Ως συνήθως

* Τρίτη 3 Αυγούστου, 10:59 μ.μ. *

Μπορεί χθες η Σταρτ να μην έβαλε το δεύτερο τεμάχιο για να μας καλοπληρώσει, βρέθηκε όμως η πεινασμένη Μπομαποικάρνα να φάει τρία γκολ από το 49' εως το 53' (αν και προηγούταν 1-0 στο ημίχ.), δίνοντας έτσι το 1/2.

"Καλά Κρασά"

Τι να λέμε ρε παληκάρια, απλά μένω άφωνος με τις επιλογές σας και φυσικά τα κέρδη σας, αλλά λίγα λόγια για τα "πολλά_λεφτά" και τον Βασιλιά_των_Λιονταριών, εκτός των γνώσεων τους πρέπει να έχουν κλωτσήσει μπάλα μια φορά νομίζω στην ζωή τους, αν και συμφωνώ με koumartzi ότι το ποντάρισμα δεν είναι θέμα χρώματος φανέλας, μεγάλου πρωταθλήματος κτλ κτλ και πόσο μάλλον αν έχεις παίξει μπάλα ή όχι (για πχ εγώ ήμουν μεγάλο ταλέντο ενώ ο koumartzis νομίζει ότι ήταν το καλύτερο 6αρι που κυκλοφορούσε στις καφετέριες αλλά στοιχηματικά δικαιώνεται ο 2ος).

Δεν ξέρω αν είδατε το σποτάκι του Υπερμεγάλου Καναλιού για στο CL, ρε γμτ τα παληκάρια πρέπει να κλωτσάνε μπάλα 1η φορά σε αυτό το σποτ δεν εξηγείται αλλιώς....άσε που ήταν τρομερή ιδέα πρέπει να γέλασαν πολλά 12χρονα...

Προσωπικά είμαι εκτός φόρμας (μάλλον θα επιστρέψω στα 1.25 και στα >0.5, αχαχαχα) αλλά μου αρκεί που βλέπω τα παληκάρια να γαζώνουν, ελπίζω να έρθει και η σειρά μου κάποια στιγμή.

ΠοΛλά Συγχαρητήρια για Ρόζενμποργκ...φοβερός στοιχηματισμός αν και τα σκόρ αυτά είναι η ειδικότητά σου.

Καλό βράδυ...
free counters