Και κάνα τάκλιν-ννννν παραπάνω

* Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 12:35 μ.μ. *

Χέρακλες-Γκρόνινγκεν χθές το βράδυ πρόσφεραν τον απόλυτο στοιχηματικό συνδυαστικό συνδυασμό. 0-2 το ημίχρονο, 4-3 το τελικό. Και ανατροπή από ημίχρονο και το koumartzi-δικό υπερσκορ 4-3. Τί και αν δεν πόνταρα ούτε μισό ευρώ στον αγώνα. Γούσταρα μόνο που το είδα στο καντράν των αποτελεσμάτων. Στα σημερινά, οι επιλογές είναι:

* Σύστημα 3-5 με διπλά στο ημίχρονο από τις: Γκλάντμπαχ 3.60, Άρσεναλ 4.75, Τβέντε 4.00, Μονακό 3.60, Βαλενσιέν 7.00.

* Τις 5 ανατροπές: 1/2 (81.00) και 2/1 (29.00) στο Διαγόρας- Αγροτικός με συνδετικό κρίκο τον Φοιρό, 2/1 (21.00) στο Οσφπ-ΛΕβαδειά με συνδετικούς κρίκους Σωκράτη-Κομπότη, 1/2 (29.00) στο Τυριά-Πάο με συνδετικούς κρίκους Κώσ. Πήλ.- Άν. Βγέν., 2/1 (29.00) στο Μπορούσια-Ελληνική Παροικία με συνδετικό κρίκο την στατιστική. Και επειδή υπάρχει προσφορά 5συν1, βάζω μέσα στο καλάθι και την 2/1 στο Ούντινε με συνδετήρα την πόλη (και όχι την ομάδα) της Νάπολι.

* Σύστημα 3-4 με τα 3.5 συν στο Ιντερ v Κάλιαρι (3.10), Ουντινέζε v Νάπολι (4.20), Βάαλβαϊκ v Ναϊμέγκεν (3.50), Φένλο v Φίτεσε (3.10).

* Τα υπερσκόρ στην Αρένα του Χάμστερ-νταμ, ένα ματς ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου που θα δείξει η ψηφιακή πλατΙφόρμα της Ερτ.

// Ξεφτίλα χθες στο Βικελίδης. Τα ποδοσφαιριστάκια δεν μπορούσαν να παίξουν στην λάσπη. Είναι μεγάλοι τεχνίται βλέπετε. Άσε που δεν ήθελαν να λερώσουν τα στριγκάκια. Χαίρομαι που ως πρώην (μπορεί να ξαναγίνουμε νυν) ερασιτέχναι ποδοσφαιρισταί, παίζαμε σε γήπεδα βούρκους-λιμνοθάλασσες. Και γουστάραμε κιόλας γιατί θα κάναμε και κάνα τάκλιν-ννννν παραπάνω. //

Κυρ Νίκος Κ.

Ο μέγας ένας και μοναδικός κυρ Νίκος μετά από επικοινωνία μαζί του συμφώνησε στα εξής ματς. Θεωρώ ότι είναι άχαστα διότι ο άνθρωπος ξέρει τα πάντα...δεν θα ξέρει τα αποτελέσματα των παρακάτω αγώνων???
Πάμε...
1) ΗΡΑ - ΜΠΑΟΚ: Χ
Ο γείτονας Μπουμπένκο θα το πάρει το Χ, λογικά το γήπεδο θαναι βούρκος, πάμε για 0-0
2) Ατρόμητος - Old Μπέος: Το βλέπω για Χ, ο κυρ Νίκος είπε και για 2πλο. Μάλλον Χ θα το ρίξω.
3) Άγιαξ - Τβέντε: Χ και εδώ...
4) Τουλούζ -Λυόν: Το αγγλικό είναι Lyon, o κυρ Μπαμπινιώτης αν δεν με απατά η μνήμη μου (η οποία με έχει παρατήσει για τα καλά) έχει πει ότι οι ξένες λέξεις γράφονται "όσο πιο κοντά γίνεται" στην δική τους γραφή.
Το μάτς το βλέπω για 3 πιθανά ΗΤ.
1/Χ ή 1/2 ή 2/1: ομαδοποίηση RA (έχει κάνει πολλές ανατροπές φέτος η λυόν...!!!^%^%#*@)

Αυτά μάγκες. Γειά χαρά και καλά κέρδη.
Πάμε για καλό σύστημα 3,4 χωρίς πολλαπλασιαστή και με μια ομαδοποίηση και ο κυρ Νίκος μαζί μας.
free counters