ΕΘΝΙΚΑΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΙ


Τις καλημέρες μου σε όλα τα σκυλιά του τζόγου.

Εθνικές υπερομάδες έχει το σημερινό πρόγραμμα και για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Καταρχήν μην ασχολειθείτε με αγωνιστικά θέματα (ποιος παίκτης θα παίξει, ποιος δεν θα παίξει κ.λ.π.), με τακτικές και με διάφορα τέτοια. Σε τέτοιο επίπεδο-δάπεδο δεν μετράνε αυτά.Μπορώ να αναφέρω εκατομμύρ-γ-ια των εκατομμυρ-γ-ίων παραδείγματα εθνικών ομαδάρων που αν και ήταν κομπλέ, κάθησαν να χάσουν από τα χειρότερα λιμά. Τί μετράει λοιπόν; Κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικοι λόγοι σε ένα συνδυασμό με στοιχηματικούς. Ένα παραπάνω σε αυτό το στάδιο. όπου κρίνεται η απευθείας πρόκρισης και η θέση για τα μπαραζ. Διαβάστε λοιπόν πολύ καλά τις βαθμολογίες, κάντε συνδυαστικούς συνδυασμούς με τους παραπάνω λόγους και καταλήξτε τί θα ποντάρετε.

Μια πρώτη διαλογή που έκανα είναι αυτή:

ΔΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ
Όλοι θυμόμαστε το Σουηδία-Δανία 2-2 για το τίμιο Euro 2004. Το είχανε στήσει για να μείνουν έξω οι άλλοι οι βρωμιάρηδες οι Ιταλοί. Τον ρόλο της Ιταλίας θελούν να τον αναλάβει τώρα η Πορτογαλία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι Σουηδοί να κάνουν το διπλό σήμερα. Το πρώτο μεταξύ τους ματς για τον όμιλο ήταν Σουηδία-Δανία 0-1. Διπλό και σήμερα στο 2.70.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Από το πολύ στήσιμο κοντεύουν να βρεθούν εκτός των πρώτων 2 θέσεων στον όμιλο οι Πορτογάλοι. Θα πάω με το χάντικαπ εδώ αν και δεν πληρώνει καλά:
Πορτογαλία - Ουγγαρία +2.....2.40

ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ
Όλοι μιλάνε για Ελλάδα και Λετονία για την δεύτερη θέση και ξεχνάνε το εβρα'ι'αρίο. Μάγκες, μάλλον ξεχνάτε με ποιους έχετε να κάνετε. Βλέπω σήμερα να ισοβαθμούν και οι 3 στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς (με το πλεονέκτημα βέβαια να το έχουν οι εβραίοι λόγω γκολςςςςς). Πώς θα γίνει αυτό; Με το Χ της Νεοελλάδας απέναντι στην μικτή Βέντσπιλς-Μέταλουργκ. Μία ισοπαλία που πληρώνει 5.00 φράγκα.

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ
Περασμένα μεγαλεία.....την ξέρετε την συνέχεια. Αυτό κυρίως για τους Τσέχους. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις των 2 ομάδων. Θα πάω με το 4.75 στο διπλό με Draw no Bet.

ΡΩΣΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εδώ μπάλα θα παίξουν οι κυβερνήσεις των 2 χωρών. Πολλά τα συμφέροντα μεταξύ τους. Οι δυο ανατροπές από κοντά.

ΣΕΡΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Χρηματοκιβώτια ολόκληρα θα πονταριστούν πάνω στον άσσο που θα σιγουρέψει και μαθηματικά (και φυσικά και χημικά) την πρώτη θέση για τους Σέρβους. Πολύ καλά παιδιά με ηθός και αρχές οι Σέρβοι και οι Ρουμάνοι. Τί βλέπω; Βλέπω οτι τους Σέρβους τους πέρνει να το σπάσουν στο Χ και γιατί οχι και στο διπλό. Άλλωστε συνηθισμένοι είναι στο ξύλο. Ε αν φάνε και λιγό παραπάνω σήμερα, τί θα γίνει δηλαδη; 4.50 πλερώνει το διπλό με Draw no Bet.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Χρηματοκιβώτια στο προηγούμενο, τραπεζικές θυρίδες σ΄αυτό. Πάνω στην ισοπαλία εδώ, που βολεύει και τους 2. Όπως καταλάβατε είμαι μεταξύ άσσου και διπλού. Σιγά όμως μην ποντάρω Μακαρονάδες στο 2.30. Άσσαρος που δίνει 3.25 φράγκα.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
1.70-3.40-4.20 το σετ στην sportingbet. Καθαρά θέμα απόδοσης εδώ το ποντάρισμα στο διπλό και άσε του άλλους να μιλάνε για υψόμετρα και γαι χαμηλά βαρομετρικά.

ΒΕΛΓΙΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ
Πανικός στον San Francisco. Κάνω μια ερώτηση. Έχουν παίξει ποτέ σε καθαρό ματς οι Τούρκοι; ΠΟΤΕ. Αμ οι Βέλγοι πάνε πίσω νομίζετε; Ποικιλία βλέπω εδώ. Θες ανατροπές, θες πολλά γκολς. Απ' όλα θα έχει με βασικό ποντάρισμα το 3,5+ στο 3.20.

ΕΣΘΟΝΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ
3,5+ γκολςςςςς στο 3.20.

Plus 2 Βραζιλιάνικα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
4.75 το διπλό με Draw no Bet.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ
ΧΧΧΧΧ στο 3.40.


Το σύνολο βγάζει 12 ματς χωρίς Φ.Π.Α. Τους συνδυαστικούς συνδυασμούς που θα κάνω σε σύστημα θα τους αποφασίσω τελευταίο milisecond. Τα λέμε.
free counters