Στο match.....

* Σαββάτο 30 Οκτωβρίου, 12:51 μμ *

.....στο οποίο:
- σκόραρε ο Ντεμικέλι (χωρίς όπως το λέει και ο Νικόλας ο Αλέφαντος)
- δεν σκόραρε αυτός που όλοι νόμιζαν ότι θα σκοράρει (Papiss Demba Cissé)
- και χρειάστηκε το αυτογκόλ του νέου φρούτου της Μπάγερν,

η ομαδάρα του κύργιου Franz το έφερε 4-2 με την Φράιμπουργκ, δίνοντας το χθεσινό ταμείο:
* Πονταρίστηκαν και τα 3-2, 5-2.

N.W.R. : 4

* Σαββάτο 30 Οκτωβρίου, 12:31 μμ *

Νέο Παγκόσμιο Ρεκορ γράφτηκε την προηγούμενη Κυριακή από τους Power Rangers. Τέσσερις συνεχόμενες ανατροπές σε αγώνες πρωταθλήματος δεν είχε ξαναγίνει. Στα πινακάκια λοιπόν της ανάρτησης της 16/10/2010 ας προστεθεί και αυτό:
Να υπερ-τονιστεί ότι η τέταρτη ανατροπή σημειώθηκε στο ντέρμπι των ντέρμπι, του μίσους, της αντιπαλότητητας και της όποιας άλλης μαλακίας πασάρουν τα δημοσιογραφάκια-τσατσάκιας. Κύριοι υπεύθυνοι όμως για αυτό το παραμύθι είναι οι λαοί, που εξακολουθούν ακόμα εν έτη 2010 να τρώνε το κουτόχορτο και το σανό σε ένα προκαθορισμένο παγκόσμιο ποδόσφαιρο των δισεκατομμυρίων.

Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ συνεχόμενων ανατροπών σε συνεχόμενους αγώνες ανεξαρτήτως διοργανώσεων το κατέχει η Μιλαν-έζα από τον περσινό Οκτώβριο όταν και σε μόλις μια εβδομάδα προκάλεσε τον παγκόσμιο στησιματικό και στοιχηματικό θαυμασμό με τα εξής αποτελέσματα:

18/10/2009 20:45 Μίλαν vs. Ρόμα 2:1 (Ημίχρονο 0:1)
21/10/2009 20:45 Ρεάλ vs. Μίλαν 2:3 (Ημίχρονο 1:0)
25/10/2009 20:45 Κιέβο vs. Μίλαν 1:2 (Ημίχρονο 1:0)

// Του 4-3(και βάλε) και του 3-4(και βάλε) το κάγκελο γίνεται τα δυο τελευταία απογεύματα του Σαββάτου στις μικρομεσαίες κατηγορίες της Αγγλίας. Γούσταρα μόνο που τα είδα και ας μην είχα ποντάρει σε κανένα απ' αυτά. //

Αγροτικός Αστήρ

* Σαββάτο 30 Οκτωβρίου, 12:14 μμ *
Με αφορμή:
- την προ 2 εβδομάδων 'επική' ανατροπή των Σταχυοφόρων επί της Καρδίτσας, η οποία προηγούταν 0-1 στο ημίχρονο και άρπαξε την τριάρα στο δεύτερο
- και το σημερινό ματς που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες στην γηπεδάρα του Αστέρος στην δυτική πλευρά της Φραπεδούπολης,
ας θυμηθούμε ορισμένα κατορθώματα-επιτεύγματα της ομαδάρας, όλα μαζεμένα σε ένα μόλις δίμηνο του σωτήριου έτους 2008.

09/04/2008 16:30 Δημοτικό γήπεδο Ευόσμου
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 4-3 (Ημίχρονο 1-3) Ανατροπάρα και Σκοράρα

[Review από το sport.gr] Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα: 4-3
Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε δυνατά και αιφνιδίασε τον ΠΑΣ, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σουλτανίδη και τον Σακελαρίδη στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Σαϊτιώτης, που ξεκίνησε τελευταία στιγμή στη θέση του τραυματία Γόγολου, βρέθηκε στο 11` τετ α τετ μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα και με πλασέ έκανε το 1-0 . Ο ίδιος παίκτης, με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε στο 24` το 2-0. Στο 34` ο Σουλτανίδης κέρδισε πέναλτι από τον Κουτσοσπύρο, το εκτέλεσε ο Τσουκαλίδης και μείωσε σε 1-2 για τον Αστέρα. Στο επόμενο λεπτό, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι, στον ΠΑΣ αυτή το φορά, και ο Σαϊτιώτης έστειλε από την άσπρη βούλα την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Με εκπληκτικό σουτ του Σακελλαρίδη στο 43`, ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε σε 2-3. Στο 57`, ο Κουτσοσπύρος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ με 10 παίκτες. Ο Αγροτικός Αστέρας ενέτεινε την πίεση του και κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Σουλτανίδης με κοντινή κεφαλιά στο 70` έκανε το 3-3. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή, όταν με τον Σακελαρίδη στο 87` έκαναν το 4-3 και πήραν τη νίκη.


04/05/2008 17:00 Δημοτικό γήπεδο Ευόσμου
Αγροτικός Αστέρας - Ιωνικός 4-3 (Ημίχρονο 2-3) Πάλι Ανατροπάρα; Πάλι 4-3;

[Review από το sport.gr] Αγροτικός Αστέρας - Ιωνικός: 4-3
Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πολύ καλός στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας και τρεις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Μπαρτζώκας με καλές επεμβάσεις κρατούσε τον Ιωνικό στο παιχνίδι. Τελικά, στο 28` η κυριαρχία των γηπεδούχων καρποφόρησε, όταν ο Σουλτανίδης με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό φάνηκε ότι ...ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ονουάτσι, ο οποίος απέφυγε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Ονουάτσι έπιασε για άλλη μια φορά την άμυνα των γηπεδούχων στον ύπνο, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μέσα σε δύο λεπτά! Με χαρακτηριστική ευκολία, ο Ιωνικός πέτυχε στο 38` και τρίτο γκολ, με τον Λαζανά να κάνει τη σέντρα και τον Ονουάτσι ανενόχλητο να κάνει με κεφαλιά το 3-1. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55` με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Κυζερίδη και ισοφάρισαν στο 58` με σουτ του Σουλτανίδη. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή στο 70`, όταν ο Μπεκιάρης, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, έκανε το 4-3. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Χαραλαμπίδης ακύρωσε γκολ του Ονουάτσι για χέρι.


8/05/2008 17:30 Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας
Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 4-3 (Ημίχρονο 4-0) Πάλι 4-3; Γιαούρτωμα και στις 2 γιατί δεν το έφεραν με ανατροπή.

[Review από το sport.gr] Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας: 4-3
Στο "Ελ Πάσο", σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, Καλλιθέα και Αγροτικός Αστέρας προσέφεραν πολλά γκολ και θέαμα, με το κοντέρ να σταματάει στο 4-3! Η Καλλιθέα προηγήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 4-0, ενώ στην επανάληψη ο Αστέρας με φοβερή αντεπίθεση μείωσε στο τελικό 4-3. Οι θεσσαλονικείς αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος μπούφος, πολλές συμπτωματικές συμπτώσεις μαζεύτηκαν παραπάνω..... Και έχει και άλλα επεισόδια η σειρά με τα κατορθώματα των Σταχυοφόρων. Απλώς αναφέρθηκαν τα πιο ενδεικτικά.

Τα συμπεράσματα; Δικά σας.
free counters