Άλλο Στοίχημα, Άλλο Ποδόσφαιρο.

* Κυριακή 29 Αυγούστου, 9:15 μ.μ. *

Σε όποια μαντριά και αν κοίταζες χθες(αθλητικό-στοιχηματικά site, blog και εφημερίδες) ένα ποντάρισμα ήταν κοινό: Η 'ασσάρα' και το 2.5συν της Τοτέναμ, στις υπερευκαιρίες του 1.20 και 1.30. Το μόνο που δεν έγραψαν ήταν ''Τρεχάτε Συν-ΝεοΈλληνες να προλάβετε'', γιατί κατά τα άλλα οι αναλύσεις επί αναλύσεων έδιναν και μόνο έπαιρναν (όπως αποδείχτηκε).Τί για την επιθεσάρα της Τότεναμ έγραφαν, τί για το 0-10 μέχρι χθές παθητικό(λες και αναφερόμαστε ρε τσατσάκια σε Ισολογισμό) της Γουίγκαν ξανα-έγραφαν, και να σου το κάθε γιδοπρόβατο και το κάθε γαλακτομούσχαρο στο πρακτορείο του Οργανισμού να ποντάρει τα τελευταία ευρώ του μήνα, στα άχαστα των 'ειδικών' της Πρέμιερ Λίγκ. Και έρχεται λοιπόν η κυρία Γουίγκαν στο 80' να κάνει το 0-1 και να στείλει όλους τους παραπάνω στους κάδους των σκουπιδιών. Εκεί μέσα μπήκαν για να κρυφτούν. Ελπίζω να βγούνε σε λίγο γιατί τα χαράματα της Δευτέρας περνάνε τα απορριμματοφόρα.

Ώρα όμως να περάσω στα θέματα μου: Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός οτι τα σετ των αποδόσεων που δίνει ο ΟΠΑΠ σε κάθε ματς είναι βασισμένα στην βάση δεδομένων του, στο αρχείο που έχει για κάθε ομάδα. Προμελετημένο είναι το γιατί δίνει 4.70 στο διπλό και όχι ας πούμε 4.65 ή 4.75. Όπως προμελετημένο ήταν το γιατί πρόσφερε την Τότεναμ στο 1.20(και όχι στο 1.15 ή 1.25) και την Γουίγκαν στο 9.00(και όχι στο 8.75 ή στο 9.50). Θέλετε να ξέρετε τί έδειχνε η βάση δεδομένων του ΟΠΑΠ για την Τότεναμ όταν προσφέρεται στο 1.20 στην Πρέμιερ Λίγκ; Θέλετε να ξέρετε τί έδειχνε η βάση δεδομένων του ΟΠΑΠ για την Τότεναμ όταν δίνεται στην εντός έδρας αντίπαλο της η απόδοση 9.00 για νίκη; Ορίστε ο πίναξ:
Τί ωραία που σας τα είπα ε; Αυτή είναι η διαφορά ενός υπερπαίκτη από όλα τα παιχτάκια της πλακούλας που ποντάρουν γελοίες αποδόσεις και που θεωρούν οτι το στοίχημα είναι ποδόσφαιρο, είναι το ποίοι αγωνίζονται/δεν αγωνίζονται, είναι τα σύστηματα, είναι οι τακτικές, είναι οι προπονητές, είναι οι οπαδοί, και που νομίζουν οτι μελετώντας αυτά μπορούν να ποντάρουν την οποιαδήποτε επιλογή. Ε λοιπόν το στοίχημα δεν είναι τίποτα όλα απ' όλα αυτά.

Τί είναι λοιπόν το στοίχημα; Είναι οι αποδόσεις, είναι η στατιστική, είναι το παρασκήνιο, είναι ο προκαθορισμός, είναι το ένστικτο. Το οποίο ένστικτο μπορεί μεν να είναι έμφυτο(όσοι πήραμε, πήραμε) αλλά βελτιώνεται με την μελέτη και την παρατηρητικότητα των αποτελεσμάτων που φέρνει κάθε ομάδα και κάθε πρωτάθλημα. Και όταν γράφω για αποτέλεσμα ενός αγώνα αναφέρομαι στο τελικό σημείο, στο Ημίχ./Τελικό στο Ακριβές Σκορ και σε ποιές αποδόσεις ήρθαν αυτά. Όλα τα παραπάνω είναι γι αυτούς που θέλουν να κάνουν την διαφορά και όχι για όσους έχουν υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου με την χασούρα.

Μπούφος: Γιατί δεν πόνταρες όμως Γουίγκαν koumartzi;
Koumartzis: Ο γνωστός Μπούφος. Η Γουίγκαν μελετήθηκε, διαλέχτηκε αλλά δεν επιλέχθηκε. Προτεραιότητα είχαν άλλες επιλογές τις οποίες βλέπεις πρασινισμένες στην παρακάτω ανάρτηση.

// Επόμενο θέμα: Οι διαφημίσεις του Οργανισμού στις σωβρακοφανέλες των ομαδάρων της Σούπερ Λίγκας. //

Αυτοί την μεταγραφή, ο koumartzis τα μεροκάματα.

* Κυριακή 29 Αυγούστου, 12:51 μ.μ. *

15,5 εκατομμύργια ευρώ έδωσαν οι Πεινασμένοι Λύκοι για τον Ντιέγκο στην Μεγάλη Κυργία(ρε φωνάξτε τον γελίατρο) του Ευρωπαικού Ποδοσφαίρου. Με το χθεσινό 3-4 (με ανατροπή) τα ξαναπήραν πίσω αυτοί, και αφήσανε για τον koumartzi τα μεροκάματα. Πόσα; Σιγά μην σας δώσω λογαριασμό. Τί είστε άλλωστε; Οι Ράμπο του Σ.Δ.Ο.Ε.;
Πονταρίστηκαν και τα 5-2, 4-2, 4-3, 4-4. Όσο για την Μάιντζ την είχα/έχω σταμπαρισμένη. Να την έχετε υπό την υποψία σας.

Ας κοτσάρω και τα άλλα δυο χθεσινά ταμεία, γιατί εδώ στους betkillers μας αρέσει να κυκλώνουμε και να τραβάμε πράσινες γραμμές. Αφού ο koumartzis σκέφτεται να βάλει νέα ταμπέλα στο blog με τίτλο: 'Μη μας τους κύκλους τάραττε'. Δίνω λοιπόν:

Το 4-2 της ομαδάρας του προπονηταρά(ξανακάλεσε τον γελίατρο)
Το 4-2 στο Ρόντα-Ηρακλής Ολλανδίας.
Κλείνοντας, ο koumartzis δηλώνει προς όλους τους αναγνώστας του blog, οτι η ταμειάρα με συνδυασμό σκορ σε δυάδα είναι καθ΄οδόν. Ακριβής ώρα και ημερομηνία άφιξης παραμένουν απόρρητες για ευνόητους λόγους.

// Έχω και αναλυσάρα για το Τότεναμ-Γουίγκαν. Καθ' οδόν και αυτή. //
free counters