Kούτρα σεμινάριο

Καλημέρα σας κύργιοι.

Θα ξεκινήσω με μια εικονοφωτογραφία ως εισαγωγή, γιατί ως γνωστόν τον καλύτερο κειμενοαρθρογράφο του σύμπαντος να βρείς, αυτά που θα γράψει, δεν θα φτουράνε μία μπροστά στην δύναμη μιας εικονοφωτογραφίας.

*Click για μεγέθυνσις.

Πάμε τώρα για μια mini αναλυσιακή ανάλυση.

Δυο ματς παρουσίαζαν στοιχηματικό ενδιαφέρον χθες. Και όταν αναφερόμεθα σ΄αυτό το blog για στοιχηματικό ενδιαφέρον, εννοούμε αγώνες που μπορούν να εμφανιστούν μεγάλες αποδόσεις στο τελικό σημείο, στο σημείο ημιχρόνου, μεγάλα σκορ που πλερώνουν καλά και τέλος ανατροπές από ημίχρονο. Τέτοιοι αγώνες ήταν λοιπόν το Πανιώνιος-Μαγιόρκα και το Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεμάλ. Ζευγαράκια με μεγάλη στησηματική προιστορία. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ψάξει μόνος του.

Αφού λοιπόν ξεχώρισαν αυτά τα δυο ματς, ακολουθείται μια mini μελετιακή μελέτη για να βρεθούν ορισμένες ενδείξεις. Μια ψιλοέρευνα δηλαδή που δεν θα περιλαμβάνει όμως το ποιοι παίχται θα παίξουν και ποιοι δεν παίξουν. Και εδώ θα πρέπει να πώ οτι προσωπικά, δεν μ ενδιαφέρουν ούτε οι απουσίες ούτε οι παρουσίες. Γιατί πολύ απλά αν είναι να γίνει η δουλεία, θα γίνει. Ακόμα και αν οι μισοί που θα αγωνιστούν, προέρχονται από τις δεύτερες ομάδες. Αφήνοντας λοιπόν τους παρόντες-απόντες στην άκρη, ένας τομέας στον οποίο θα κοιτάξω για ενδείξεις, είναι οι αυξομειώσεις των αποδόσεων που υπάρχουν στον Οπαπ και στις άλλες στοιχηματικές εταιρίες, και όχι στους ψευτoτζίρους της Betfair.

Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο, εντοπίστηκε οτι στο Πανιώνιος-Μαγιορκά υπήρχε πτώση των αποδόσεων στα σκορ 3-2, 4-2, 5(+)-2. Υπήρχε δηλαδή η ένδειξη οτι η Μαγιόρκα θα σκοράρει 2 γκολ, και ο Πανιώνιος από 3 και πάνω. Στο Ατλέτικο-Ρεμαλ υπήρχε πτώση στις αποδόσεις των σκορ 2-2, 3-3. 3-2, 2-3, 2-4. Εδώ το εύρος ήταν μεγαλύτερο, αλλά σε γενικές γραμμές υπήρχε η ένδειξη οτι και οι 2 ομάδες θα σκοράρουν από 2 εως 3 γκολ η κάθε μία.

Τί κάναμε εμείς; Παίξαμε τα σκορ 4-2 και 5(+)-2 στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο αγνόησα τις ενδείξεις και έπαιξα τα αγαπημένα μου σκορ 3-3, 4-4, 4-3, 3-4. Ετσι κι αλλιώς δεν καταδέχομαι να ποντάρω σκορ 3-2 και 2-3 σε αποδόσεις 18 και 14 αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν μια καλή επιστροφή, αλλά αυτό αφορά τις τσέπες μας και κανέναν άλλον. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι οτι οι αγώνες στήθηκαν στο σκορ, αλλά οχι σε κάποιο συγκεκριμένο. Υπήρξε ένα εύρος 3-4 σκορ που θα έφερναν τα παλουκάρια των 4 ομάδων. Για να το πώ καλύτερα υπήρξε μια κάλυψη για τα αφεντικά τους που τα είχαν ποντάρει.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν, για να τονιστεί ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού που αγνοείται από την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει ως παραμύθι, να τους φαίνεται αστείος, γραφικός ή οτιδήποτε άλλο αλλά ειλικρινά μου κουνιούνται και τα δυο για αυτό. Στην τελική, πρόβλημα τους.

Καλή ξεκούραση σήμερα μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters