Πίσα....όπως Πίζα

*Τετάρτη 2/5/2012, 19:25*
Αντίστροφη μέτρηση και οι δρόμοι στρώνονται με πίσα.... ακόμη μια φορά περιμέναμε τις εκλογές για να βρεθούν ξάφνικα χρήματα για να στρώσουνε πίσα σε κάνα δρόμο του κώλου.. Ρε αντε γραμηθείτε σας έχουμε βαρεθεί...γαμώ τον μπελά μου γαμώ μην πω τπτ πιο βαρύ. Χάνετε όσοι δεν είστε από την μέγιστη και φουλ στις δουλειές Δράμα.... Υπάρχει υποψήφιος βουλευτής που έβαλε την φωτό του σε αρωματικό "πεύκο" για το αυτοκίνητο. Πείτε ότι δεν μας κοροϊδεύετε... Έχω ένα στην κατοχή μου και το έβαλα στην τουαλέτα για το χέσιμο (κυριολεκτικά & μεταφορικά). Τέλος, μαλάκες έλληνες ψηφίστε ότι στον πούτσo θέλετε αλλά όχι τον χοντρούλη και τον ψηλό.... Άντε γειά.

Αντιλυσσικό

* Τετάρτη 2 Μαίου, 18:11 *
Όσοι δεν το κάνατε ήδη, τρέξτε να εμβολιαστείτε. Τα κομματόσκυλα των δυο εθνοπροδοτικών και εγκληματικών από-κομμάτων κυκλοφορούν ανάμεσα μας και επιμένουν να αβαντάρουν όλους αυτούς που κατάντησαν Γραικυλιστάν την Ελλάδα. Δεν χαμπαριάζουν τα λυσσασμένα ούτε από την ληστεία των μικρομολογιούχων (οι οποίοι έμειναν ούτε με τα μισά χρήματα, τα οποία και θα εισπράξουν το 2042), ούτε από τον Υπουργό Προστασίας του Λαθρομετανάστη (ο οποίος αφού πήρε τα κοντεινερ για τους σεισμοπαθείς, μάζεψε 92 από τους 2.000.000 Μπαγκλεντοπακιστανούς για να κοροιδέψει και πάλι τους 10 εκ. μαμελούκους-ιθαγενείς-κατοίκους αυτής της χώρας). Την Κυριακή θα (ξανα)φανεί πόσα εκατομμύρια γιδοπρόβατα έχουν απομείνει. Αλλά τι με νοιάζουν εμένα όοοοολα αυτά, αφού τον σοσιαληστή Γιώργη Παπαντρέου θα ψηφίσω και τον Τάσαρο Αλέφαντο που τον ήθελε η ΝΑΣΑ. Όλοι στις κάλτσες λοιπόν.

Κωμωδία

 * Τετάρτη 2 Μαίου, 18:04 *

Μεγάλες στιγμές γέλιου χαρίζει ο Γιώργος Κομανέτσι, αυτός ο αρχιξεφτιλισμένος κωλοτούμπας και πατριδοκάπηλος.

Εποχή 2002 τους έβαζε στα ψηφοδέλτια του και τους υπερασπιζόταν με μανία στα δελτία του Εισαγγελάτου. Τότε ήΣαν πατριώται και όχι ναζισταί:


Εποχή 2012 και με τις δημοσκοπήσεις (σικέ ή όχι θα φανεί) να δείχνουν τα γνωστά, καλεσμένος στον Εισαγγελάτο (και πάλι), αφού πρώτα παραδέχεται ότι λειτουργεί ως λαγός του συστήματος, μόνο μπάσταρδους απογόνους του Χίτλερ δεν τους αποκάλεσε:


Τέτοιες κωμωδίες, ούτε στο Χόλιγουντ πλεον.

Για την ανάλυση (όπως λέμε για την ιστορία), στον ρόλο του κατασκευασμένου προεκλογικά εχθρού για να τρομοκρατηθεί ο λαός, η Χρυσή Αυγή. Ηθελημένα (το πιθανότερο) ή άθελα της, ο χρόνος θα δείξει. Η Κυνοβολευτική Δημοκρατία πάντως, δεν κινδυνεύει από τους 10-15 βολευτές (αν ψηφιστούν) της οποιασδήποτε Χ.Α. Είναι αλλιώς βλέπεις να ασχολείται η κυρα Ρούλα με το αν έχει ή όχι ροζ ξενοδοχείο ο κάθε Μιχαλολιάκος, την ώρα που οι ΒενιζελοΣαμαράδες προσπαθούν να λανσαριστούν ως εθνοσωτήρες για 100η φορά.
free counters