4-4/4-3. Koumartzis είσαι.

* Παρασκευή 19 Μαρτίου, 1:34 μ.μ. *

''4-4 η Βρεμούλα με την Βιγιάνθια'' λέει ο koumartzis και στραβώνει το στόμα. ''4-3 η Άντερλεχτ-ς με τους Λιμενεργάται του Αμβούργου'' ξαναλέει ο koumartzis και ξαναστραβώνει το στόμα (σε σημείο θλάσης).

4-4 η Βρεμούλα
4-3 η Άντερλεχτ-ς
Ε πώς θα γίνει δηλαδή; Την γλιτώσατε μία, την γλιτώσατε δύο, την γλιτώσατε 4, ε η πέμπτη ήταν καταδικιά μου. Αφού φακελωμένες είστε όλες και με βαρύ στησιματικό παρελθόν μάλιστα. 4-4 με 200 απόδοσις η Βρεμούλα, 4-3 η Άντερλεχτ-ς με 150 απόδοσις, κυκλωσιές-πλερωσιές ο koumarztis και πάει για άλλα (αποδοσιακότερα και καλύτερα). Και σιγά μην πανηγυρίσω. Χρόνια τώρα πλερωσιές σε αυτούς τους συντελεστάς και τις αποδόσεις, μόνο χθεσίνοβιτς δεν είμαι. Από την άλλη μεριά, οι όποιοι αναγνώσται του thebetkillers.blogspot.com, θα εξακολουθήσετε να παρακολουθείτε τα κούτρα μαθήματα και σεμινάρια από τους υπερπαίχται και το μόνο αρνητικό όπως το βλέπω εγώ, είναι οτι με τον καιρο θα ξυπνήσετε από τον στοιχηματικό σας λήθαργο και θα γίνεται και τζάμπα μάγκες. Θέμα προς ανάπτυξη αυτό, αλλά για μια άλλη φορά.

Διαβάστε και το παρακάτω μυθιστόρημα τώρα. Προσοχή: Πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα.

Ώρα 19:30 χθές το απόγευμα, κάπου στην Φραπεδούπολη. Ο koumartzis με την φρεσκοφτιαγμένη μαγική καφεδάρα στο χέρι, ανοίγει τον υπολογιστά, μπαίνει στη σαιτάρα του Οργανισμού, βλέπει τους αγώνας, βλέπει τις ομαδάρες και λέει με την μία (και όχι με τις δύο): ''Koumartzi-δικά σκόρια θα έχει απόψε η διοργανωσάρα-επινόηση του Μιχάλαγα''. Διαλέγει τα ματς, τα γράφει σε ένα κωλόχαρτο και βουρρρρρ με την μία για το πρώτο πρα-χ-τορέιο για να προλάβει να τα παίξει. Ο συνδυαστικός συνδυασμός σε group, θα γινόταν όπως πάντα το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έλα όμως που δεν έγινε.....Έτσι γούσταρε το χέρι και έπαιξε τα νικητήρια σκόρια όχι μόνο σε διαφορετικά δελτία, αλλά και στα δελτία αυτά δεν παίχτηκε το κλασσικό σύστημα 1-2, παρά μόνο το 1. Όλα τα σκόρια μονά αποδεκτά. Είπαμε, έτσι γούσταρε το χέρι......Και όποιος ρωτήσει ''Γιατί;;;;;'', ή πολύ μαλάκας θα είναι, ή πολύ λίγος ή και τα δύο. Γιατί πράξεις που ανάγονται στην μεταφυσική, δεν ερμηνεύονται. Γιατί 1+1=2. Όπως και 200επί150=30.000 συντελεστής. Ο koumartzis πήγαινε σήμερα το πρωί με ταυτότητα και Α.Φ.Μ. (όπως λέει η συριγάρα) στην αντιπροσωπεία και αγόραζε φρεσκαδούρικη αμαξιά.

Κανένα πρόβλημα όμως. Το μόνο σίγουρο είναι οτι το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ (φράση κλισέ, άρα σιχαμερή, όμως 1000% αληθινή). Το μόνο σίγουρο επίσης είναι οτι θα συνεχίσω/ουμε να ποντάρω/ουμε με τον ίδιο τρόπο (αποφεύγοντας ή σωστότερα μειώνοντας εγκλήματα όπως το σημερινό). Άρα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα την βρώ/ούμε την άκρη. Γιατί όπως έχω ξαναγράψει έχουμε τα 2 βασικά χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει κάποιος όταν κυνηγάει underdogs, ανατροπές koumartzi-δικά σκόρια και γενικότερα μεγάλες αποδόσεις : Μεγάλα κουράγια (ναι καλά διαβάσατε) και ΣΥΝΕΠΕΙΑ στον τρόπο παιχνιδίου του. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

// Πλερωσιά με 5ψήφιο συντελεστή. Αυτός είναι ο στόχος. Γιατί με 4ψήφιο έχει επιτευχθεί εδώ και δυο χρόνια. //

// Κάποια μεγάλη μέρα θα γίνει αναλυσιακή ανάλυση στην στησιματική λειτουργία της Βρέμης, στον ρόλο-κλειδί συγκεκριμένων παιχτών και στην προπονητάρα ονόματι Σάαφ. //

// Μπενφίκα και Λιμεργάται του του Λίβερπουλ έμειναν στο 1-2 και 3-0. Πρόβλημα τους. //

Interpol-Evil. Γιατί έτσι γουστάρω.
free counters