kicks like a sleep twitch

* Παρασκευή 16 Ιουλίου, 8:05 μ.μ. *

Η απλή αριθμητική λέει οτι 21.00*29.00=609.00 και ο koumartzis δεν έχει παρά να ευχαριστήσει το εξωτικό Κάραμπάγκ και την Τιτίκα Μαρίτιμο γι' αυτό το ευρωπαικό ταμείο.

Μαρίτιμο - Σπορτινγκ Φίνγκαλ.....3-2.....(0-1)......2ημίχ./1τελ.
Πόρτανταουν - Κάράμπαγκ.....1-0......(1-2)......1ημίχ./2τελ.

Γενικότερα, σε μια εποχή που στοιχηματικά κοιμάται όλο το σύμπαν, τα προκριματικά των ευρωπαικών διοργανώσεων του Μιχάλαγα προσφέρουν κάθε καλοκαίρι ευκαιριάρες..... σε αυτούς(εμάς δηλαδή) που νιώθουν(νιώθουμε) φυσικά. Οι υπόλοιποι ειδικοί ας αναρωτιούνται πώς γίνεται να ποντάρει κάποιος σε ομάδες που μέχρι χθές αγνοούσε την ύπαρξη τους, σε ομάδες που δεν γνωρίζει τί χρώμα φανέλα φοράνε(κλασσική/αιώνια μαλακία-κλισέ) και ας περιμένουν να ποντάρουν τα ωραία τους ευρώ στις πασίγνωστες φανελάρες των 4-5 μεγάλων πρωταθλημάτων. Πού να ξέρανε οτι το ταμείο και ο κουβάς δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε Ντάτσια Τσισινάου, Σιλαμάε Καλέβ, Ρεμάλ Μαδρίτης και Λυόν/Λυών/Λιόν.

** Lorcan Fitzgerald
Αυτό το γαλακτομούσχαρο πήγε να χαλάσει στο 87' την ανατροπή στην Πορτογαλία..... Έτσι λένε αυτοί όμως, γιατί ο koumartzis λέει οτι έπρεπε να λήξει 3-2. Όπως και να ΄χει, 4-5 χέρια ξύλο πρέπει να φάει μέσα στα αποδυτήργια για να στρώσει χαραΧτήρα.

** Έναρξις αύριο για τις ΕλβετοΑυστρίες. Καλώς τους.

Professionals & Gentlemen

* Παρασκευή 16 Ιουλίου, 5:45 μ.μ. *
Ανακαλώ το ''ΑλητοΑλήτες'', όχι γιατί φοβάμαι το νομικό τμήμα της sportingbet, αλλά γιατί πολύ απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και με τα 5 αγγλικά που ξέρω σας αποδίδω τους 2 πάνω χαρακτηρισμούς. Το αυτονοήτο κάνατε βέβαια με το να διορθώσετε το λάθος σας, αλλά σημασία έχει ο τρόπος-χρόνος της αντίδρασης σας. Γνωστά άλλωστε τα φαινόμενα από άλλες εταιρίες του χώρου που χωρίς λόγο και αιτία ακυρώνουν στοιχήματα και κλείνουν λογαριασμούς. Να δεκτώ και οτι γίνονται λάθη..... αλλά από την άλλη μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες όλων των αιώνων είναι οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Κλείνοντας, ο koumartzis δηλώνει οτι δεν βλέπει τον λόγο να μην συνεχίσει να ποντάρει στην sportingbet και να μην συνεχίσει να την θεωρεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες.

Σε λίγο, ανάρτηση με την φώτο-ταμείο συνοδευόμενη φυσικά από τον ανάλογο σχολιασμό.

ΑΛΗΤΕΙΑ

* Παρασκευή 16 Ιουλίου, 8:41 π.μ. *

Πιάνει ο koumartzis δύο ανατροπές σε δυάδα (Μαρίτιμο και Κάραμπαγκ) από τις πέντε που είχε στο σύστημα και έρχονται οι ΑΛΗΤΟΑΛΗΤΕΣ της sportingbet να βγάλουν την μία κερδισμένη και την άλλη ως χαμένο ποντάρισμα. Η φώτο τα λέει όλα.


Αυτή η ΑΛΗΤΟΑΛΗΤΕΙΑ δεν θα περάσει έτσι φυσικά. Ήδη έχουν σταλεί δεκάδες e-mail και για καλό τους ας διορθώσουν το λάθος μέσα στις επόμενες ώρες.
free counters