Για να βρούμε αφορμή

* Πέμπτη 19 Μαίου, 15:35 **
Την φτηνένεις την διοργάνωση ρε Μιχάλαγα με αυτό που παρουσίασες χθες. Όχι ότι με νοιάζει κιόλας, μιας κι αυτό που μετράει είναι οι αποτελεσματάρες που έρχονται στους προηγούμενους γύρους, ΑΛΛΑ την κριτική θα την κάνω. Από την μια θες να περάσεις στους λαούς το μήνυμα οτι κι ο αδύναμος μπορεί, αλλά από την άλλη προσφέρεις παρωδία. Κάτι τελέτες έναρξης/λήξης της πλακούλας (λες και βλέπαμε Ολυμπιάδα), κάτι το άδειο κατά τα 2/10 γήπεδο (ανοίξανε λέει οι πόρτες στο 10' για να μπούνε οι κουτραδόροι και να γεμίσει), κάτι το σασπενς που έλειπε, φθάσαμε στο σημείο να μας ανάγκαζεις να πίνουμε παραπάνω για να βρούμε αφορμή να πάμε για κατούρημα. Μανατζάρισε το καλύτερα του χρόνου γιατί ο λαός έχει απαιτήσεις από σένα.

** Όσο για την Μπράγκα και την όλη ευρωπαική πορεία (ή ταλαιπωρία) είχε γραφεί εδώ από τις 25/8/10: ''…Η οποία Μπράγκα έκανε την ωραιότερη μαγκιά. Πήρε τους καλύτερους μούτσους από ένα βραζιλιάνικο καράβι που άραξε στα ανοιχτά της Πορτογαλίας, και έκανε ομάδα ικανή να λάβει οποιαδήποτε εντολή και να την φέρει εις πέρας χωρίς να προκαλέσει τα πλήθη αφού δεν θα ασχοληθούν με τον προκαθορισμό, παρά μόνο με την 'ομαδάρα' της.''

** Έλτον ή Χέλτον: Αν αυτός είναι τερματοφύλακας, τότε πρέπει να καταργήσουν την θέση. Τον βλέπεις και λες ότι με τα κατάλληλα ρούχα θα ήταν ιδανικός για αχθοφόρος σε κάνα ποταμόπλοιο στο Μισισιπή τον 18ο αιώνα.
free counters