ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ



Τετάρτη 14 του Οκτώβρη και ο καιρός βρήκε τα λογικά του. Πότε τα έχασε θα μου πείς τώρα ή πότε τα είχε, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ΣΕ απαντήσω. Τέλοσπάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι οτι αρχίσανε τα κρύα (όχι τα σάντουιτς). Η ψυχρασία για να το πώ καλύτερα . Καιρός ήταν. Γιατί την είχε σιχαθεί την ζέστα ο koumartzis. Άσε που δεν την γουστάρει γενικότερα. Η ζέστη είναι καλή μόνο όταν ότι είσαι στην παραλία και κάνεις οφθαλμόλουτρο ή διαβάζεις καμια παλιοεφημερίδα ή σαπίζεις στην ξαπλώστρα. Δηλαδή μόνο όταν είσαι σε διακοπάς (αν υπάρχουν τα φράγκα βέβαια να κάνεις). Απο εκεί και μετά, τί να την κάνεις την ζέστη στην πόλη; Τί;;;;; Τίποτα. Κρύο λοιπόν και πάλι κρύο. Και όσο θα πέφτει η θερμοκρασία τόσο θα ανεβάζει στροφές ο koumartzis.

Ήδη έχετε πεί ''Καλά τί μαλακίες κάθεσαι και γράφεις πάλι;'' Ε τι να κάνω ρε μάγκες. Με το κουπόνι που έχει σήμερα, τέτοια μπορώ να γράψω μόνο. Με τόσα που έγραψα για τον καιρό θα καταντήσω ο Αρναούτογλου (ο Σάκης και όχι ο Γρηγοράκης) των BetKillers. Δεκτόν αλλά απορριπτέον.

ΠΑΡ 'ΟΛΑ ΑΥΤΑ (κάνω γύρισμα τώρα), στοιχηματικός ρατσιστής δεν είμαι, γι αυτό θα ρίξω ένα σύστημα με τα παρακάτω, αφού πρώτα αποφασίσω ποια 2 ματς τελικά θα απορρίψω. Μιλάμε για μεγάλο προβληματισμό τώρα. Μέχρι να κάνω μια δίλεπτη σύσκεψη με τον εαυτό μου για να αποφασίσω, δείτε τας επιλογάς :

Ελβετία v Ισραήλ.....2.....4.50
Βοσνία-Ερζεγοβίνη v Ισπανία.....1.....3.20
Χιλή v Εκουαδόρ.....1.....2.40
Ελ Σαλβαδόρ v Ονδούρα.....1.....4.50
Ουρουγουάη v Αργεντινή.....Χ.....3.25
Παραγουάη v Κολομβία.....Χ.....3.60
Πολωνία v Σλοβακία.....Χ.....3.40

Όποιος καθήσει απόψε και δεί την Νεοελλάδα, ή γιδοπρόβατο θα είναι ή γιδοβοσκός ή μαλάκας θα είναι ή για ίδρυμα.

Καλά κρύα. Γειά.

Με 2 goals αβάντα....

Γεια και πάλι...

Τελικά οι αλητοαλήται ακόμη φραγμένο το έχουν το ματς...ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΡΕ...!!!

Αυτές είναι οι επιλογές μου για σήμερα...
Για τις 2 διπλές ευκαιρίες, Χ2, έχω να πω μόνο πως θα μας κάτσουν ρε μάγκες...ότι και να γίνει... Ομάδες για τα ερασιτεχνικά οι φιλοξενούμενες ΑΛΛΑ έχουν Φ2...!!!3-1 και τα δυο ματς!

Φιέστα χωρίς ανατροπή δεν γίνεται... έχουν και καλή ''προϊστορία'' οι Δανοί!!!

Μέχικο Σίτυ...χαλαρά το Χ... και...
Κόστα Ρίκα με Σεντένο και Γκόμεζ (ΑΧΑΧαχαχα..!!) σφραγίζει το εισιτήρ-γ-ιο μέσα στην Washington D.C... Η Κόστα Ρίκα προκρίνεται σίγουρα αν κερδίσει, αλλιώς θα χρειαστεί στραβοπάτημα της Ονδούρας!!!Ποια Ονδούρα που θέλει και Μουντιαλίτο ρε...!!!

Αυτά...συστηματάκι 3-5... σε όσους χωράει και το 4 ανάμεσα ας το βάλουν!!!

//Ξέχασα να το γράψω...ΣΕΝΤΕΝΟ βασικότατος το βράδυ....!//

Ωρα εργασίας...η ώρα του παιδιού

Καλημέρα σ΄ολους...
Χαλαρά και σήμερα εδω... και είπα να δω λίγο το στοιχηματάκι...
ΡΕ σεις... Τι κάνει το μονοπώλιο σήμερα;;; 7 ματς με Φ1,Φ2(καλά τι είναι φυλακές για τα φαντάρια;;;!!!) κάτι Γ1 Γ2!!!ρε χαμικός ρε...
3-4 πλεονεκτήματα να επιλέξουμε και με λίγη τύχη να το ταμειάκι...
ΕΕΕ και βλέπω το ματς...
Αζερμπαϊτζάν - Ρωσία...με Γ1... Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της αδιαφορίας διαβάζω ... ΕΕεε και πάω να δω στο επίσημο site του μονοπωλίου τι γίνεται και βλέπω προσωρινή φραγή...εεε και άρχισα να γελάω....εΕΕΕΕΕεε τι να βάζετε ρε τα Γ1 Γ2 Γ3 αφού δεν τα κρατάτε..Ε? άντε να δούμε στο πόσο θα ρίξουν το 4,5 με Γ1 του Αζερμπαϊτζάν.. Μάλλον τώρα είναι ''έξω'' τα λαγωνικά του μονοπωλίου και ψάχνουν να βρουν τις ''σωστές'' πληροφορίες... Ε ρε δουλεία που τους έβαλαν πρωινιάτικα.. δώσε ένα 1,25 στην Ρωσσία βάλε και ένα 7,50 στον άσσο και άσε και μας να ποντάρουμε χωρίς να κάνουμε τα +1, -1...
ΤΑ λέμε μετά....
free counters