Leeds....αξίζει

Δείτε τα περυσινά σκόρ....Νομίζω αξίζει να ρίξουμε τα εξής σκόρια:
1. 3-2
2. 4-2
3. 5-2

Αν δεν σας αρέσει η απόδοση (εμένα δεν μου αρέσει, πάντως) βρείτε και έναν ακόμη καυτό συνδιασμό......πχ λέμε τώρα τον Αι Ιωάννη με την Χιμπερνιαν....
1. 3-2
2. 3-3
3. 2-3

και ο θεός βοηθός.

Kommentare 2

* Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 12:28 *

* Τόσα χρόνια ακούγαμε για την παγκοσμιοποίηση και για την παγκόσμια κυβέρνησις. Για να την εφαρμόσουν όμως έπρεπε πρώτα να διαλύσουν τα έθνη-κράτη. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουν από την οικονομική υποδούλωσις. Τους υπερχρωστάνε πλέον όλοι και ήρθε πλεον η ώρα να αναλάβουν και επισήμως το κουμάντο σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Όχι τίποτα το φοβερό δηλαδή, απλώς να ξέρουμε σε ποιο στάδιο του σχεδίου βρισκόμεθα.

* Λόγω επειδή της κρίσης λοιπόν.....και η κρίση έτσι.....και η κρίση αλλιώς.....Μα δεν υπάρχει κρίση. ΛΗΣΤΕΙΑ υπάρχει, με τους 'ληστάς-κλέφτας' να ανήκουν στην κατηγορία των 'γνωστών-αγνώστων'. Οπότε αν τους πιάσουνε ας το πείτε και σε μένα.

* Πάντως αν θες σίγουρο εισόδημα, άνοιξε μαγαζί-τρύπα 2επι2 και πούλα λουκέτα προς το παρόν. Όταν θα έρθει η ανάπτυξη, άνοιξε και υποκατάστημα.

* Ο Γιώργαρος ο Παπανδρέου, αυτός ο μεγάλος πατριώτης, λειτούργησε όπως το ΝεοΕλληνικό ΑΣΕΠ στην περίπτωση του Παπαδήμου. Μιλάμε για διαφανή πρόσληψη μακριά από εξωτερικές υποδείξεις και επιρροές. Είχε και όλα τα προσόντα ο τύπος. Και κυρίως της προυπηρεσίας.

* Πολύ μεγάλος ηθοποιός ο υπερπατριώτης Καρατζαφέρης. Παίζει όλους τους ρόλους: Του ακροδεξιού, του εθνικιστή, του κομμουνιστή, του κεντρώου, του αριστεριστή, του διεθνιστή, του αντισημίτη, του Κώστα Σημίτη, αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η Νάντια Κομανέτσι. Τέτοια αναπαράσταση των κυβιστήσεων της δεν έχει ξαναγίνει. Γι αυτό και κερδίζει στο σβηστό το Όσκαρ του Κωλοτούμπα.

* Έτσι είναι όμως. Όταν γίνεσαι μέλος στις Στοές, εξελίσσεσαι σε γατάκι και από εκεί που κυνηγούσες (γελάστε ανεύθυνα) κάτι Λέσχες Μπίλντεμπερκ, τώρα κάνεις τσιμπούκια μπας και σου στείλουν καμια πρόσκληση να συμμετέχεις.

* Μεγάλος χαβάς γίνεται και στο youtube με τα όσα έλεγε πριν καμια δεκαετία και με τα αντίθετα σήμερα.

* Όσο για το άλλο το φυντάνι τον Βορίδη, ας εύχεται να μην τον προλάβει κάνα γνήσιο εθνικιστικό καθεστώς (όπως αυτά που ο ίδιος ονειρευόταν κάποια χρόνια πίσω), γιατί τότε παρέα με τον Κωλοτούμπα θα πρέπει να αλλάξουν πλανήτη. Είναι γνωστό άλλωστε οτι την προδοσία πολλοί.....τους δις προδότες ουδείς.

* Όσο για τα μέτρα, τους φόρους και όλα τα σχετικά, 4 λέξεις μόνο: το σεΧ τώρα αρχίζει.

* Μηδέν-Μηδέν ήταν χθες στο ημίχρονο η Χάνσα με την Ένωση Βερολίνου. Ε και; Ανετότατα το έφεραν Δυο-Πέντε. Αν γούσταραν το κρατούσαν στα κουλούρια μέχρι το 65'.
free counters