H Βρεμούλα..

Πιστή στο ραντεβού για μια ακόμη φορά η βρεμούλα μας..
Όσον αφορά την Ζυριχάρα.. κόλλησαν τα κορίτσα στο 3-1 απο το 60 λεφτό (οποιοδήποτε γκολς -εκατέρωθεν- απο δώ και περα θα έγραφαν ευρώ στο κοντέρ..).. εε μαθημένος ο luque στα πουστράκια  που κολλάνε απο το 60'... ξεκωλαστείτε βρε πουστράκια (π.χ 6-4, 7-5) αλλά μην κολλάτε έτσι.. με την δινει.. τέσπα..

Παραθέτω και το 2ο μου δελτίο για σήμερα, απλά για την ιστορία των ανάποδων ή/και χαμένων γκολς..
Όποιος θέλει ας δεί πόσο έληξαν τα 146 (βγήκε και η μεταγραφάρα του Diego) και 212..

και κλείνω κάνοντας την εξής δήλωσις:
''Πουστράκια πληρωμένα ή απλήρωτα (διακρίσεις δεν κάνουμε) ετοιμαστείτε.. παίζετε πολύ με τη φωτιά και στο τέλος βλέπω να τον τρώτε των κώλο σας..όχι οτι θα σας χαλάσει δηλαδή.. αλλά λέω εγώ τώρα..''

* Ζητώ συγνώμη για τις άσεμνες λέξεις.. εκ των υστέρων..

10:08@28/8

Η επιστροφή της τσατσας..

Μάγκες, επειδή έχουμε έναρξη της αηδιοαηδίας σε λίγες ώρες και επειδή τις 2 πρώτες αγωνιστικές θα γελάσουμε πάλι, θα τοποθετηθώ από τώρα για να είμαι καλυμμένος..
Επειδή πέρασε και ένας χρόνος και ίσως (λέω ίσως) ορισμένοι δεν γνωρίζουν τις απόψεις μας ας κάνουμε ένα μικρό flashback ,στο post αυτό θα βρείτε ακόμη ένα link κοκ.
Ετοιμαστείτε λοιπόν: διαφημισάρες της τσατσάς  να κατακλύσουν τις οθόνες σας όταν θα παρακολουθείτε τις ματσάρες..    

*όλες οι πινακίδες δικές μας ρε..

Για τον χαβά και μόνο είδα και τις ομαδάρες που συμμετάσχουν Εφέτο.. καλά ομάδα μπάσκετ η Ακτή Ελεφαντοστού??!! Εύχομαι να είναι τίποτα bodybuilders όπως στο ποδόσφαιρο και να έχουμε τσαμπουκάδες στο ματς με τους δικούς μας τους μάγκαι!!χαα  
Επίσης, είδα ομαδάρες όπως Ιορδανία, Τυνησία, Λίβανο και εκεί που πραγματικά έπεσα ήταν στην ομαδάρα του ΙΡΑΝ.. Ζω για τη ματσάρα ΙΡΑΝ-ΗΠΑ στις 1/9 .. αυτών των δύο ‘άσπονδων’ εχθρών.. Ελπίζω να μην έχουμε καμία πυρηνική διαρροή στο παρκέ.. 

Είχαμε την αηδία της μουFIFA ένα καλοκαίρι τώρα θα έχουμε αυτήν της μουFIBA.. ερε γέλια που θα κάνουμε πάλι.. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ασχολούμαι με το (μ)πάσκετ, αλλά με την τσατσά..
28/08@03:00
free counters