19.9.09


ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Ρέμος-Πηλαδάκης δηλαδή. Είναι φίλοι, είναι κουμπάροι, έχουν σπίτια δίπλα-δίπλα στην Μύκονο, και τι πιο πιθανό να φέρουν μια ωραιότατη ισοπαλία. Kαι πολύ καλά θα κάνουν. Ο koumartzis θα πάει με το σημείο που ποντάρεται λιγότερο, το διπλό του 3.40. Αν επαληθευτεί, κυκλώστε από σήμερα το διπλό του Ηρακλή στην Λάρισα στον β΄ γύρο. Ανοικτό και το livebet στην περίπτωση που έχουμε εν ψυχρώ στήσιμο.....της μπάλας.

ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Οτι δεν θα παιχτεί στα ίσια το ξέρουν και τα γρασίδια της Φιλοσοφικής. Οι μαφιόζοι θέλουν να διώξουν τον Ντονατόνι για νq φέρουν τον τεράστιο προπονηταρά Αντόνιο Κόντε. Τραγικαί καταστάσεις. Βλέπω τον 'Believe me Natalie' να κάνει πάρτυ. Διπλό του 3.60

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ζωντανά στον ΣΚΑΙ στις 23:00. Μάλιστα.....Ήθελα να ποντάρω το οver 4.5 στα γκολ που προσφέρει η sportingbet. Χθες το βράδυ η απόδοση του ήταν 4.00. Τώρα βλέπω οτι έπεσε στο 3.25. Βγήκε για βοσκή η πλειοψηφια. Το αφήνω στην άκρα αν και έχει πολλές πιθανότητες, και ασχολούμαι με τα σκορ 4-3, 4-4, 3-4 σε αποδόσεις που γουστάρω.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ
Αυτό το πράμα πήρε πέρσι για πλάκα το πρωτάθλημα στην Ολλανδία;;;;; Δυο είναι τα σενάρια. 1) Ήρθε ο Κούμαν και την διάλυσε Ή 2) Έπεσε πακετάκι από τον Σωκράτη. Όπως και να έχει, θα ποντάρω σήμερα Ναιμέγκεν στο 9.00.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Θα έχουμε γερές πλάκες εδώ. Διπλό ή ανατροπή 2/1.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΜΟΥΣΚΡΟΝ
1.55-3.60-5.50 Ε δεν είμεθα καλά. Ολόκληρο 1.55 για την Βάρεγκεμ; Δεν χρειάζεται να συνεχίσω.....Ξέρετε τι θα ποντάρω.
free counters