Σεβασμός

Koumartzi είχες δυνατό όπλο για απάντηση...και φυσικά αυτό είναι ο Αλεφάντο....Ντε Νικολό...συνεπώς θα αράξω να καμαρώσω την εμφάνισή του.

Χθες, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής τον είδα κουρασμένο, ήταν για ύπνο ο Αλέ...όπως και να έχει όμως είναι ένας - μέγας - θεός - αναλυτής.

Σεμινάριο Αλέφαντου

* Δευτέρα 24 Μαίου, 11:01 π.μ. *

Έκτος τόπου και χρόνου.....
.....ο daskalos, αλλά δικαιολογείται σε απόλυτο βαθμό λόγω υπέρτατης ευτυχίας (βλέπε γιός) και λόγω ίσως των αλλεπάλληλων μαθημάτων.

Ο Μουρίνιο μεγάλε στην φώτο ούτε αναρωτιέται τίποτα ούτε σκέφτεται καμιά Ρεμάλ. Το μόνο που κάνει είναι να απολαμβάνει την στάση-άγαλμα-ανδριάντας (που έχει ήδη σκηνοθετήσει μέρες πρίν) μπροστά στους οπαδΟΙ της Ίντερ για να ικανοποιήσει τον ατελείωτο εγωισμό του. ''ΕΓΩ ΡΕ.....ΕΓΩ''.

Όσο για το αν μπορούσε να παίξει διαφορετικά ή το αν είχε ή όχι ομάδα, είναι τεράστιες συζητήσεις που έρχεται ο μέγας αναλυτής Αλέφαντος να μας απαλλάξει απ΄ αυτές. Προσφορά λοιπόν στον λαό το κούτρα σεμινάριο του Νικολά για τον τελικό, τον Μουρίνιο και το ποδόσφαιρο.

Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5


Part 6


______________________________________________________________
Ψαράδες
Φούλ στα ψαροχώρια της Νορβηγίας είναι το σημερινό κουπόνι και πονταρισιά θα γίνει στα:

3,5 και πάνω:
*Alta v Tromsdalen
*Ranheim v Mjondalen
*Lov-Ham v Strommen
*Sogndal v Bodø/Glimt
*Bryne v Lyn

Άλλο στο ημίχρονο/ Άλλο τελικό
**Stabæk v Start 1/2
**Stabæk v Start 2/1
*Viking v Rosenborg 1/2

(Σύστημα 1-2)
// Την Στάρτ να την έχετε υπό την υποψία σας γενικότερα. Είναι στοιχηματίες δυνατοί. Τα ποντάρουνε τα αποτελέσματα τους. //
free counters