Ήταν μια ωραία μέρα...αλλά γαμήθηκε ο Κάρα

Άνοιξα το πσσσσ για δουλειά και είδα κατα λάθος την μέγα Λιντς να αντιμετωπίζει την Κριστάλ παλάς....είδα προϊστορία και είδα ένα 2-1 με ανατροπή, είπα "λες????", δεν το σκέφτηκα καθόλου και έριξα το 2/1.

Η μαλακία ήταν (ας γελά ο κουμαρτζής) ότι έριξα και την Παοκάρα 1-1 σκόρ. Δείτε αν θέλετε πως πήγε το σκόρ στην Κρήτη να γελάσετε.

Δεν πειράζει αρκεί να τα κονομά ο Κουμάρ...

Τέλος θυμάστε τι έγραψα για Τουλούζ????Δείτε τι έκανε η ρουφιάνα....φυσικά μικρή απόδοση....που δεν συγκρίνεται με αυτή της μέγιστης Λίντς.

Τα λέμε.

Πολύ μπροστά

* Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 14:10 *

Έτη φωτός μπροστά η ΕΠΟ, η Σουπερ Λίγκα και όλοι οι σχετικοί. Διδάσκουν από σήμερα το πώς θα διεξάγονται τα πρωταθλήματα του μέλλοντος σε όλο τον πλανήτη. Κανείς δεν θα ξέρει (ούτε και οι ίδιοι) με πόσες Ομάδες-Α.Ε. θα ξεκινάνε, πόσες θα φεύγουν και πόσες θα έρχονται στην διάρκεια, και με πόσες θα τελείωνουν. Μιλώντας χθες με Πιλάφιο, με είπε οτι απέ του χρόνου σταματάνε και οι κληρώσεις για τις αγωνιστικές. Και γαμώ τα σασπένς...Ε τί; Τζάμπα πλερώνει η ΝΟΒΑ τα διαφημιστικά για την πρωταθληματάρα με τα 'Ζήσε το πάθος σου(και το λάθος σου θα πώ εγώ)' και όλα τα σχετικά; Άλλα τσακάλια κι αυτά της συνδρομητικής. Μερικές δεκαδές εκατομμύργια ευρά, για να δείχνουν τί;

Ευτυχώς όμως που θα γίνει η 2η αγωνιστική σήμερα-αύριο και θα απολαύσω την μεγάλη επιστροφή του Dirty Harry-στεα με προπονητά τον τεράστιο Μπάμπη Τεννέ.

Tromsø IL

* Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 14:01 *


* Σήμα (αλλά και συντ/φια) σωματείου είναι αυτό ή απορρυπαντικού για τα πατώματα-δάπεδα;
free counters