδούχου.

Δεν θα σχολιάσω ότι στο συγκεκριμένο ματς έγινε ανατροπή, είπαμε ότι είναι ομαδάρα η Ιπσουιτς...

Επίσης δεν θα σχολιάσω ότι το ματς έγινε περίεργη ώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα....για να μην το προσέξουμε????

Τέλος, σας ζάλισα, να αναφέρω ότι οι περισσότερες ελληνικές ομάδες και μη έχουν οικονομικά προβλήματα βλέπε Πανιώνιο και Αεκ. Σήμερα είδατε όλοι τι έκανε ο Πανιώνιος....ναι ναι ναι ομαδάρα στο 2ο ο Παο ανέβηκε, και αφου έχει παιχταράδες αξίας κέρδισε δίκαιοτατα. Καλά κρασά.

Όπως και να χει έριξα 2πλο τον ΠΑΣ αλλά δεν μου έκανε το χατίρι. Την Αεκ την περιμένω πάντως για τρελοστησίματα διαφορετικά θα πεινάσουν!!!!!

Τα λέμε
free counters