Είσαι Χριστος (όπως λέμε Θεός) ρε koumartzi

Όσο και να λήξει αυτό το ματς της Ρεμάλ, είναι στο ΗΤ τώρα 0-1 απλά είσαι μέγιστος εκτιμητής συστημένων αγώνων ρε φίλε.
Στην φωτό φαίνεται πως μυεί τα παιδιά στον παράνομο στοιχηματισμό, χαχαχα.

Καλές γιορτές στα Ρεμάλια.

ΥΓ: Ευτυχώς δεν τον δείχνει η TV. Θα γελούσαμε...αν δείτε τι χάνει η Ρεμάλ για να μην κάνει το 1-1 στο ΗΤ.

Ιστοριά-ρεεεεν ...

Ότι και να γράψεις θα το χαλάσεις.. απλώς κάνε ένα scroll down γλήγορο για να το απολάυψεις..

Απλά θα ήθελα και γώ να τα δώκω πριν πάρω την δρομάρα..για την ΟΠΑΠς Α και Ε:
328. Σιλβιο - Νεο-χαζοί ... 2/1
330. Λατρείεν επι 2 ... 2/1
system: και 1 και 2...

Πάρε και ένα πεθερό με κουστουμιά να γουστάρεις:

* την σακακιά ρε ντιέγοο.. θα την σκίσεις..
18"03@28/3

Μεταξύ σας

* Κυριακή 28 Μαρτίου, 3:31 μ.μ. *

19,5% η ανεργία και το δημοσιονομικό έλλειμμα αυξήθηκε στο 11,4% του ΑΕΠ (χειρότερα από εμάς είναι αυτοί, αλλά άλλο θέμα αυτό). Αυτά λένε τα κιτάπια για την χώρα σας Ρεμάλια της Μαδρίτης και Αθλητικοί της Μαδρίτης. Απόψε στις 9 (ώρα τοπική), όλος ο λαός θα στηθεί στας τηλεοράσεις να απολαύσει υπερμάτς. Έτσι θέλουν δηλαδή. Να παρακολουθήσουν υπερθέαμα, υπεργκόλ, υπερανατροπές, υπερσκόρ. Να ξεφύγουν για λίγο από τα σάπια καθημερινά και να έχουν και κάτι να συζητήσουν την Δευτέρα το μεσημέρι στον καφέ. Να τους δώσετε δηλαδή την αφορμή να κάνουν τον παρακάτω διάλογο:

Santiago: - Μα τι ματσάρα ρε αμίγκο χθές.
Miguel: - Άσε, θα το θυμάμαι χρόνια.
Santiago: - 1-0 ο Ρονάλντο στο 10' και νομίζαν οτι τελείωσε το ματς. Που να περίμενανε να μου πείς οτι θα φάνε 2 γκόλ-ς από τον Γαμπρό του Μαραντόνα μέχρι το ημίχρονο.
Miguel: - Πού να το περιμένανε ρε Σαντιάγκο, αλλά και ο Καστίγιας πάλι τραγικός. Δώρο τους τα έκανε.
Santiago: - Ρε λές να είναι ο Μάγος με τα δώρα τελικά ο Ίκερ; Πέρα από την πλάκα όμως Μιγκέλ, είχε φανεί από το ματς με την Χετάφε πόσο ντεφορμέ ήταν.
Miguel: - Δεν τα δέχομαι αυτά τα εκτός φόρμας όμως εγώ. Έτσι κι αλλίως φορούσε την φορμάρα της Adidas. Τί πάει να πεί δηλαδή εκτός φόρμας;
Santiago: - Καλά-καλά, άσε τώρα τον Καστίγιας και ας πούμε για το δεύτερο ημίχρονο που έγινε η ανατροπή του αιώνος.
Miguel: - Έτσι λές εσύυυυυ. Απλώς κάθισε πίσω η Ατλετικάρα και δεν άντεξε στην υπερπίεση. Μέχρι το 70' είχε γίνει το 3-2.
Santiago: - Καλά που ήταν και ο τρελάρας στον πάγκο της Ατλέτικο και τους διέταξε όλους να βγούνε μπροστά.
Miguel: - Τρελάρας δεν θα πέις τίποτα. Μόνο τα μάτια του να δεί κάποιος θα το καταλάβει. Ούτε χαρτί από ψυχίατρο δεν θέλει. Έτσι έγινε όμως και το 3-3 στο 80', με ένα βρωμόσουτο του Φορλέν. Μα τι ματσάρα ρε Σαντιάγκοοοοοο.....
Santiago: - Ματσάρα από τις λίγες. Κατουριόμουν από το 65', αλλά πως να πάω.
Miguel: - Στο τέλος πάλι όμως μίλησε ο νόμος του Μπερναμπέου. Το κοράκι δεν σεβάστηκε την υπερπροσπάθεια της Ατλέτικο και έδωκε ένα παρατραβηγμένο μπενάλντι στα Ρεμάλια, από αυτά τα σάπια. 4-3 η Χριστίνα Ρονάλντο και ισόβαθμοι η Ρεμάλ με τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση.
Santiago: - Και αυτός ο Ραμούλ, έπεσε λες και τον χτύπησε κεραυνός. Σπαρταρούσε ρε ο ηθοποιός.
Miguel: - Ετοιμάζεται για την Αμερική ρε. Σου λέει κοντά είναι το Χόλιγουντ, γιατί όχι;
Santiago: - Καλά τα λες ρε Μιγκέλ αλλά έμας τι μας νοιάζει. Να 'ναι καλά όμως όλοι τους, γιατί μας πλέρωσαν το 2.5 συν του 1.30.
Miguel: - Αυτό ήταν το πιο ωραίο τελικά. Βγάλαμε μεροκάματο Σαντιάγκο σε δύσκολες εποχές.
Santiago: - Αφού είμαστε παικτάραδες ρε.

Κάπου εδώ μπήκαν στο καφέ η Leticia και η Verónica, τα δυο γκομενάκια δηλαδή, και η συζήτηση για την ματσάρα έλαβε τέλος αφού ο Santiαgo και ο Miguel κότεψαν να συνεχίσουν.

Και πάμε τώρα στα θέματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν απόψε τα Ρεμάλια και οι Αθλητικοί της Μαδρίτης, είναι τα αυτονόητα. Αυτά που κάνουν με τις άλλες, να τα κάνουν και μεταξύ τους. Τα σκορ που θα παιχτούν είναι γνωστά. Θα μου πείς τώρα σε ποιές αποδόσεις. Αφού έχει πέσει το πετσόκομμα της αρκούδας. Και όμως κύργιοι, στην bet365 αί αποδόσεις (βάση της γενικότερης πτώσης παντού) είναι ικανοποιητικές. Ειδικά στα σκορ για νίκη της Ατλέτικο, στο ικανοποιητικές βάλτε μπροστά και το υπέρ. Όσο για το 1.90 στο 3.5 συν και το 3.20 στο 4.5 συν, η απάντηση είναι γνωστή: ''Φωνάξτε τον γελίατρο''.

free counters