Στανταρ η Standard


Rubin Kazan v Internazionale
Δεν ακουμπιέται.....Συνήθως οι αγώνες του C.L. που ξεκινάνε τέτοια ώρα, σπάνε στο φαβορί για να ανακυκλώνεται το ποντάρισμα. Μην ξεχνάμε ότι η περίεργη Ρούμπιν έχασε με ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Κίεβο για την πρώτη αγωνιστική. Από την άλλη, έχω βαρεθεί να βλέπω την τριάδα Ζανέτι-Καμπιάσο-Στάνκοβιτς στο κέντρο της Ίντερ. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν, αλλά μακριά από μένα.....

AZ Alkmaar v Standard Liege
Γελάει ο κόσμος με την Αλκμάαρ. Επιθεσάρα έχουν οι πρωταθληταί Βελγίου.Είμαι υποχρεωμένος να κοντράρω τον προπονηταρά Κούμαν. 4.00 πλερώνει το διπλό.

Arsenal v Olympiakos
Οι σκαουτέρςςςςς της Άρσεναλ και της Τσέλσι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στον Ντιόγκο.....Αυτά τα παραμύθια πουλάνε οι δημοσιογραφάρες, και δεν βρίσκονται 5-6 να τους στρώσουν τον χαρακτήρα.....Δεν ξέρω που θα θέλουν να το πάνε τα Αγγλάκια.....Δεν ξέρω τι εντολή θα έχουν. Αν παιχτεί στα ίσια (και στα ίσα) το 4,5+ στα γκολςςςςς, μετράει ως επιλογή, με 4.20 απόδοση. Θα το τιμήσω κάπου.

Barcelona v Dynamo Kiev
Θα δώσω κατευθείαν τι θα ποντάρω αφήνοντας τα σάλια.....

Χάντικαπ Γκολ
Γηπεδούχος Iσοπαλία Φιλοξενούμενος
Μπαρτσελόνα v Ντιναμό Κιέβου -2 2.00 -2 4.00 +2 2.70


Debrecen v Lyon
Μπορεί να λείπουν Μπαστός και Λύσσανδρος για την Λυον, αλλά αυτό για μένα δεν λέει τίποτα. Παικταράδες ειναι κι αυτοί που θα τους αντικατασήσουν, οπότε ίσα βάρκα-ίσα πανιά.....Το ματς θα έρθει ισοπαλία, αλλά εγώ θα παίξω το 6.00 που δίνει ο άσσος στο Draw no bet.

Unirea Urziceni v Stuttgart
Δεν χάνει η Ουνιρέα σήμερα. Έτσι απλά.....Άσσος του 2.75 στο Draw no bet.


Fiorentina v Liverpool
Aπ' ότι βλέπω στους ψευτοτζίρους της Betfair το 81 % βλέπει under. 3.80 δίνει το 3,5+ γκολςςςςς στην sportingbet και είναι μια καλή περίπτωση.

ΣΟΥΠΕΣ ΜΑΤΣ


Δεν μου αρέσουν τα σημερινά μάτς, αλλά και χθες δεν μου άρεσαν και βγήκα κερδισμένος (δεν τα έδωσα στο blog για να μην με κοροϊδεύουν....)
Λοιπόν...
1) Ίντερ Χ/2 # 4.4
Θεωρώ ότι δύσκολα θα κερδίσει η Ίντερ, έτσι μου έχει κάτσει.
2) Στουγκάρδη Χ/2 # 5
Λόγω του ότι η γηπεδούχος θαχει λίγους οπαδούς ποντάρω στο δύσκολο διπλό της φιλοξενούμενης. Θεωρώ ότι όπως και στο παραπάνω μάτς στο 2ο ΗΤ θα φανούν όλα. Το 1ΗΤ θα είναι κλειστό παιχνιδάκι...
3) Σεβίλλη Χ ΗΤ # 2.1
Είναι κουφό ματσάκι αλλά βλέπω το 0-0 στο ΗΤ
4) Φιόρε Χ ΗΤ # 2.1
Καλά εδώ παίζει η λίβερπουλ....Μπορεί να είναι και 3-0 ή 0-3 αλλά εγώ βλέπω κούτσα κούτσα το τόπι...0-0 δηλ το ΗΤ.

Εύχομαι η ελληνική ομάδα σήμερα να δεχθεί καμιά 4άρα να ηρεμήσουν λίγο οι οπαδοί με σούπερ τόρο και μήτρογλου .... μέγα σκόρερ...Δεν αντέχω να γράψω άλλα, φτάνει!!!
free counters