Ανατροπαί

* Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, 3:29 μμ *


Δυο ανατροπαί περιελάμβανε το ταμείο χθες χωρίς όμως να συνδυαστούν.

Την κλασσική ελβετική που με βάση το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου, είχε τις βάσεις να μετατραπεί στο δεύτερο σε ένα στησιματικότατο 4-3…..χωρίς όμως να υπολογίσουμε και τον ξενοδόχο της περιπτώσεως (το χαρτάκι δηλαδή)…..
…..και την ισπανικιά μεταξύ των τίμιων, αγνών, αμόλυντων και ρομαντικών του ποδοσφαίρου, Βάσκων ψευτοεπαναστατών, που αγωνίζονται για την φανέλα (για τον χορηγό της φανέλας σωστότερα) και των νυχτερίδων (όχι του Bacardi) που έφεραν την 4η φετινή τους:

** Θεωρώ την αχαριστία ως κάποια μορφή εγκλήματος. Έτσι λοιπόν επειδή δεν θέλω να είμαι αχάριστος αλλά ούτε και εγκληματίας, οφείλω να ευχαριστήσω το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο του για το συνεχές γέλιο που μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως φέτος.

** Ραπ, το μόνο που μένει πλέον για να γίνεις ίδιος με το είδωλο σου, είναι η πλαστική εγχείρηση και μια κατακόκκινη πόλο μπλουζάρα. Στο παραπάνω πλαίσιο λοιπόν, έχεις μπει στην διαδικασία να λες λάθος τα ονόματα, αλλά τί να σε κάνω που αυτή την φορά ήταν σε Αλεφαντιακά επίπεδα. ΜπΑμπαΡντίγια ρε μεγάλοι. Μπαμπαρντίγια λέγεται η επιθετικάρα των Vamos Campeon.

** Μας τα έχουν πρήξει όλα τα τσατσάκια-δημοσιογραφάκια.
- ‘Την καλύτερη μπάλα παίζουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα’ λένε αυτοί.
- Την καλυτερότερη ρε…..Με 25 βαθμούς όμως διαφορά από τον πρώτο και 10 βαθμούς από το αλλάζω κατηγορία.

Ξέρω-ξέρω, δεν τους αφήνει η διαιτησία, το σύστημα, η Αθήνα, ο Γκαγκάτσης, η C.I.A. και όλα τα υπόλοιπα σχετικά. Άλλος για σανό;;;;;

** Να πω και 2 λόγια στους φίλους μου οπαδούς της μεγάλης ΜπαοΓκάρας γιατί έχω να τους μιλήσω ιντερνετικά αρκετό καιρό.

‘ Μπέεεεεε, μπέεεεεεεε, μπέ. Μπέ-μπέεεεε, μπέεε-μπέεεε-μπέεεεε, μπέ. Μπέεεεεε-μπέεεε- μπέεεεε- μπέεεεε –μπέ. Αντέ μπέ ρε. Άντε μπέ.’

Δεν έχει περάσει ημέρα από εκείνη την σημαδιακή ημερομηνία της 10ης Αυγούστου του 2004 που να μην υπέρ-δικαιώνομαι για την τότε επιλογή μου. Περισσότερα σε κάποια πολλά χρόνια στην αυτοβιογραφία του koumartzi…..που δεν θα δημοσιευτεί όμως.

** Τί ομάδα είμαι/είμαστε;;;; Ε πρέπει να είναι κάποιος μεγάλος μαλακομαλάκας να νομίζει-πιστεύει ότι είμαστε οπαδοί κάποιας Α.Ε. . Τί Μπαογκ, τί Μεβγαλ. Τί Vamos Campeon, τί Κρι-κρι. Τί Ο.Σ.Φ.Π., τί Minoan Lines. Έχετε δει μήπως κανένα οπαδό της Μεβγάλ; Η μόνη διαφορά τους είναι ότι οι πρώτες προσφέρονται για τζόγο στο Χρηματιστήριο ενώ οι δεύτερες στα κουπόνια των στοιχηματικών.

free counters