Ούτε μισό cent

* Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, 13:19 *

Δεν βρίσκεται μισό, ούτε καν ένα, από αυτά τα υπαλληλάκια της σημερινής ΝεοΕλληνικής ψευτοκυβέρνησης που πρωταγωνιστούν σε αυτό το στημένο σίριαλ να πει το αυτονόητο: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ προς το παρόν ούτε μισό σεντ και θα διαπραγματευτούμε με τους δικούς μας όρους.

Να πει δηλαδή αυτό που φοβούνται στην παρούσα φάση όσο τίποτα άλλο, όλοι αυτοί που υποτίθεται οτι τους χρωστάμε. Και το φοβούνται γιατί με τα υπάρχοντα δεδομένα, μια τέτοια αντίδραση από εμάς θα ισοπεδώσει το πολύ σε ένα μήνα όλες αυτές τις ψευτοαγορές και τις ψευτοοικονομίες της Ευρώπης (τουλάχιστον).

Το εμπάργκο εναντίον μας, η επίσημη χρεοκοπία, η επιστροφή στην δραχμή (ε και;), η μη δυνατότητα πληρωμής μισθών και συντάξεων και όλα τα σχετικά που παρουσιάζονται ως οι συνέπειες μιας τέτοιας αντίδρασης, είναι τουλάχιστον για γέλια και χρησιμοποιούνται μόνο για να τρομοκρατούν τις μάζες.

Και για να μην παρεξηγούμεθα, ούτε εναντίον της ευρωζώνης και του ευρώ είμαι, ούτε εναντίον της Ε.Ε., αλλά εναντίον όλων αυτών των ψεύτικων εκβιασμών που προσπαθούν να μας πείσουν οτι αν δεν περάσουν τα δικά τους δεν θα υπάρχει επόμενη ημέρα, και εναντίον όλων αυτών που μας αντιμετωπίζουν το λιγότερο ως καθυστερημένους.

Για να τελειώνουμε, γιατί έγραψα πολλά και κουράστηκα, αν υπάρχει έστω και ένας με αρχίδια, πρέπει μέσα στα επόμενα λεπτά να πετάξει με κλωτσομπούνια από τα διάφορα μέγαρα την γνωστή τριάδα της τρόικας(πόσο σιχαμερή λέξις), και να τους υποχρεώσει να ξανάρθουν με τους κηδεμόνες τους την επόμενη φορά, ώστε να υπογράψουν αυτοί τα όσα έχουμε να τους προτείνουμε. Δεν υπάρχει ανάμεσα τους όμως ούτε μισός με αρχίδια, θα υπάρχει ένας;
free counters