I.D.

* Τρίτη 24 Απριλίου, 18:54 *

Αρρρρρώστια:

Tom is high.... is drunk.... is stoned, γράφουν οι διάφοροι υπερσχολιαστές των βίντεοz στα γιουτιούμπια. Και πότε δεν ήταν;

Kommentare VI

* Τρίτη 24 Απριλίου, 17:29 *

* Η Γκρόιτερ Φίρτ στην Μπουντεσλίγκα. Έκαναν την έκπληξαρα φέτος και πήραν την άνοδο αφού δεν πούλησαν τα τελευταία ματς όπως έκαναν πολλές φορές την τελευταία 10ετία. Είναι ικανοί όμως να μην κατέβουν τις 2 τελευταίες αγωνιστικές για να τους αφαιρεθούν βαθμοί. 

* Κάθε φορά που ζουμάρει η κάμερα στον Οζίλ, περιμένω στο επόμενο λεπτό να σωριαστεί στο γρασίδι. Πολύ λίγος για την Ρεάλ Μαδρίτης όπως και ο Κεντίρα. Τι να καταλάβει όμως ο Ζοσέ που έκανε τρεμπλλλλ με τα παρτάλια της Πόρτο.

* Αθλητική Ένωση Σπαρτάκου (Ε.Α.Σ.) θύμισε προχθες ο Πανιωνιος της Κουταλονίας. Πού τους βρήκε ρε αυτούς τους γυφταραίους και τους πρωτολανσάρισε στο ματς-τελικό του πρωταθλήματος;

* Συνεχίστηκε χθες ο προεκλογικός αγώνας του Νικόλα με τηλεοπτικό δημόσιο προσκλητήριο για τον αεροναυπηγό της ΝΑΣΑ με τα 125 πτυχία και τις 9 ξένες γλώσσες. Από τις μεγαλύτερες κουφάλες-συμφεροντολόγους  ο Αλέφας: Δεκαετία του 80' αβαντάριζε Αντρέα Παπαντρέου γιατί η ΠΑΣΟΚάρα τον έβαζε σε ομάδες, τα επόμενα 10-15 χρόνια τον βόλευε ο πρωθυπουργός Κόκκαλης, ενώ τώρα σπάει τραπέζια και γραφεία για τον Γιώργο Κομανέτσι Καρατζαφέρη.  

* Αφηνιασμένος ήταν χθες και με τα τσατσάκια δημοσιογραφάκια, που αν βέβαια τον εκαλέσουν στην εκπομπή τους, θα τους χαρίσει ύμνους και σάλια-μάλια. Ας μην είμεθα όμως αχάριστοι αφού η δευτεριάτικη εκπομπή προσφέρει τουλάχιστον χαβά.

* Μουρινιακός το παίζει και ο Ραπτόπουλος. Όποιος του μιλούσε βέβαια μέχρι πέρσι για ευρωπαικό ποδόσφαιρο, ή θα τον έβριζε ή θα του κλεινε το τηλέφωνο. Ούτε μισό παίκτη δεν ήξερε, αφού ούτε μισό ματς δεν είχε δει. Τι να κάνει όμως; Το γύρισε το έργο γιατί η πρωταθληματάρα του Γραικυλιστάν δεν πουλάει.

* Και ναζιστές οι Χρυσαυγίτες και Χιτλερικοί και οτι γουστάρετε. Πώς αλλιώς όμως ονομάζονται όλοι αυτοί οι εκπληκτικοί Δημοκράτες που έπαιρναν (και παίρνουν) ακίνητα - μίζες - ψυγεία -φρυγανιέρες - τηλεφωνικά κέντρα - μαύρες σακούλες για τα κομματικά ταμεία, από τον γιο του ναζιστή (για τον Χριστοφοράκο και τον αρχικαταδότη πατέρα του γράφω), αλλά και από εταιρίες που μεσουρανούσαν επί Χίτλερ (Ζήμενς, Κρουπ) και ήταν συνεργάτες του Γ' Ράιχ; Άντε γιατί μας έχετε πρήξει με την ψευτοδημοκρατία σας και τον δήθεν προοδευτικισμό σας.

* Τί Καμμένος, τί συγκαμένος. Σκουπίσου και λίγο ρε νεο-υπερπατρίωτη.

* Το Υπουργείο Παραοικονομίας στα πλαίσια του υπερφακελώματος θα ζητάει στοιχεία από τις τράπεζες, τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, τις ασφαλιστικές  και τα λοιπά. Γιατί δεν ζητήσατε ρε και από τα σούπερ μάρκετς; Τζάμπα κι άδικα δηλαδή φακελώνετε ο λαός με τις κάρτες του κάθε Μασούτη και του κάθε Καρφουρ; Αλλά είστε και χαιβάνια, γιατί αν λέγατε στον λαό να ανεβάσει από μόνος του όλα τα παραπάνω στοιχεία στο φεισμπουκ, δεν θα υπήρχε ουδεμία αντίδρασις και δυσαρέσκεια.
free counters