Πρόταση προς Σερ Πλατίνι!

Με αφορμή το μέγα ματς του Μπαοκ, θα ήθελα να προτείνω στον Μιχάλη νέο τρόπο διαιτησίας των αγώνων.

Θυμάμαι πριν κάποια χρονάκια στο Κύπελλο Ιταλίας είχαν 2 διαιτηταί στο γήπεδο, έναν σε κάθε μισό του γηπέδου.

Αυτοί είναι λίγοι.

Προτείνω: να παραμείνουν όσοι είναι σήμερα. Ο διαιτητής από ένας να γίνουν 2 αλλά χωρίς τις περιοχές των ομάδων. Σε κάθε περιοχή να περιφέρονται άλλοι 2 διαιτητές μπας και σφυρίζουν κάνα λογικό συμβάν.

Τώρα όσο αφορά το στοίχημα, ο γαύρος με την φοβαρή μπάλα (6-0) μας έκανε το κέφι αλλά ο Παοκ μας γ....σε δεν το περίμενα....

Η μαγιόρκας δεν με πείθει εφέτος....πρέπει να αρχίσει τις ανατροπές.....
Επίσης η μπάγερν....θυμάμαι αυτό το κορυφαίο μάτς...2-5, 2-6 πόσο σκατά έληξε τελικά...ακόμη μετράνε. Δεν πρέπει να το πάρει πίσω αυτό το σκόρ..???πολύ βαρύ.

Δεν ξέρω...
...επίσης είδα ότι η φιλοξενούμενη της Αντερλεχτ έκανε το λάθος να την κερδίσει την 1η αγωνιστική...Μήπως πάμε για καμια 6αρα....για δείτε το 5-1, 5-0 μήπως είναι κάνα δώρο (καλά οι αποδόσεις είναι για γέλια, θα λεγε ο koumartzis αλλά τι να κάνουμε!).

Αυτά

Α!!! Θα ήθελα να παρακαλέσω τον Κώστα και το Τραϊανό να τα παρατήσουν γελάνε και οι πέτρες, βασικά το χειρότερο είναι ότι ακους τι λεφτά (υποθετικά) παίρνουν τον χρόνο και χτυπιέσαι διότι ο κόσμος πεινάει και θα αρχίσει πραγματικά να τους κυνηγά.
(Κάποιος εύλογα θα ρωτήσει: καλά ρε φίλε τόσα χρόνια δεν σε πείραξαν τα συμβόλαια των παιχτών????Τώρα το θυμήθηκες? Η απάντηση είναι ότι πραγματικά μόνο ένα συμβόλαιο άξιζε τα λεφτά του, αυτό του άγγελου του μπουζουξί! Γαμήστε τα και αφήστε τα.)
free counters