Και πάλι.....

* Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 10:08 πμ *

......η Tottenham
Και πάλι οι Λιμενεργάται του Liverpool
Και πάλι η FC Basel
Και πάλι η Neuchâtel Xamax
Και πάλι πληρωσιά με μια δυάδα ανατροπών


Σταμπαρισμένες εδώ και χρόνια οι παραπάνω κυρίες για την στοιχηματική-στησιματική τους συμπεριφορά, συγκαταλέγονται στους τακτικούς θαμώνες των ταμείων του koumartzi και του thebetkillers.blogspot.com .

Αυτό έγινε και χθες, με τις Βασιλεία και Τότεναμ, να αράζουν στο ταμείο αφού πρώτα ανέτρεψαν τις ήττες τους στο ημίχρονο δίνοντας το παρακάτω:

Το αυτονόητο έγινε δηλαδή (για μια ακόμη φορά).

ΛΟΤΤΟ

* Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 9:56 πμ *

Το γλέντι του ΟΠΑΠ συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική στους αγώνες:

ΚΙΝΟ ΑΕΚ - Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός

Πάμε Στοίχημα Μπάογκ - Λοττο Ατρόμητος

και Προτο Πανσερραικός - ΚΙΝΟ Aris
με τις επιχορηγούμενες Ανώνυμες Εταιρίες (δήθεν ομάδες) να εκτελούν υπάκουα τα καθήκοντα τους ως (και όχι σαν) πιστά στρατιωτάκια του Οργανισμού.

Έτσι όμως δουλεύει το σύστημα παγκοσμίως. Ο Οργανισμός 'σπάει' τα ελληνικά, τα αντίστοιχα κρατικά μονοπώλια άλλων χωρών 'σπάνε' τα δικά τους, και οι ιντερνετικές στοιχηματικές εταιρίες καθορίζουν τα αποτελέσματα όπου έχουν δηλωθεί ως επίσημοι χορηγοί.

Προσωπικά ως koumartzi οχι μόνο δεν με ενοχλεί/βλάπτει/χαλάει η παραπάνη κατάσταση, αλλά αντιθέτως με βολεύει/συμφέρει αφάνταστα γιατί όσο αυξάνεται ο προκαθορισμός, τόσο αυξάνονται και τα ταμεία. Το ίδιο ισχύει και για όλο το Betkillers φυσικά. Αλίμονο σε όσους εξακολουθούν να ποντάρουν στα 'άχαστα' του 1.45, αλίμονο σε όσους εξακολουθούν να ποντάρουν με βάση αγωνιστικά κριτήρια. Προβλημά τους όμως.

Εμείς θα εξακολουθήσουμε να γουστάρουμε τον κάθε Λοττο Ατρόμητο, την κάθε Bwin Real Madrid και την κάθε Tottenham που επίσημα υποστηρίζεται από την (κάθε) sportingbet.

free counters