Πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα..... Σ-πασα-ρχίδες.

* Τετάρτη 16 Ιουνίου, 6:51 μ.μ. *

** Σχόλιο 100% εξω-στοιχηματικό(δεν εξετάζω τον προκαθορισμό σε αυτό το post).
Πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα, πάσα..... οι γνωστές κουβαρίστρες. Μας πρήξανε τα παπάρια επί 95 λεπτά..... Ας την βάλουν στον πάτο τους τώρα..... Του Πικέ(και όχι μόνο) θα του αρέσει κιόλας.

Ρε είναι τρομερό ρε..... Σε 95' λεπτά, κάνανε 580 πάσες.....
Σ-πασα-ρχίδες.

Εκπομπάρες

Μάγκες… από το Σάββατο ήθελα να γράψω 2-3 καλά λογάκια για τις 2 εκπομπάρες του Τηλεάστυ για το Μούντιαλ…!! Εε και μετά τη σημερινή εμφάνιση του κύριου Καθηγητού (βλέπε photo 2) πραγματικά απογειώθηκα..

ΣυΝΝΝγχαρητήρΓΓΓια κύργιε Γιάννη που τολμήσατε αυτές τις συνεργασιάρες.. Δάσκαλο το απόγευμα και κύριο Kαθηγητή για τη μεταμεσονύχτια ζώνη!!

Για τον Δάσκαλο, Νικόλα δεν θα πω πολλά.. άλλωστε όλοι πλέον εδώ, ξέρετε ότι τον λατρεύουμε.. Πλέον ο Δάσκαλος ασχολείται και με το στοίχημα!!! Αυτό που μένει να ακούσουμε τον επόμενο μήνα, είναι σε καμία ανάλυσή του για επιθετικό ποδόσφαιρο και ανοιχτές άμυνες να προτείνει και το γκολ-γκολ!!!!

Όσον αφορά τον ΜΕΓΙΣΤΟ κύργιο καθηγητη (μαζί με τον Γεωργίου τα βράδια) απλά σας παροτρύνω να βρείτε και να δείτε την σημερινή εκπομπή. Μεγάλες αλήθειες, τεράστιο στυλ, εκπληκτικό λέγειν, μοναδική παρουσία…  Απόλαυση να τον ακούς…

Αυτό που περιμένουμε πλέον, είναι μια εκπομπή ΣΤΑΘΜΟΣ με Δάσκαλο-Καθηγητή στο πάνελΣ για να γίνει ένας μοναδικός διάλογος/μονόλογος(!) που θα μείνει στην ιστορία..


Αύριο περίπου μετά τις 19:00 σχολιασμός για την 1η αγωνιστική του Μούντιαλ.. Περιμένω να δω και τις μαρκαδώρ για να τοποθετηθώ πλήρως..!      
02:46@16/6

Η' Όμιλος

* Τετάρτη 16 Ιουνίου, 12:21 π.μ. *
Τελευταίο επεισόδιο του υπερ-αφιερώματος στους ομίλους του Μούντιαλ με την αναλυση του Ή-ττα.

Ισπανία: Οι ''φούριος ροχάλα-ς'' ή αλλιώς οι κουβαρίστρες..... Είναι γνωστή άλλωστε στο πανελλήνιο η μεγάλη ''συμπάθεια'' του koumartzi για τα Ισπανάκια..... Αν και πρίν από δυο χρόνια πίστεψα οτι ήταν η σειρά τους και έδωκαν κάποια μεροκάματα..... Η σειρά τους λοιπόν πέρασε και για να μην το κουράζω το θέμα, θα ρίξουν καμιά τεσσάρα στον όμιλο, θα περάσουν στους 8 και θα τα ξαναπούμε εκεί. Μια φορά τελικό δεν πάνε.

Χιλή: Σάρωσε λένε στα προκριματικά: '' Έπαιξε την καλύτερη μπάλα στα προκριματικά της ζώνης της''. Έχει λένε και 2-3 ονοματάρες..... Από πόσα γράμματα άραγε αποτελείται η κάθε ονοματάρα; Αν είναι έτσι, βγείτε δεύτεροι όπως πιστεύουν όλα τα γίδια και παίξτε με την Μπραζίλ στους 16. Α, έχει και Πάμπλο Κοντρρρρρέρας, οπότε τα αιγοπρόβατα της Φραπεδούπολης βρήκαν την ομάς που θα υποστηρίζουν στο Μούντιαλ.

Ελβετία: Ποιό υλικό και ποιός προπονητής. 'Αλλο είναι το υπερόπλο: Ο Μπλάτερ. Τα στραγάλια(διατητάκια) θα αβαντάρουν όσο μπορούν και λογικά θα τους δώκουν και κάνα μπενάλντ με Χιλή-Ονδούρα. Αλλά τί να το κάνουν; Το πολύ να περάσουν τον όμιλο, αν ο Μπάτλερ(πες το κι έτσι) διατάξει γενική σφαγή.

Ονδούρα: Τραγική στα φιλικά γράφουν τα τσατσάκια και όλοι τους έχουν για το σακί στο οποίο θα βάλουν μέσα το γουρούνι. Έτσι να νομίζετε κύργιοι..... Και επειδή σε λίγες ώρες θα παίξουν με την ''ομαδάρα'' της Χιλέως, θα τιμήσω τον άσσο στο ημιχρόνιο παρέα με δύο ημίχ./τελ.

free counters