Πάντερμπορν/Πάντερμος

* Κυριακή 7 Μαρτίου, 1:53 μ.μ. *

Σε λίγη ώρα, μεγάλο διπλό μέσα στο Άουγκσμπούργκ (και από ημίχρονο) από το πασίγνωστο πατσατζίδικο-σουπάδικο.

Στα υπόλοιπα:

Διπλά στα ημιχρόνια θα προσφέρουν οι: Ουντινέζε στο υπερβολικά υπερβολικό 3,80, η Κατάντια στο 4,20, η Κιέβο στο μαγικό 4,333, οι γαλλίδες πορνοστάρ Λοριάν-Λορεάλ στα 6,50 (πρώην) γαλλικά φράγκα και Montpellierrrrr (5,50 φράγκα). Βάζω και Ναιμέγκεν μέσα στο 4,50 γιατί έτσι γουστάρω.

Ανατροπές-εκτροπές για τις Νεβερκούπεν {1/2}, Μάιντζ της αυστριακής τιτίκας ονόματι Ίβανσιτς {1/2, 2/1} και Ίντερ που είχε κάτι ανταλλαγές και κάτι δοσοληψίες με την Γενοφέβα.

Για προπογκόλ (βροχή τα γκολ και τα εκατομμύργια) είναι τα ματς της Νεβερκούπεν, Χόφεν, Γκρόνινγκεν, Ναιμέγκεν, Σέλτικ-ς.



Υπερμάτς και εύκολο μεροκάματο με την ανατροπή και το 4.5 συν προσέφεραν τα Βασιλικά Ρεμάλια της bwin. Η μεγαλυτέρα ομάδα του κόσμου. Μετά την Manchester United. Να μην λέμε και ότι θέλουμε.

Τί και αν δεν έφεραν χθες τα κλασσικά φετινά 4-2, 5(+)-2. Μέχρι τον Μάιο θα τα ξαναδείτε/ξαναδούμε πολλές φορές ακόμα. 3-2 δεν καταδέχομαι να παίξω τα Ρεμάλια. Έτσι λέω εγώωωωωω.

^ Φούλ λούστρικα φανερόγελάκια είχαμε από την προεδράρα της Ρεμάλ στο α' ημιχρόνιο, αν και ήταν 0-1. Τα ήξερε ο άνθρωπος τα θέματα.....Όλο το χαρτί είναι τα πλάνα που δείχνει η τβ στην αρχή των αγώνων της πριμιέρα, με τις προεδράρες να ανταλλάσουν χειραψίες και αγκαλίες.....Θυμίζει (και είναι) μαφία.....Φόρα παρτίδα λένε ''Η δουλειά έγινε''.

^ Ντραγκουτίνοβιτς: Η μεγαλυτέρα μεταγραφή του Ολυμπιακού.....Που όμως δεν έγινε ποτέ. Μέχρι τα 37 του έχει ακόμα καιρό μέχρι να έρθει να γλεντάει στην παραλιακή.

^ Πρώτος ασσίστμαν ο Πάλοπ.

^ Φρεδερίκος Κανουτέ. Ο ποδοσφαιρίστης που κόντραρε το κατεστημένο και το σύστημα. Έκανε επανάσταση ο άνθρωπας. Διάβαστε εδώ το πώς και το γιατί είχε αρνηθεί να φορέσει την φανέλα στην οποία διαφημίζεται στοιχηματική εταιρία. Γελάνε και τα αμμοχάλικα. Όσοι χθές τον είδαμε να φοράει την σωβρακοφανέλα των Ανδαλουσακίων με την διαφημισάρα της 12bet, ένα έχω να σας πώ: Ήταν οφθαλμαπάτη. Ο Φρεδερίκος άλλωστε συμμετέχει μόνο σε τίμια ματς όπως το Αγκόλα-Μάλι 4-4 και σε τίμιες πορείες όπως αυτές της Σεβίλλης στις 2 κατακτήσεις του Uefa (πριν προλάβει να το αλλάξει ο Μιχάλλλλλλης).

VAMOS ΡΕΕΕΕ...


Τι να γράψω...από πού να αρχίσω και που να τελειώσω;;;
Μα φυσικά θα αρχίσω από τη μαγική ΒΟΥΤΙΑ του ικερ (ούτε σε πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών να ήταν..) και το σήκωμα των καλτσών του όταν τον έδειχνε η κάμουρα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΓΕΛΑΚΙ ΤΟΥ...

ΕΕΕ ΜΕΤΑΑΑ πλημμύρα ρε... ΚΙΒΩΤΟ ΘΕΛΑΝΕ τα παιχτάρακια-τραγουδιστάκια-τυπίσκακια ανδαλουσιανάκια ΠΟΥ κατά τους speakers της ΣΚΑΙ έλεγχαν το ματς...

ΡΕΕΕ ΤΙ ΕΛΕΓΧΑΝ;;; ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 55.. ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΑΝΕ;;; τον λάινΤΤΣΣμαν;;; ΑΣΕ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ...

Στο ημιχρόνιο μίλαγα με τα πνεύματα -και τα οινοπνεύματα- και λέγαμε τι ΗΘΟΠΟΙΙΑ έπαιζαν οι παίχται της ΡεΜαλ (για τα ΟΣΚΑΡΣ ρε)... σούταραν όπου να 'ναι και γενικά έκαναν πλάκες... (όχι από τις πλάκες που έκαναν στο Βου)...
ΕΕΕ στο ΒΟΥ μπήκαν και οι 2 ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΛΟΥΡΕΣ... εΕΕΕΕΕ εεε.. το 5-2 κανονικά έπρεπε να μας πλερώσει.. ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ 5-3, 5-4 και πέσετε και από τις καρέκλες....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΑΙ:
//και με MALLORCA σήμερα... ΧΑΜΙΚΟ θα έχομε..//

VAMOS ΕΛΕΓΕ η αρχηγάρα με το ξανθό μαλλλλλλιη...
02:12@7/03
free counters