Sapio League

Με την ολοκλήρωση της Sapio League μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω ορισμένα ''νούμερα'' και να σχολιάσω ορισμένα πραγματάκια..


Το ότι η πρωταθληματάρα της χώρας μας, από άποψη θεάματος, είναι για νανούρισμα το γνωρίζουμε όλοι.. ΔΕΝ λέω κάτι νέο.. παρατάς την τηλεόραση από το 15 λεφτό ή αν είσαι μαγκίτης δεν την ανοίγεις καν!
Άρα και τα 561 γκολς που είδαμε (όσα είδαμε!!!) με την αστεία -αποψή μου- αναλογία under/over 56-44%, γελάνε και τα κατσίκια..
ΑΡΑ πάει αυτό τελείωσε ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, δηλαδή γκολς.. κλάφφφφτα..

Πάμε από στοιχηματικής πλευράς (και εμείς όταν λέμε στοίχημα μιλάμε για παρασκήνιο, ανατροπές, σκορ κτλ κτλ..μην τα ξαναλέμε..)
ΕΕΕεε.. με 121 άσσους σε 240 ματςςς τι να λέμε ρε μάγκες... και ΜΟΛΙΣ 4 ανατροπές και αυτές στο 2/1.. στο 1/2 δεν καταφέραν να φτάσουν..

Οπότε...;;;Τι;;  Να συνεχίζω τα αυτονόητα..


Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να γουστάρουμε την ΕΛΒΕΤΙΚια Sapio League.. με υπερ θέαμα και ανατροπαί...

Vamos..

//Δεν θα σχολιάσω ΤΙΠΟΤΑ μα τιποτα για το φαινόμενο ΜΙΛΑΝ.. τίποτα ρε μάγκες.. όσοι δεν πιστέυατε.. κρίμας για σας.. Τελικά η μικρή κόρη της τσααα-α-τσάς αποδεικνύεται -για μία ακόμη φορά- μεγάλο  που***κι..χαχα//

Κυριακή..

Γειά σε όλους,
για μία ακόμη φορά μείναμε στο κλέφτικο (και αμαρτωλό) ''μεροκάματο'' με μία ανατροπή.. (κάντε βρε λυκάκια το 3-4... κάντε το..χέστες..!)

Τα ίδια και σήμερα.. με σκοπό την δυάδα και πάνουυυυυυυ..
266. Βιλεμςς - Αλικμαρ.. Μόλις το ΞΕ-Φράγει από την ΟΠΑΠ, αντε να δούμε τι θα κάνουν.. εγώ στο 2/1 ήμουν και εκεί θα μείνω.

κλασσικά πράγματα παρακάτω:
275. παλέρμος ... 1/2
277. πάει μόνο του ρε μεγάααλε ... 1/2
279. 1/2 και 2/1 .. τζένοα και πάρμα ΕΙΣΤΕ
280. κοριτσάρα είσαι ... 1/2

Σκορ.. Τι Σκόρ;;;
Στην μεγάλη παοκ -και- κάρα (γιατί και όχι και τα ανατροπάς!!).. άντε να τις δούμε τις ομαδάρες.. άντε..

12:53@18/4
free counters