Kommentare V

* Δευτέρα 9 Απριλίου, 12:53 *


* Στα πλυντήρια της Σίτυ δεν υπάρχει το πρόγραμμα πλύσης ‘Πρωτάθλημα’. Ούτε και τα τάνκερ με τα πετροδόλαρα φτάσανε στο λιμάνι του Τράφορντ. Εκτός κι αν είχαν απεργία οι λιμενεργάται. Η κατάληξις είναι ότι ο Sir Alex σηκώνει όπως φαίνεται ένα ακόμα κατσαρόλι πρωταθλητού. Ας υπογραμμιστεί όμως και το ‘όπως’ και το ‘φαίνεται’, γιατί σε 6 αγωνιστικές μπορεί και να σπάσει η απεργία.

* Το μεγάλο παζάρι γίνεται φαίνεται στην Ισπανία. Θα πάρω εγώ την κατσαρόλα του πρωταθλήματος, θα πάρεις εσύ το σεντόνι του Μιχάλαγα. Εκτός και αν τα πάρω και τα δυο εγώ λένε και οι δυο. Τα βλέπει αυτά γελώντας ο Φράντς της Μπάγερν από τον διπλανό πάγκο, αφού θεωρεί ότι ο Μιχάλαγας θα τηρήσει την υπόσχεση για το σεντόνι του, μιας που θα είναι κι εντός έδρας τελικός. Υπολόγισε όμως ο Φραντς χωρίς τον ξενοδόχο, τον Νικόλα τον Αλέφαντο δηλαδή. Ο οποίος Νικόλας είχε κατέβει στο παζάρι-λαική για να δώκει και να πάρει καμιά χειραψία για τον προεκλογικό του αγώνα, και στο ενδιάμεσο του είπε ‘κάτσε να πάρεις πρώτα το πρωτάθλημα από την Ντόρτμπουμπ και μετά μιλάς'. Γιατι για τον Νικόλα ως γνωστόν, πάνω απ όλα το πρωτάθλημα. ‘Δεν είδες ο Μαρινάκης;’ τον ρώτησε στο τέλος, κι έπεσαν οι τέντες από τους πάγκους και τους πλάκωσαν όλους.
 
* Ωραιότατο 6-4 προχθές. Πλήρωσε δηλαδή ο ΟΠΑΠ το 5(+)-4 σε κάποιους ελάχιστους τσάκαλους. Μα καλά, πώς το ανέχτηκε να πληρώσει; Άμεσα πρέπει να μετατρέψει το 5(+)-4 σε 7(+)-6 τουλάχιστον, μην ξεφύγει κανείς με κάνα 7-4 σκορ και τον πληρώσουν κι από πάνω. Είχαν ξαναγραφτεί βέβαια σ αυτό το μπλογκ και πριν κάποιους μήνες, αλλά δεν τα εφάρμοσαν εκεί στον Οργανισμό (αν και μας διαβάζουν) γιατί ασχολούνται φαίνεται με τους νικητές της κάθε ημέρας:  
 

* Ντεμοντέ πλέον η Ελβετία για τις καταθέσεις. Νέα μόδα-τάση η Σιγκαπούρη, φοριέται σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις.

* ‘Η αλήθεια είναι…’. Αυτή η σιχαμερότατη φράση χρησιμοποιείται από πολύ λαό και ακούγεται συνεχώς δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως. Το ψέμα ποιο είναι δηλαδή;;;;

* Όλο και περισσότερο αμφισβητείται η υπερθέρμανση του πλανήτου και όλα τα παράπλευρα αυτής της θεωρίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολλά τα τρις που κινούνται από και για την βιομηχανία του περιβάλλοντος.

Γραικυλιστάν Ι

* Δευτέρα 9 Απριλίου, 12:46 *



* Τα πλάνα του λαού δεν είναι ούτε μοντάζ, ούτε μιξάζ, ούτε κολάζ από παλιότερα χρόνια. Ας απολαύσουμε τους Γραικύλους από την προχθεσινή συγκέντρωση του Εθνοσωτήρα (ένoς από τους πολλούς που κυκλοφορούν), στο Νεό Ισλαμαμπάντ (πρώην Αθήνα), σημερινή πρωτεύουσα του Γραικυλιστάν (πρωην ΝεοΕλλάδα).

* Εκλογές (όποτε γίνουν) χωρίς exit polls σκέφτονται οι αρχιστημένοι δημοσκόποι-καιροσκόποι. Πρώτα απ όλα μας κουνιούνται και τα δυο είτε έχουν εξζιτ μπολς είτε όχι, και δεύτερα (χωρίς απ όλα) προετοιμάζεται της νοθείας το κάγκελο. Η πρόβα βέβαια έγινε με τους 200.000 του Αντισυνταγματολόγου του ΘΑ.ΣΟ.Κ. Για το κυρίως μενού υπάρχει και το παράδειγμα των εκλογών του 2000.
free counters