Ζ'zzzz Όμιλος


* Σαββάτο 12 Ιουνίου, 8:14 μ.μ. *

Το Μούντιαλ μπορεί να ξεκίνησε χθές, αλλά αγώνες του Ζ' Ομίλου θα έχουμε στις 15 του μηνού. Ορίστε λοιπόν η ανάλυσις του:

Βραζιλία: Το νούμερο ένα, το τεράστιο, το απόλυτο φαβορί κάθε διοργάνωσης που συμμετέχει. Η Μπραζίλ. Κακά(10) τα ψέματα, οι ανθρώποι ποδοσφαιρικά είναι από άλλο πλανήτη και θα μπορούσαν να είχαν εως και 14 μουντιαλικές κούπες(για να μην φανώ υπερβολικός δεν λέω παραπάνω) αν κυριαρχούσε η τιμιότις και αν οι ίδιοι δεν έκαναν συμβιβασμούς. Στην ΝότιΑ Αφρική θέλω να τους δώ τελικάρα με την Αγγλία. Λουίς Φαμπιάνο και Κακά αποτελούν δυνατές επιλογές για πρώτο σκόρερ.

Πορτογ-Κ-αλία: Έχουνε λένε ένα σωρό ονόματα, με πρώτο και καλύτερο την Χριστινούλα. Ωραία λέει ο koumartzis και συμπληρώνει: Πάρτε τα όλα μαζί και φτιάχτε κάνα τηλεφωνικό κατάλογο ή κάνα κατάλογο για καμιά ταβέρνα. Αφήνοντας τα αγωνιστικά στην άκρα, πόσο της πλακούλας μπορεί να είναι μια οικοδέσποινα που κάθεται να χάσει 2 φορές στο σπίτι της από την ΝεοΕλλάδα το 2004 και να χάσει και την κούπα; Ρωτήστε τους Πορτογάλους..... Και το αντάλλαγμα ποιό ήταν ρε μάνγκες; Τα λεφτά στην τράπεζα ή η 4 θέσις στο Μούντιαλ του 2006; Φάτε και έναν αποκλεισμό από τα Ελεφαντόδοντα τώρα να γουστάρω ακόμα πιο πολύ.

ΑΧτή ΕλεφαντοστούΝ: Η Αφρικανική ομάδα με το καλύτερο υλικό..... Έτσι λένε τα τσατσάκια-δημοσιογραφάκια. Άλλος Άρης μας βρήκε δηλαδή. (Θυμίζω οτι οι αστείοι Αρειανοί, στην αρχή της σεζόν θεωρούσαν οτι είχαν το καλύτερο υλικό). Το καλύτερο υλικό λοιπόν που δεν έχει τα τελευταία χρόνια που έγιναν γνωστοί, ούτε μία διάκρισις. Ακόμα και το Κόπα Άφρικα αφήνουν τα λέσια τους Αιγύπτιους να το σηκώνουν. Τί κάνουμε λοιπόν με την περίπτωση τους; Τους περνάμε στην επόμενη φάσις γιατί πρέπει οι βουβουζέλες να συνεχίσουν να ακούγονται. Και χωρίς Αφρικανικές ομάδες να περνάνε γύρους, το μόνο που θα ακούμε θα είναι οι σχολιάρες του ΘεοφιλόπουλΑ.

Β. Κορέα: Όπως λέμε Νότια; Και ναί και όχι..... Καταρχήν στην χώρα τους, ο λαός θα δεί μόνο τους αγώνες τους και έχει πέσει η προπαγάνδα από το κομμουνιστικό καθεστώς οτι μπορεί και να σηκώσουν το κατσαρόλι. Τί παραπάνω δηλαδή να πώ για την πάρτη τους; Για το 5-4-1 που θα παίξουν ή για το ανελέτητο τρέξιμο; Ας διαβάσομε καλύτερα από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια τα παρακάτω: ''Ένα αξιοπερίεργο γεγονός είναι ότι οι κάτοικοι ξυπνούν κάθε πρωί, μέσω μίας σειρήνας που χτυπάει σε όλες τις πόλεις'' και ''Στη Βόρεια Κορέα απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με τη Δύση και τη δυτική κουλτούρα, ενώ η μοναδική χώρα με την οποία υπάρχει αεροπορική γραμμή είναι η Κίνα. Η χώρα φέρεται ότι τιμωρεί αδικήματα όπως ότι "δεν χαιρέτησαν σωστά το άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ" και άλλα παρόμοια. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία και τον Ο.Η.Ε., συνεχίζουν να υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Παρά την πτωτική τους τάση την τελευταία δεκαετία, οι δημόσιες εκτελέσεις συνεχίζονται''. Άντε κομμούνια στις 25/6 στο αερόπλανο για Κίνα και από εκεί στο μαντρί. Όξω ρεεεεεε.

Αύριο, τελευταίο επεισόδιο του υπεαφιερώματος στους Ομίλους του Μούντιαλ.

Corner-s

* Σαββάτο 12 Ιουνίου, 7:04 μ.μ. *

Όχι δεν ανακάλυψα την Αμερική αυτή την φορά, αλλά βλέποντας τα προκλητικά ποσοστά του Οργανισμού στα κόρνερ, έριξα κάποιες πονταρισιές σε μονά και σε σύστημα, μεταξύ των οποίων και ήταν και η παρακάτω.



Παιχνίδι μπορεί να γίνει μόνο με τις επιλογές *12-13 κόρνερ και *14 και πάνω κόρνερ. Σε μονά και σε σύστημα, με αποδόσεις από 5.50 εως 9.00(αν και τα κοκκινίζουν γρήγορα) έχουν να δώσουν.

Γαμπρός

* Σαββάτο 12 Ιουνίου, 5:14 μ.μ. *
Ρε τελικά με τέτοια ντυσιματάρα, γαμπρό δεν θα πρέπει να λέμε τον Aguero ΑΛΛΑ τον Diego.

Τί σόι μαλάκας

* Σαββάτο 12 Ιουνίου, 5:08 μ.μ. *
Επειδή μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά(και όχι μόνο) :

Πρέπει να γίνουν μελέτες από ειδικούς ερευνητάς-ψυχολόγους για να μας εξηγήσουν τί σόι μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να φυσάει αυτή την παπαριά,την βουβουζ-έλα, επί 90 και βάλε λεπτά.

Επίσης πρέπει να γίνουν μελέτες από ειδικούς ερευνητάς-γιατρούς για να μας εξηγήσουν τι σόι πνευμόνια μπορεί-πρέπει να έχει κάποιος για να φυσάει αυτήν την μαλακία επί 90 και βάλε λεπτά.

Μοιρασιές...

Τι έγινε;; εεε… Αυτονόητα πράγματα…

Πλερώθηκε ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ρεεεεε.. ΄΄Τους ξεβρακώσαμε από την 1η μέρα ρεε!!!΄΄ Κάπως έτσι θα σκέφτονται όλα τα σημερινά παιχτάκια.. ΑΛΛΑ πίσω έχουν οι μπουκΣ ..την ουρά.. και οι betkillers τους περιμένουν!
Ο luque απλά έπαιξε (με την παράδοση –ποια Ν. Αφρική, κλασσική Γαλλία–) για να φτιάξει τη μπάνκα του.. την έφτιαξε και τώρα περιμένει τους μπούκΣ να πάρουν σειρά..

Όπως σας έγραψα ψες 1111:

 Για να μην ξεχνιόμαστε (γιατί εδώ μόνο με απόδειξη πλΕρωνόμαστε):
 

Μπάλα;;; Να μιλήσω για μπάλα;; Είδε κανείς μπάλα;;!!! Όχι ρε μάΝΝΝγκες ας το αφήσουμε καλύτερα!!!

Αύριο νωρίς για προβλέψεις -μάλλον- 2μέρου-3μέρου για πολλά γκολΣΣΣ και καμιά ανατροπούλα...

12/6@12:51
free counters