Πανταλόνια φοράμε...

Τελίκα μαγκίτες και άλλη εταιρία προσφέρει τα Groups... ΑΛΛΑ τι να ΜΕ πω... πάνω απο 7 χρόνια έχω παρε-δώσια μαζί τους.. ΑΛΛΑ τότε δεν διάβαζα betkillers.... όμως ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ φοράω και παραδέχομαι ότι κοιμόμαν....!!!!

Πάμε γρήγορα γιατί άργησα,

1. AZ Alkmaar 2/1 ή 1/2
2. NEC Nijmegen 0-0 ή 1-1 ή 2-2
3. Kilmarnock 1 ΗΤ or FT
4. Hull X FT
System:2

-H alkmaar οφείλει να δώσει ανατροπή αρκετά πια!!!
-Η NEC θα ζοριστεί με την Willem II και το Χ με τρεις πιθανές ισοπαλικές ισοπαλίες να είναι κοντά, για μένα...
-Για Celtic ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ... και ...
-για τον Hull-i Μου... αντε ρε ομαδάρα κάνε μας ένα δωράκι...έστω και Χ...άντε σε παρακαλώ... οι αλλοι ασχολούνται με τον σαβουρά τον τζώννυ... ΚΑΛΑ ρε τζώννυ τέτοιο παλικάρι είσαι και πας με την σαβούρα... την μέτρια... έλα ρε τζώννυ τώρα... σιγά την παρτάλι-α...
άντε φέρε ενα Χ σήμερα...

Vamos ntela-natoro NiKOLO....γιατί για Γιάννενα πανηγυρνάνε απο τον Φεβρουάριο...
@20:30

Η γκολάρα..Ο παντέλος και τα 3D...

Χαιρετίζω όλη την παρεάρα,

Μια εβδομάδα αποχή από το blog, αλλά κομμάτια να γίνει … εδώ είμαστε πάλι…
Ρε μάγκες ίσως σας κουράσω σήμερα ΑΛΛΑ πολλές οι ημέρες αποχής πολλά και τα θέματα..(αν κουραστείτε απλά κλείστε το tab…!)
Πάμε ένα-ένα με τη σειρά…

1. Η μεγάλη μπαοκάρα.. 2 θέματα…
ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Από την πιο έγκυρη πηγή μάθαμε το εξής: ‘’... η επιλογή της Marfin έγινε γιατί ήταν η πιο συμφέρουσα. Πολλές τράπεζες δεν δέχθηκαν να αναλάβουν το εγχείρημα.’’ Ο luque ένα θα πει…(γιατί έξυπνοι είστε…betkillers διαβάζετε)… Μάγκες βάλτε τα κΟμπουτεράκια μέσα γιατί ΕΓΩ περιμένω πως και πως το φιλικό 1-3 με τα βαζέλια.. (ή έστω ένα 0-1 σαν την περσινή γκολάρα στα μπαράζια)… Μια ερώτηση ακόμη: ΡΕ σεις σε ΑΛΛΗ τράπεζα πήγατε να ρωτήσετε;;; ή απλά κάνατε ότι σας ΕΙΠΕ…(εε..ποιος;;τι;;ουρίστε...)
ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ
Αναγκαστήκαμε σε αυτό το blogi να παίξουμε/ποντάρουμε ΟΜΑΔΑ του ΓιΔίου… και έρχεσαι ρε ξανθούλα και σκοράρεις με τρόπο που ακόμη και τώρα δεν κατάλαβες πως… (εκτός ότι το πανηγύρισες κιόλας… πήδηξες και τας πινακίδας..ΓΕΛΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ).. εεε πέταξες και αυτά:
«Όντως, πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα, αφού ούτε με τις προηγούμενες ομάδες μου, είχα καταφέρει να σκοράρω σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Παράλληλα ήταν και το πρώτο μου γκολ στην Τούμπα και οπωσδήποτε τα συναισθήματα είναι υπέροχα. Ήταν κάτι που περίμενα να πετύχω εδώ και καιρό και όταν βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο, που γεμίζει το γήπεδο και ανυπομονεί να πανηγυρίσει, να πανηγυρίζει μαζί σου, διακατέχεσαι από απίστευτα συναισθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και στο γήπεδό μας, αφού τα δύο τέρματα που πέτυχα στο κύπελλο ήταν εκτός έδρας».
Τι να σχολιάσουμε ρε μάγκες… μάτια έχουμε… betkillers διαβάζουμε… απλά φανταστείτε να έβαζε ανάποδο ψαλίδι ή έστω πλασέ…τα τσιμέντα θα έριχνε...!!!

2. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΗΣ—ΠαντελήΣ και τα μυαλά στα κάγκελα
Μιας και βρίσκομαι στην ιδιαίτερη μου πατρίδα έριξα μια ματιά στα τοπικά κανάλια… ΕΕΕ και τι να δω… 5-10 παππούδια και 5-10 μαντραχαλάδες με καπνογόνα να ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ τον παντέλο και τον πράσινο βουλευτά… ΕΕΕ μακάρι για το blogi να το πάρει το ‘’κορίτσι’’… έχει να πάει η ανατρόπα σύννεφο ακόμη.... και σεντόνι σε 3-4 χρόνια….

3. Λυόν, Μαγιόρκας
Τίποτα δεν έχω να πω… Απλά μιλάμε για ομαδάρες… Σκίζω και τα σώβρακα μου για την πάρτη τους…

4. Στοίχημα Τρίτη-Πέμπτη
Εμβόλιμη ΟΛΛΑΝΔΙΑ…Με τις ομαδάρες να μας οφείλουν κάτι…αύριο όμως αυτά…

Ξέχασα και το καλύτερο…

5. 3D και αρπάξατε και 3 μπαλάκια…
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το διαβάσατε, αλλά λέει το ματς Αρσεναλ-Μάντσεστερ παίχτηκε σε μορφή 3D από το Sky Channel σε κάποιες pub σε Λονδίνο, Μάντσεστερ κτλ… ΕΕΕ τι 3D τι 3μπαλό… χαχα

//Ρε σεις ξέχασα... Μπαοκ ΕΙΣΑΙ..!! Μπαοκ ..ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. πάνω απο ολα..!! το πιασατέ ε..;;//

Vamos μαγκίτες... μάλλον απογευματάκι για τα ολλανδικά...
2/2@02:22:22..χαχα
free counters