Όποιος πληρώνει, απαιτεί.

* Σαββάτο 3 Ιουλίου, 11:38 μ.μ. *
Περάσαν μέραι από την τελευταία ανάρτηση και έχουν μαζευτεί πολλά θέματα. Καταρχήν ο koumartzis κάνει Υπεύθυνη Δήλωσις (άρθρο 8 Ν.1599/1986) και αναγνωρίζει οτι η εΧτίμησις του(ολόδικη του) για κατάΧτησις του Μούντιαλ από την Αγγλία ήταν πλήρως αποτυχημένη. Το σκεπτικό όμως ήταν/είναι σωστό και ως γνήσιος οπαδός των Άγγλων(άρα και ξεροκέφαλος) εξακολουθεί να υποστηρίζεί την εφαρμογή του σχεδίου σε 2 χρόνια στο Euro 2012.

Το παραπάνω ήταν έναντι λογαριασμού, εξοφλείθει και προχωράω στην Αγγελικούλα. Απολαύστε την:
'' Όποιος πληρώνει, απαιτεί.'' Είναι νόμος αυτός και τον ξέρει πολύ καλά η Αγγελική. Όπως πλήρωνει για όλα τα λιμά-κράτη, έτσι και απαίτησε πορεία στο Μούντιαλ. Και την εισπράττει γύρο με τον γύρο. Αυτό έλειπε άλλωστε να πάρει το αερόπλανο από το Βερολίνο, να διασχίσει την μισή γή για να δεί αποκλεισμό. Αλλού αυτά.

Επιστροφή στα κουίζ:
- Πού είναι ο μεγαλύτερος παιΧταράς του κόσμου;
- Ή μάλλον πού ήταν σε όλη την διάρκεια του Μούντιαλ;
- Μα ούτε ένα γκόλ;
- Μα ούτε να πάρει την μπάλα από την περιοχή της ομάδος του, να περάσει όλους τους αντιπάλους και να μπεί με την μπάλα στα δίχτυα, τρυπώντας τα παράλληλα;

- Πού είναι ρε αυτό το τσίρκο;


Αναφέρομαι βέβαια σε αυτό το αργεντίνικο κουβαριστράκι που παίζει στον Πανιώνιο της Ισπανίας και σας τον ε-παρουσιάζουνε ως τον νέο Πελέ και Μαραντόνα μαζί. Δεν αντέχει το κουβαριστράκι τα διπλά μαρκαρίσματα. Θέλει ανοιΧτό πέλαγος, μαρκάρισμα με τα μάτια και να μην τον ακουμπάνε. Απαιτεί αμυνούλες. Αυτά με την Ουέλβα, με την Βαγιαδολίδ, την Αλκορκόν και την Άρσεναλ παιΧτάκο. Όλο τον χλευασμό που δεχόταν ο koumartzis γιατί τον αποκαλούσε τσίρκο και όχι ποδοσφαιριστή, σας τον επιστρέφει στα μούτρα μαζί με την εκσπερμάτωση για τον αποκλεισμό των ψευτοεπαναστατών του κώλου της Νοτίας Αμερικής. Αυτής της Αργεντινούλας, μιας ομάδας γεμάτοι από λέσια του κερατά, λιγδιάρηδες και πούστρες. Απολαύστε σήμερα την μεγαλύτερη πούστρα του Μούντιαλ. Ντεμικέλι (χωρίς στο τέλος) τον ε-λένε.

Η ελεγχόμενη από το ΔΝΤ Αργεντινούλα, πίστεψε ότι θα τα κοντράρει το ίδιο το ΔΝΤ(Μέρκελ).


Όσο για όλους αυτούς(εσάς) που περιμένουν(περιμένετε) ένα γκόλ του τσίρκου, ένα κόλπο του, ένα μαγικό του, μια λέξη μόνο: ΥΠΟΜΟυΝΗ. Το τσίρκο MEDRANO επιστρέφει για παραστάσεις στην ΝεοΕλλάδα τέλη Οκτωβρίου.

Αυτά για σήμερα. Αυρίο η θεματολογία θα έχει σκληρή κριτική στον Αλέ, σχολιασμό Γκάνας, 1-2 σχόλια για Γερμανία και ότι ήθελε προκύψει.
free counters