Γιάφκα

* Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, 10:14 μ.μ. *

* Μπάγερν Μονάχου v Γκλάντμπαχ : Κύργιε Μπενκεμπάουερ, Κύργιε Αυτοκράτωρ, Μεγάλε πρόεδρε εσύ, γιάφκα των μπούκηδων την κατάντησες την ομάδα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη (και όχι ένδειξη) γι αυτό, από τα αποτελέσματα των 2-3 τελευταίων χρόνων. Όχι οτι πιο πρίν φερόσασταν τίμια, αλλά τις 1000 τελευταίες ημέρες δώσατε και τα σώβρακα (τα στρινγκάκια καλύτερα). Έκπληξη λοιπόν θα είναι αν κερδίσεις αύριο. Προσωπικά όμως, θα ποντάρω να χάνεις στο ημίχρονο. 8.00 φράγκα.

* Ρόντα v Ντεν Χάαγκ : Πάρε την μία και χτύπα την άλλη. Πάρτε από ένα βαθμουλάκο με στημένη ισοπαλία του 3.40, να είμεθα όλοι ευχαριστημένοι.

* Μπρέντα v Σπάρτα : Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, μια φορά πάντως γκολ θα βρέξει. Over(+4.5) στο 5.00.

* Μάτερσμπουργκ v Βιένερ Νόισταντ : Εδώ μάγκες μιλάει η Ονοματολογία. Διαβάζεις Μάτερσμπουργκ και σκέφτεσαι απευθείας 3 γκολ. Διαβάζεις Βιένερ Νόισταντ και σκέφτεσαι απευθείας άλλα 3 γκολ. Ακράδαντο επιχείρημα για το Over(+4.5) που θα ποντάρω. 4.20 η απόδοσις.

* Αουγκσμπεργκ v Φρανκφούρτη : Αποτελεί παράδοση να έρχονται διπλά ημίχρονα στην Β' Γερμανίας την Παρασκευή, και μάλιστα σε νόστιμα ποσοστά. Τιμώ τις παραδόσεις λοιπόν (όχι γενικά όμως, μόνο εκεί που θέλω) και ποντάρω το διπλό του 5.50 στο ημίχρονο.

// Ας ειδοποιήσει κάποιος τον Πάνο Σόμπολο για την γιάφκα του Μονάχου, για να κάνει και το ανάλογο ρεπορτάζ με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και μπορεί. //



Σιχαίνομαι το Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν μπορώ να μην βάλω τα Τάγματα Εφόδου.

Μάριε, τί έγινε;

* Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, 8:59 μ.μ *

Μάριε, τί έγινε; Βγήκε βρώμα προς τα έξω; Ντροπή. Τί θα πει τώρα ο κύριος Μιχάλλλλλης για σένα. Αλλά είσαι και συ προκλητικός. Ερεθιστικός να το πώ καλύτερα. Δεν φθάνει που περνάς στους ομίλους με τον τρόπο που ξέρεις, θέλεις με Αποελ (φέτος) και Ανόρθωση (πέρσι) να παίρνεις αποτελέσματα σε όλους τους αγώνας. Για κάτσε ρε, χάσε και μια-δυο φοραί με 3,4-0. Έτσι, για ξεκάρφωμα.

Βλέπω όμως από την άλλη οτι το άρθρο του Βήματος είναι αβανταδόρικο. Τί θέλω να πώ; Οτι κατηγορούν την άτιμη την Κοπεγχάγη και ο αθώος ο Αποελ παρουσιάζεται σαν να μην ήξερε τίποτα. Αλλά τί στα λέω; Έτσι κι αλλιώς όλα ενδείξεις είναι όπως λέει και ο κυρ Αχιλλέας ο Μπέος.

Υποπτος ο αποκλεισμός της Κοπεγχάγης από τον ΑΠΟΕΛ

Θεωρείται ότι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του β προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ- Ανω των 20 τα στημένα ματς στην Ισπανία

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ | Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Oι γερμανικές Αρχές θεωρούν τον Ντενίζ Σ. (ώσπου να οδηγηθεί η υπόθεση σε δίκη και να τελεσιδικήσει ο γερμανικός Τύπος δεν δημοσιοποιεί τα πλήρη στοιχεία του κατηγορουμένου), ο οποίος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί, ένα από τα ηγετικά πρόσωπα της μαφίας του στοιχήματος που έστηνε αγώνες σε όλη την Ευρώπη. Ως εκ τούτου ο δικηγόρος του κατηγορουμένου (μεταξύ άλλων και για εκβιασμό έξι ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υποκύψουν στις απαιτήσεις του σκοτεινού κυκλώματος και να έχουν μειωμένη απόδοση στα ματς των ομάδων τους) κ. Μπούρκχαρντ Μπένεκεν είχε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των αρχείων της Εισαγγελίας του Μπόχουμ και, σύμφωνα με δηλώσεις του στο περιοδικό «SportΒild», αποκαλύπτει ότι μια από τις ομάδες που θεωρούνται ύποπτες για στήσιμο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μπένεκεν, ο οποίος πέρασε μία ολόκληρη ημέρα στα γραφεία της Εισαγγελίας του Μπόχουμ μελετώντας τα αποτελέσματα των πολύμηνων ερευνών των γερμανικών Αρχών, «η Κοπεγχάγη θεωρείται από τις πιο ύποπτες ομάδες για στήσιμο αγώνων και ένα από τα ματς που θεωρείται ότι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα είναι ο επαναληπτικός προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ»! Για την ιστορία, η πρωταθλήτρια Κύπρου ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί 1-0 στη Δανία και στον επαναληπτικό επικράτησε 3-1 της Κοπεγχάγης, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=302747&dt=03/12/2009

free counters