Πάρε δρόμο ρε τερματοφύλακα

* Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 4:09 μ.μ. *

Πολύ φτωχές οι αποδόσεις των σημείων στους βραδινούς αγώνες, οπότε τι μένει; Τα πολλά γκολ τα οποία βλέπω οτι προσφέρονται σε καλαί τιμαί. Συγκεκριμένα:

* Μπενφίκα v Πόρτο: Η προιστορία έχει πολλά άντερ-α του τύπου 1-1, 0-1, 1-0. Να την χέσω τέτοια προιστορία, να το χέσω και το 65% του λαού που ποντάρει άντερ-ο και το αποψινό. Κόντρα (τα κλασσικά δηλαδή) στους πολλούς, και 3.5 συν στα γκολ στην σπεσιάλ απόδοση του 4.20.

* Λα Κορούνα v Βαλένθια: Σκοράρουν και οι δυο στο 3.5 συν του 3.20

* Μονακό v Λυών: Το κυριακάτικο βραδυνό γαλλικό με την Λυών παρούσα προσφέρει γκολ, υπερθέαμα,συγκινησιακές συγκινήσεις, δάκρυα χαράς-λύπης και απόψε δάκρυα από το κρύο. Γέλια όμως στον koumartzi με το 3.5 συν στο 4.20.

// Αμβούργο-Βρέμη σε λίγα λεπτά. Απαιτώ ανατροπή, απαιτώ πολλά γκολ και ωραίο σκορ. //

// Σχολιασμός της κληρωσάρας της Λίγκας των Πρωταθλητών, αύριο. //

Πέτρες και σφεντόνες vs Υπερόπλων, και στην μέση οι μπούφοι

* Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 2:46 μ.μ. *


Αυτούς τους μπούφους στο τμήμα μάρκετινγκ του Οπαπ, τους πληρώνουν; Θέλει να ξέρει ο koumartzis τα προσόντα τους. Προσέξτε, τα προσόντα τους και όχι τα πτυχία τους. Γιατί ο καθένας μπορεί με τα λεφτά της οικογένειας να πάει στο εξωτερικό και να επιστρέψει με 5 φτυχία, ''πρώτος μάγκας'' και μεγάλος επιστήμουνας. Γιατί τα λεώ όλα αυτά; Αφορμή η χθεσινή μετάδοσις του Σκάι, Ρεμάλ-Άσπρα Χαλίκια 6-0. Επί 95 λεπτά, όσο δηλαδή διέρκησε η τσόντα, βλέπαμε παντού στην γηπεδάρα και στις φανελάρες, διαφήμιση της bwin. Και έρχονται αυτοί οι μπούφοι και μπαίνουν χορηγοί στην μετάδοση και συν τοις άλλοις πασάρουν και ανά 10λέπτο και για μερικά secondsssss ένα σηματάκι του Οργανισμού στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης. Εκτός από το πόσο λάθος κίνηση μάρκετινγκ ήταν, αφού ο αντίπαλος (bwin) διαφημίζεται επί 95 λεπτά και εσύ μόνο 2-3, θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο: Κάνετε ή δεν κάνετε πόλεμο στις στοιχηματικές του εξωτερικού και του ίντερνετ; Κι αν κάνετε όπως λέτε, αυτός είναι ο πόλεμος σας; Ε τότε με μεγάλη μου χαρά πρέπει να σας πλεροφορήσω οτί εσείς πολεμάτε με πέτρες και σφεντόνες και οι άλλοι με υπερόπλα 8ης τεχνολογίας.

Sub Zero...

Καλημέρες σ' όλους... Κρυώσαμε;;;; εεε καιρός ήταν...
Πάμε με 2 Υπερ-τετράδες για το χειμωνιάτικο σκηνικό...
---Systems 3/4---
1. Nijmegen v Vitesse......1/1 @3.40
2. Palermo v Siena..........2 HT or FT @4.33

3. ARIS v Olympiakos.......1 HT or FT @3.29

4. Deportivo v Valencia....2 @2.40

---Systems 3/4---
1. Πανσερραϊκός v Πιερικός......X @3.20

2. Ουτρέχτη v Τβέντε..............X @3.40

3. Αμβούργο v Βέρντερ...........X @3.20

4. Γ. Χαμ v Τσέλσι.................Over 3.5 @3.10


Αυτά για σήμερα...
Σπίτι, ζεστούλα, καφεδάκι...

//Το 6+ της ρεμάλ ωραίο ψες... μας έδωκε επιστροφάς... Να δούμε τι θα γίνει και με το ματς των κοριτσιών, ή να πάρουμε κέρδος με την τριάδα... Χ είναι χαλαρά.. ή με δυάδα το ποντάρισμά μας...//
free counters