Euro-γαμησέτα !!!


Διαβάζω για Πίρλο....όντως ρε το παληκάρι, μεγάλη παιχτάρα.
Επίσης, αυτό το παληκάρι τον Μπαλοτέλι τι του δίνουν για να είναι ήρεμος στα μάτς? Θα θελα πολύ να διαβάσω για την παιδική του ηλικία!!!
Κάτι άλλο. Στο 87 (νομίζω) κέρδισε φάουλτ (που λένε) οι Ιταλοί σε αρκετά καλή θέση για Πίρλο μπας και ρίξει καμία βόμβα....και όμως το εκτέλεσε ο μουρλός....Δεν βγάζω άκρη.
Τέλος για το παληκάρι (μπαλοτέλι εννοώ) υπάρχει στατιστικό από την υπηρεσία για το ποιος έτρεξε λιγότερο? Γι αυτόν λογικά θα είναι σε μέτρα οι μονάδες και όχι σε Km,χαχαχχα
Τέλος να σχολιάσω και λιγάκι αυτά τα παληκάργια της Εθνικής:(Δεν γίνεται να περάσουν έτσι, δεν αντέχω)
1) Κατσουράνης: Ρε φίλε δεν πας στα κομμάτια λέω γω, μην πω τπτ πιο βαρύ...Στο 2ο ματς νομίζω δήλωσες "αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσει", εννοείς και τον εαυτό σου???Διότι θα μας τρελάνεις. ΣΤο ματς με την Γερμανία, αν είχες αρχίδια, θα έπρεπε να πεις τον κόουτς να σε στείλει σπίτι στο ΗΤ. Α! και κοίτα να κρεμάσεις τα κωλοπάπουτσα γιατί έχω κουραστεί να σε βλέπω
2) Καραγκούνα: REspect, αν και δεν τον συμπαθώ, στο Euro και σε τέτοια ηλικία έδειξε πολλά....δεν ξέρω τι πήρε βέβαια αλλά ας το αφήσουμε αυτό
3) Χαλκιάς - Λύμπε: κάνετε και πλακίστες στην κάμερα. Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε. Ανοίξτε καμία καφετερία κάνα τσιπουράδικο....
4) Σηφάκης: Στοιχηματικό τιπ: Πόσες φορές θα πιάσει την μπάλα σε σούτ ή σε κεφαλιά ή σε επιστροφή....πάρε τον Χιώτη ρε κλικαδόρε Σάντος, τι περίμενες άλλο να δεις από το παληκάρι εφέτος.
και τέλος ο μέγιστος 5) Σάλπι: Ρε φίλε απέδειξες ότι δίκαια αγωνίζεσαι, άσε που φαίνεται ότι είσαι και καλός άνθρωπος, δεν ξέρω αλλά στο πέναλτι που έριξες φάνηκε "κάτι" στο πρόσωπό σου.
Ειμαστε λέει στις καλύτερες 8 ομάδες...βρήκαμε πάλι έναν τίτλο ΤΕΛΟΥΣ. Βρε αντε.....βάλε πιτσιρίκια να αγωνίζονται μπας και σε 4-6 χρονάκια δούμε μπάλα της προκοπής.

Tippeligaen

* Δευτέρα 25 Ιουνίου, 14:09 *

Επανέναρξις για την Tippeligaen με την Ρόζενμποργκ να φέρνει τα γνωστά της:

Χ

* Δευτέρα 25 Ιουνίου, 13:44 *

* Όπως σχεδόν πάντα, η Αγγλία έδειξε μια τρομερή συνέπεια στην ασυνέπεια, σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωσις. Μεγάλο ανέκδοτο το 'τυπικός σαν Άγγλος', κοντεύει να καταντήσει 'τυπικός σαν ιΣπανός'. Στο τέλος βέβαια 'κερδάν-ε οι Γερμανοί', θα πεταχτεί και θα πει κάποιος άλλος. Άσχετα και σχετικά όλα αυτά μεταξύ τους, αλλά για να μην το κουράζω: τελευταία τους ευκαιρία ήταν, ένα τεράστιο Χ είναι πλέον ολόδικο τους.

* Ας κάνει την διαφορά τώρα το underdog, ένα από τα 4 Αρχοντογούρουνα, η Πορτογαλία του 'Ultrex'.

* Eurovision η μουσική κατάσταση στο EURO. Αυτό που αποκαλούν επίσημο τραγούδι, είναι για να κουνιούνται τα γκομενάκια σε κάθε κωλο(μπιτσο)μπαρο σε κάθε παραλία κάθε νησιού κάθε ΝεοΕλλάδος. Πάλι καλά που δεν είδαμε κανα χορευτικό προχθές από ΠιλαΦιο-Μιχάλαγα-Μέρκελ.

* Τα 10-15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα, έχουν μετατραπεί σε 10-15 δευτερόλεπτα. Εκμεταλλεύονται οι σκηνοθέται τα κενά ή βαρετά διαστήματα κάθε αγώνα, για να μας δείχνουν όλων των ειδών τα φρούτα στις κερκίδες. Τέτοια ποικιλία ούτε σε μανάβικο. Άσε που το καθένα από αυτά θέλει να δει τα μούτρα του στας οθόνας. Όποιος και όποια προλάβει λοιπόν.

* Respect για μια ακόμα φορά στον Πίρλο, που μαζί με Γκίγκς είναι από τους τελευταίους αληθινούς παιχταράδες που έχουν απομείνει. Το 'αληθινούς' βέβαια θέλει μεγάλη ανάλυση, που θα γίνει κάποια άαααλλη φορά (ποτέ δηλαδή). Πάντως δεν έχει να κάνει σχέση με ντόπα, αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει ούτε μισός 'καθαρός' παίκτης.

* Σε φουλ προετοιμασία η Βασιλεία, 2-4 με Στεάουα το Σάββατο. Είναι που αρχίζει και το Ελβετικό προσεχώς.

free counters