Ποικιλία 4

* Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, 15:36 *

* Η πιο κρίσιμη ώρα από ποτέ...το πιο κρίσιμο Σαβ/Κυρ...η πιο κρίσιμη εβδομάδα...ο πιο κρίσιμος μήνας...η πιο κρίσιμη συνεδρίαση...η πιο κρίσιμη απόφαση...Το παραμύθι συνεχίζεται.

* Μας έχουν πρήξει με τις απεργίες, τις δήθεν αγανακτισμένες συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις-εκδηλώσεις και όλα τα σχετικά. Ίδιο σενάριο κάθε φορά: κατεβαίνουν, τρώνε τα χημικά τους και τα υπαλληλάκια στο κυνο-βούλιο συνεχίζουν το χαβά τους. Θα μου πεις τώρα εσύ είσαι καλύτερος; Θα σου πω οτι αν ποτέ κατέβω, θα κουβαλάω σιδερικό στη μέσα ραφή του μπουφαν-ιου, κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε. Μέχρι τότε αγωνίσου εσύ, και από όσα κερδίσεις δεν θα ζητήσω τίποτα.

* Έρχεται νέα αύξηση στους λογ/σμους της ΔΕΗ με σκοπό να καλυφθεί η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έβαλε πρώτα ο λαός τα πάνελς στις ταράτσες και στις σκεπές, και τώρα αρχίσανε οι κυβιστήσεις. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μειωθεί η τιμή αγοράς από την ΔΕΗ αυτού του ηλεκτρικού ρεύματος, παρά τα δήθεν δεσμευτικά 25χρονα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί. Θα βρουν να την περάσουν την μείωση ως την μοναδική λύση για να σωθεί το οποιοδήποτε φανταστικό βρουν εκείνη την ώρα.

* Ο τάχα οικΩλόγος 'Ακάλυπτος', έχει λένε εταιρία παραγωγής που για τα 36 επεισόδια της εκπομπής του Βαξεβάνη, θα πάρει κάνα 800αρι χιλιάρικα. Σωστόοοοοος.

* Καφές με γεύση φιστίκι, Γκαφές με γεύση βανίλια, Γκαφές με γεύση αρακά.....Σε ποιους απευθύνονται ρε μεγάλοι; Μπαστάρδεμα δηλαδή ακόμα και στις γεύσεις; Ε προτείνω την άλλη φορά που θα φάτε μπριΤΖόλα, αντι για λεμόνι να ρίξετε πάνω χυμό μπανάνα-βύσσινο.

* Ο Ζοζέ, αλεξίσφαιρο φορούσε χθες;

* Ο Τσάκας όλο για μπίζνα μιλάει. Ρε μπας και είναι κολλητός του Μάκαρου; Ο ορισμός του cult η παρακάτω βιντεαρα. Το καρτούν, τα παπατζηλίκια που λέει, ο Μίνος, τα ξηροκάρπια που τρώει ο από πίσω και όλα αυτά με Ozzy για μουσική υπόκρουσις:

free counters