Αλλάξτε τα δίχτυα

* Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, 3:36 μμ *

AC Milan - Udinese.....4-4
45' Pato---------35' Di Natale, Antonio
78' Benatia------53' Sanchez, Alexis
82' Pato---------66' Di Natale, Antonio
92' Zlatan-------89' Denis
Προς τους φροντιστάς του Μεάτσα/Σαν Σίρο: ΑλλάΧτε τα δίχτυα γιατί με 8 γκολ-ς (4 σε κάθε τέρμα) τα κορδόνια είναι έτοιμα να σκιστούν στο (κάθε) επόμενο σουτ που θα βρει τέρμα..... Κι άντε μετά να μπαλώνετε.....

Κι έχεις τώρα και το κάθε τσατσάκι να σου μιλάει για την ομορφιά του ποδοσφαίρου και να παραπονιέται γιατί αυτά γίνονται μόνο στας Ευρώπας και οχι και στην ΝεοΕλλάδα. Άσε που θα δει την φώτο πιο κάτω και θα ρωτάει τί, πώς και γιατί.

Λοιπόν το ματς μεταξύ των δυο αυτών Κυργιών του Ιταλικού ποδοσφαίρου το έβλεπαν οι BetKillers για 4-3 με ανατροπή. Επειδή όμως οι δυο αυτές κυργίες είναι τίμιες και όλα τα αποτελέσματα τους είναι καθαρά λες και βγαίνουν από το πλυντήργιο, θεώρησα ότι δεν γίνεται να προκαθορίσουν το αποτέλεσμα κι έτσι πόνταρα και το 4-4. Πάλι καλά που δεν το έστησαν δηλαδή και πλήρωσαν το παρακάτω:
Επειδή υπάρχουν και μπούφοι που δεν αντιλαμβάνονται την ειρωνεία, θα προσθέσω ότι διάβασα καμιά 25αρια σχόλια σε γνωστό αθλητικό σαιτ για το παραπάνω ματς, και κανείς δεν αναφέρθηκε σε προκαθορισμό. Άλλωστε τέτοια πράγματα δεν γίνονται.....

Όλοι κοντραριζόταν για τις ιταλικές ομαδάρες τους και για το ποια είναι η καλυτερότερη και το ποια θα είναι η σουπερ πρωταθλήτρια. Καλύτερη εφαρμογή της ρήσης με το δέντρο και το δάσος δύσκολα θα βρείτε. Με τόσα πρόβατα που κυκλοφορούν, τί τα θέλαμε τα γράμματα και τους αριθμούς όμως; Σανοπώληδες έπρεπε να γινόμασταν και θα ξεπουλάγαμε κάθε μέρα.
free counters