Ξεπούλημα Καλοκαιρινό !!!

Λέω να κάνω ένα μεγάλο δώρο στα μέλη του blog...Έριξα μια μικρή ματιά στο Σάββατο και παρατήρησα στο ιντερνετικό κουπόνι του ΟΠΑΠ 2 κοκκινίλες στα ματς της Λίλεστρομ και Άντερλεχτ στο σκόρ 3-2.

Συνέχισα και κατέβηκα ένα σκόρ παρακάτω όπου βρίσκεται το 4-2 με αποδόσεις 50 και 60 αντίστοιχα.

Αν τα συνδύαζα αυτά τα δύο δεν κάνουμε και πολλά όσο αφορά το μεγάλο δώρο (3.000 ψιλά πράγματα) οπότε συνέχισα και είδα ότι αγωνίζεται και η μεγάλη Μπελιτσόνα με τα αγόρια, προτίμησα την ανατροπή φυσικά 1/2 με απόδοση γύρω στο 25.

Έτσι το δώρο για το ΣΚ και για όλο το καλοκαίρι είναι:
1) Λίλεστρομ 4-2 σκόρ απόδοση 50
2) Άντερλεχτ 4-2 σκόρ απόδοση 60
3) Μπελιτσόνα 1/2 απόδοση 25

Σκέφτομαι να ρίξω το 1,2,3 με συντελεστή ότι γουστάρετε. Αν βάλετε 4 πάτε για σπίτι, 3 για τζιπάκι, 2 για απλό αμαξάκι χωρίς πολλά πολλά κτλ κτλ κτλ. Πολ/στης 3 κοστίζει 6,3 €, το δώρο μου κοστίζει γύρω στα 6 ευρώ δλδ, σιγά τα αυγά....

Πάμε για πολλά λεφτά...Καλά κέρδη

Θρύλος

* Παρασκευή 30 Ιουλίου, 1:04 π.μ. *

Θρυλική ανατροπή από την Ολυμπιακάρα με το νικητήριο τέρμα από την μεταγραφάρα του προέδρου(ολόκληρη πρόταση χωρίς ρήμα). Μοιράζει μεροκάματα ρε ο Βαγγέλαρος ο Μαρινάκης. Αλλά και αυτή η Μακάμπι έρχεται συστημένη στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα την ιστορία με το φαξ της Π.Α.Ε. Μπαογκ το 2004. Για αυτούς τους τελευταίους θα γράψω 2-4 λέξεις προσεχώς.

Κλείσιμο με Franz Ferdinand γιατί πολύ απλά έτσι γουστάρω.
free counters