Kicks like a sleep twitch

* Κυριακή 1 Αυγούστου, 11:14 μ.μ. *





.....γιατί ο koumartzis είμαι.


(Ξεκαθαρίζω οτι η παρακάτω ανάρτηση είναι μια τρελή αβάντα του γραφόντα προς τον εαυτό του και προς το blog. Όποιος δεν γουστάρει, κλείνει και ανοίγει matchλεφτά και βασιλιάτουστοιχήματος.)

Είναι απλά τα θέματα, οι καταστάσεις και τα πράματα. Υπερταμεία με δύο ανατροπές σε δυάδα και με το υπερσκόρ 4-3.

- Πόσο κάνει 23*23 κύργιοι; Πόσο κάνει;
- 529, απαντάει ο koumartzis και στραβώνει το στόμα.
Απολαύστε το:
[Τα αυτονόητα: Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνσις.]

0-2 προηγούταν η Ξαμάξ στο ημιχρόνιο και ούτε κατάλαβε πότε άρπαξε τα προκαθορισμένα 4. Το 4-2 δεν πονταρίστηκε γιατί κόπηκε στην διαλογή. Πονταρίστηκε όμως το 4-3 της υπερπρωταθλήτριας Νορβηγίας. Δεν υπάρχει ωραιότερο σκορ. Δεν υπάρχει. Σας το λέω και σας το δηλώνω. Απολαύστε το υπεύθυνα.....και πονταρίστε το ανεύθυνα. Ειδικά όταν συνδυάζεται με ανατροπή. Είναι η απόλυτη, είναι η υπέρτατη στοιχηματική μαγεία ο συνδυασμός αυτών των δύο. Πέντε κουταλιές της σούπας εκσπερμάτωσε σήμερα ο koumartzis. Και λίγες ήταν. Απολαύστε το υπευθυνόανεύθυνα.

Και να καταλήξω στο γενικό συμπέρασμα:
Ντάλα καλοκαίρι, μια εποχή που όλος ο πλανήτης κάνει στοιχηματικές διακοπές, οι betkillers γράφουν ένα σερί από υπερταμεία ποντάροντας τις πιο άγνωστες ομάδες του Europa League, τα ψαραχώρια της Νορβηγίας, τους ΕλβετοΑυστριακούς και τους καμικάζι της Ιαπωνίας. Αποδεικνύουν στους πάντες οτι δεν υπάρχει στοιχηματικός ρατσισμός και δεν υπάρχει αυτή η μαλακία-διαχωρισμός που γράφουν τα τσατσάκια-δημοσιογραφάκια για ποντάρισμα μόνο σε πρωταθλήματα-ομάδες που γνωρίζουμε. Οτι προσφέρεται για στοιχηματισμό κωλομαλακές, αποτελεί και είναι μία εν δυνάμει στοιχηματική επιλογή. Είτε μιλάμε για αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, είτε για αγώνα της Γ' Νορβηγίας. Απο εκεί και πέρα είναι στην ικανότητα του καθενός αφού κάνει την όποια μελέτη του, να κάνει την διαλογή και την τελική επιλογή για ποντάρισμα.

Συνεχίζω το παραλήρημα, και γράφω οτι αυτό το σερί ξεφτιλίζει όλους αυτούς τους τυπίσκους με τα ξεφτΕλισμένα επιχειρήματα τους όπως: δεν ξέρεις τί χρώμα φανέλα φοράνε, δεν ξέρεις τους παίΧτες των ομάδων, δεν τους έχεις δεί να αγωνίζονται. Όντως ρε καλαμποκάδες, ο koumartzis μπορεί να μην ξέρει τί χρώμα φανέλα φοράει η Χάουγκεσουντ, μπορεί να μην ξέρει ούτε μισό παίΧτη της και μπορεί(γιατί δεν γουστάρει να το κάνει) να μην την έχει δεί ποτέ να αγωνίζεται, ΑΛΛΑ έχει την ικανότητα αφού κάνει την όποια μελέτη του, να διαλέξει και να ποντάρει το 4-3 με ανατροπή.

Αναλογιστείτε λοιπόν την υπεροχή των betkillers που χωρίς να γνωρίζουν όλες αυτές τις σημαντικότατες πλΕροφορίες(ρε φωνάξτε έναν γελίατρο), πλΕρώνονται αυτές τις υπερταμειάρες.

Στείλτε μας αποκόμματα από εφημερίδες, στείλτε μας linkszszs με άρθρα που να εξηγούν γιατί πρέπει να ποντάρομε μόνο τις ομάδες και τα πρωταθλήματα που γνωρίζουμε. Θέλουμε να σπάμε πλάκα με τα δημοσιογραφάκια-τσατσάκια, θέλομε να ξεφτEλίζομε όλους αυτούς τους άσχετους με το στοίχημα.

Ε D I T O R S - Papillon. Για ακούστε το ''kicks like a sleep twitch'':

Mexico -tequila- City

Στη χώρα της tequila τα γκολάκια μπαίνουν σαν τα σφηνάκια με τα λεμονάκια απο πάνω και το αλατάκι στο πλάι!!
Γιατί όταν εμείς στο betkillers ΠΟΝΤΕΡΝΑΜΕ Pachuca (και Ματσούκα) και τα ουίσκια τα Chivas Guadalajara, κάποιοι μας αποκαλούσαν ΠΟΤΑΙ... (Πότες εμείς;;; ΕΕΕ ποτέΣ)
Εντάξει, αρκετά με τα καλαμπούρια, ήρθε η ώρα των πράξεων και των αποδείξεων!
* Έχουμε κολλήσει στο 3-2 και 3-2!! Την ανατροπή σε μάγκες δεν μου την είπατε στο τηλέφωνο.. μου δώσατε μόνο τα overs 3,5 και το σκόρ-ι...

Quizzzzzzzzzz (Τι μόνο ο koumartzis θα βάζει;;;)

-Πως λένε το ΛΕΣΙ φίλο του Speedy του Gonzales




*** Μοναδική η Shimizu... 3-6!!

15:06@1/08

Με την ευγενική χορηγία

* Κυριακή 1 Αυγούστου, 1:04 μ.μ. *

της τσατσάς.....Μπορεί πρίν λίγους μήνες να απογοήτευσε όλο τον πλανήτη όταν διέκοψε την συνεργασία ζωής με την Μιλαν-έζα, αλλά το μόνο σίγουρο ήταν οτι αργά ή γρήγορα θα μας αποζημίωνε. Απολαύστε:

Ναι κύργιοι, η θρυλική ανατροπή ΈΤΥΧΕ να συμπέσει με την πρώτη φορά που η εν λόγω στοιχηματική εταιρία διαφημιζόταν στο Καραισκάκη. Συμπτωματική σύμπτωση. Τυχαιακή τυχαιότητα. Η διαφήμιση όπως πάντα στα καλύτερα σημεία: αυτή την φορά στις δυο 'τηλεοπτικές' γωνίες για να έχουμε και τα ανάλογα ζούμ στα κόρνερ-ς και να μένει το λογότυπο στην μνήμη του τηλεθεατή-πρόβατου έστω και υποσυνείδητα. Κοτσάρανε μάλιστα δίπλα στο σήμα, στην μία γωνία το 'Poker' και στην άλλη το 'Casino', για να υπάρξουν ηπιότερες αντιδράσεις από τον Οργανισμό. Σου λέει ''Εμείς δεν διαφημίζομε στοίχημα, αλλά μπίλιες και τράπουλες..... Τώρα αν δεχόμεθα και αθλητικά στοιχήματα τί να κάνομε;''. Θα υπάρξουν βέβαια αντιδράσεις από Regency, Πάρνηθα κ.α. και εδώ είμεθα να σχολιάσουμε.

Αλλάζω θέμα και πάω στην κατηγορία ''Παιχτικά''. Πόσες και πόσες φοραί δεν έχουμε ποντάρει ένα ματς 2ημίχ./1τελ. και πόσες και πόσες φοραί δεν κάθισε στο 2ημίχ./Χ τελ. Επειδή λοιπόν αυτές οι φορές ήταν πάρα πολλές, ο koumartzis αποφάσισε να ποντάρει εκεί που αξίζει τις επιλογές του 2ημίχ./Χτελ. και 1ημίχ./Χτελ. σε αποδοσεις από 15 τουλάχιστον και πάνω. Εδώ οι πλερωσιές στα ματς των Λιέγης και ΚοπεΝγχάγης.

Θεωρώ οτι οι αποδόσεις 17.00 και 21.00 είναι ανεχτές(και όχι ανοιΧτές) και υπάρχει επιστροφή plus το ανάλογο κέρδος.
free counters